Ingrid Kellingerová

Reportáž

FOTO: Včelná i přes vyloučení dokázala udržet vedení


Na hřiště Dřítně zavítal tým ze Včelné. Čekal se zajímavý duel dvou týmu s vrchní poloviny tabulky. Na podzim se radovala Včelná, od té doby se ovšem Dříteň zlepšila a stoupá tabulkou.


Reportáž

Dříteň doma brala všechny body


Další důležitý zápas přivítala Dříteň SK Větřní. Tomu se venku nedaří a znovu to potvrdilo


Reportáž

Kamenný Újezd nedopustil překvapení


Kamenný Újezd zavítal v dalším kole do Dřítně. Ta hraje o záchranu, ale na jaře se jí daří. Ćekalo zda se jí nepodaří favorita zaskočit. To se nestalo a Kamenný Újezd si dokráčel pro jasné tři body.


Reportáž

Dříteň favorita potrápila


Lídr tabulky zajížděl na hřiště Dřítně. Té se poslední dobou daří a favorita zle potrápila.


Reportáž

FOTO: Dříteň neudržela dvoubrankové vedení a bere pouze bod


Po zimní přestávce zavítali sedlečtí fotbalisté do nedaleké Dřítně. Trenér Šindelář měl k dispozici 15 fotbalistů, bohužel jak se ukázalo v průběhu utkání, musel dvakrát nuceně vystřídat, kvůli zranění. Domácí Dříteň se nachází zatím u dna tabulky, sedlečtí jsou na tom jen o trochu lépe a tak se prakticky hrál zápas o šest bodů, jak se říká.


Reportáž

FOTO: Dříteň nestačila na Hrdějovice


V sobotu 09.04. odehrálo dříteňské A mužstvo třetí mistrovské utkání. Soupeř TJ Slavoj Hrdějovice přijel na dříteňské hřiště připraven urvat ze zápasu nějaké body.


Reportáž

Dolní Dvořiště veze všechny body.


Tentokrát zavítalo Dolní Dvořiště do Dřítně. Domácí tým posílen výhrou z posledního kola toužil po všech bodech. aby se konečně odlepil ze dna tabulky. 


Reportáž

FOTO: Chvalšiny vezou všechny body


Utkání jedenáctého kola skupiny A v krajské 1. B třídě, v němž proti sobě stanuli sousedící soupeři ze dna soutěžní tabulky, slibovalo bojovný fotbal. Jeho vítěz totiž s bodovým náskokem opustil ohrožené postavení, kdežto poražený se na chvostu žebříčku osamostatnil. První poločas vyšel lépe hostujícímu mužstvu, které si vydobylo těsné vedení a ačkoliv Dříteň dokázala po změně stran vyrovnat, Chvalšinští dvěma slepenými brankami rozhodli o osudu tohoto utkání.


Reportáž

FOTO: Větřní porazilo doma Dříteň


Větřní potřebovalo konečně zabrat, aby se dostalo do klidnějších vod tabulky. Soupeřem mu byla Dříteň. Té se vůbec nedaří a se šesti body je na konci tabulky společně s týmem Chvalšin.


Reportáž

Kamenný Újezd porazil doma Dříteň


Kamenný Újezd tentokrát přivítal Dříteň. Spolehnout se mohl jak na pevnou defenzivu, tak na ofenzivní duo Prokop-Černý.


Reportáž

Dříteň z domácího zápasu vytěžila pouze bod


Dříteň přivítala nováčka SK Mladé a chtěla bodovat na plno. To se jí ovšem nepodařilo, když prospala první poločas a soupeř toho využil.


Reportáž

FOTO: Frymburk veze bod za bezbrankovou remízu


Frymburk zavítal na hřiště Dřítně. Ani jeden z týmů nemá moc bodů na rozdávání a čekal se bojovný zápas. V něm branka nepadla a každý tým si připsal po bodu.


Reportáž

Dříteň doma brala jen bod


Dříteň chtěla doma na plno bodovat. V zápase byla aktivnější, ale nakonec brala jen bod. Oba soupeři tak mají po čtvrtém kole stejný počet bodů.


Reportáž

Přestřelka pro Hrdějovice


Hezký zápas plný branek byl k vidění v Hrdějovicích. Ty přivítaly Dříteň, která nasadila zkušené duo Klimeš-Rys.


Reportáž

Roudenská rezerva si poradila s Dřítní


Problémy Dřítně se prohlubují ani v sedmém zápase nebodovala a nejbližšího soupeře v tabuce má vzdáleného o sedm bodů. 


Reportáž

Dříteň venku vyhrála


Poslední zápas podzimní části sezony byl naplánován na druhý listopadový víkend. Sedlec chtěl na domácí půdě potvrdit první venkovní vítězství z minulého víkendu a přezimovat na druhé příčce i vzhledem k absenci kapitána Zíky, to se ale domácímu SK nepovedlo.