1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 15:30

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chvalšiny vezou všechny body


Branky


60. M. Strapáč - 18. T. Holas , 70. J. Fic , 72. P. Sluka
18

Utkání jedenáctého kola skupiny A v krajské 1. B třídě, v němž proti sobě stanuli sousedící soupeři ze dna soutěžní tabulky, slibovalo bojovný fotbal. Jeho vítěz totiž s bodovým náskokem opustil ohrožené postavení, kdežto poražený se na chvostu žebříčku osamostatnil. První poločas vyšel lépe hostujícímu mužstvu, které si vydobylo těsné vedení a ačkoliv Dříteň dokázala po změně stran vyrovnat, Chvalšinští dvěma slepenými brankami rozhodli o osudu tohoto utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tomáš Holas poslal hosty do vedení

Na první velkou šanci si diváci museli počkat na konec úvodní čtvrhodiny, ale skóre se zatím neměnilo. Zkušený kapitán hostí vymyslel průnikovou přihrávku na Fice, který se hrnul sám do individuálního zakončení, jenže jeho úmysl brankář Lébl přečetl. Chvalšiny ovšem cítily příležitost a krátce na to okupovali domácí brankoviště znovu. Fučík také nezakončil podle svých představ, ale z následujícího rohového kopu poslal centr přesně na hlavu Tomáše Holase, jenž se nemýlil a v sedmnácté minutě otevřel gólový výčet zápasu.


S přibývajícími minutami na časomíře si své šance začínali vytvářet také domácí fotbalisté. Rys ovšem sám před Cábou mířil vysoko nad jeho svatyni a Dříteň se neprosadila ani později, kdy ji zradila vlastní nepřesnost. Zajímavými příležitostmi to ovšem stále nekončilo. Po jedné měli na své hlavě respěktivě kopačce oba zúčastnění, jenomže domácí tým opět mířil mimo tři tyče a Fučíkova rána byla zablokována.

Dříteň vyrovnala, ale Chvalšiny urvaly všechny body pro sebe

Hosté si ovšem velmi dobře uvědomovali vážnost situace a tak se prakticky ihned drali za snahou vzít si vedení zpět, což pouhé dvě minuty na to potvrdila dalekonosná střela Kaprála, která skončila pouze na tyči a byť Dříteň mířila ihned z protiútoku za obratem, opět míč adresovala mimo. S gólovými šancemi se v tuto chvíli roztrhl pytel. Lamač zakončoval v rychlém kontru, který sám založil a po spolupráci s Doubravou vysoko přestřelil prázdné zařízení. 

 

V sedmdesáté minutě se hosté dostali opět do vedení. Akci po pravé straně vedl Kaprál, načež přízemní křižnou pobídku Chvalšinští nezištně pustili na kopačku Jiřího Fice, jenž se trefil přesně a rozradostnil svůj tým. Pojistku přidal Sokol o pouhé dvě minuty později. Zleva postupoval Lamač a když se jeho zakončení na zadní tyč odrazilo o konstrukci branky, nikým nehlídaný Pavel Sluka měl snadnou práci. Na výsledku 1:3 se již nic nezměnilo, přestože se k zakončení ještě jednou dostal Lamač a po něm zkoušel štěstí Kaprál.

Report zaslal Imrich Hrabovský



Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Miloš Pojer (kapitán): Opět prohra. Šlo důležitý zápas mezi dvěma týmama na posledních místech tabulky. Chtěli jsme uhrát 3 body ale bohužel se nám to zase nepovedlo. Chvalšiny měli ze začátku navrch. Podržel nás Martin Lébl když Chvalšiny šli v na začatku dvakrát sami na bránu pak se hra vyrovnala. První poločas jsme. Prohrávali 1:0. V 60 Michal Strapáč vyrovnal na 1:1 ale bohužel po našich chybách jsme dostali ještě dva góly.

TJ Sokol Chvalšiny
Imrich Hrabovský (vedoucí týmu): Situace, do které jsme se dostali, už byla alarmující a tak jsme do Dřítně jeli bezpodmínečně vyhrát. Soupeře jsem letos už několikrát viděl a kvalitní zápas odehráli naptíklad v Loučovicích proti Dolnímu Dvořišti. Dřitenští sice nemají tak čatné příležitosti k zakončení, ve většině v nich ale dokáží být nebezpeční. I my ovšem máme tým natolik kvalitní, abychom dokázali posbírat více bodů, zužuje nás však naše nemohoucnost proměňovat loženky. Jsme velice rádi, že se nám podařilo zvítězit, domácím děkuji a přeji mnoho zdaru do konce podzimu i jarní části. Byla by velká škoda, aby se v jejich pěkném areálu nehrála krajská soutěž. Před zimní přestávkou nás čeká ještě zápas ve Větřní a rozloučíme se doma s Vltavanem. Věřím, že alespoň tři body ukořistíme.



Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - V. Rys [-] , T. Kovařík [-] , L. Koudelka [-] , D. Šantora [-] , J. Moudrý [-] , S. Kubeš [-] , Š. Parýzek [-] , P. Picka [-] , M. Pojer [-] , M. Strapáč [-]

TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - T. Holas [-] , D. Lamač [-] , P. Postl [-] , V. Decarli [-] (63. J. Doubrava [-] ) , R. Kaprál [-] , P. Zwifelhofer [-] , L. Fučík [-] , P. Sluka [-] (80. K. Kotlár [-] ) , M. Postl [-] , J. Fic [-]

ŽK: 37. P. Picka , 56. V. Rys , 77. J. Moudrý - 49. P. Sluka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HANDŠUH Karel - ZABILKA Luboš, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2021 09:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 12:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 11:07
Miroslav Turek

Expert: Miroslav Jirkal
Tip experta: výhra domácích

Půjde o důležitý zápas týmů ze spodku tabulky. Věřím více domácím.

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 09:10

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 07:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 20:23

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 09:19

Tip: remíza