5:2
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dříteň doma brala všechny body


Branky


6. J. Moudrý , 29. P. Picka , 35. P. Švejda , 44. M. Pojer (p.) , 81. V. Rys - 24. P. Vnuk , 49. P. Podskalský
16

Další důležitý zápas přivítala Dříteň SK Větřní. Tomu se venku nedaří a znovu to potvrdilo

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dříteň šla od začátku za jasným cílem a tím byl zisk tří bodů. První branku vstřelil po šesti minutách Josef Moudrý. Hostujicímu týmu se podařilo, ale vyrovnat z kopačky Petra Vnuka. Domácí tým si, ale vzal vedení brzo zpět a Pavel Picka zajistil vedení 2:1. Dok once prvního poločas Dříteň zápas rozhodla. Nejdříve se trefil Pavel Švejda a na koncip olčoasu proměnil nařízený pokutový kop kapitán týmu Miloš Pojer

Na začátku druhého poločasu snížil Patrik Podskalský, ale to bylo ze strany hostí vše. Domácí tým na hřišti dominoval a ke konci zápasu ještě navýšil vedení Vadimem Rysem. Dříteň si tak přisala důležité body a za týden ji čeká záchranářský duel ve Chvalšinách. Větřní přivítá doma rezervu Trhových Svinů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Miloš Pojer (kapitán):

SK Větřní
Rudolf Weinhard (trenér): Co k tomu říct, každý zápas venku, jako přes kopírák. Sráží nás naše zbytečné chyby a soupeři nás trestají. Doma jsme mnohem víc koncentrovaní a máme větší chuť zápas zvítězit. Dříteň hraje o vše, a tak se taky domácí chovali. Byli více motivovaní a měli větší chuť zvítězit a to se jim povedlo. My dostaneme bůra a ještě se minimálně tři lidi zraní. Prostě bída no. Nic za týden doma to snad zase bude lepší z naší strany. Soupeři gratuluju k vítězství, a ať se jim daří.



Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - V. Rys [-] , J. Moudrý [-] (71. M. Werner [-] ) , T. Walter [-] , P. Picka [-] , M. Pojer [-] , P. Švejda [-] , R. Petr [-] , F. Šantora [-] , Š. Parýzek [-] (88. P. Kolafa [-] ) , J. Klimeš [-] (82. A. Zach [-] )

SK Větřní
M. Votýpka [-] - F. Soukup [-] , M. Ješina [-] (82. R. Salon [-] ) , R. Weinhard [-] , A. Krák [-] - P. Podskalský [-] (58. J. Seltsam [-] ) , A. Kachmar [-] , L. Konečný [-] (66. T. Kalkuš [-] ) , P. Kotlár [-] - P. Vnuk [-] , M. Homer [-] (46. S. Churan [-] ) -

ŽK: 81. M. Werner - 62. L. Konečný .
Hráči zápasu: P. Picka , M. Pojer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - HERZOG Radek, VALEŠ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Dříteň potřebuje body jako sůl. Málokdo ji sice tipuje na sestupující celek, ta ale stále ční na chvostu tabulky. Rozhodně se neprezentuje špatným fotbalem, ale nedaří se jí výsledkově, o čemž vypovídá jediná výhra z posledních pěti zápasů. Když nebudu počítat poslední debakl od Kameňáku, tak Dřítenští i přes prohru potrápili Dolní Dvořiště nebo Roudné. Na straně Větřní bude záležet na faktoru, jak se Rudovi sejde tým a jak se naladí na venkovní zápas. Tam Větřínské tlačí kopačka a výsledky z venkovních klání nejsou tak oslnivé jako z těch domácích. Tentokrát ale budu hostům věřit. Nebudou to mít jednoduché, ale body ukořistí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Aleš Prokop
Tip experta: výhra hostů

Znám boj o sestup a Dříteň sráží vlastní chyby. Větřní chce konečně zabodovat venku a signálem z rohu se jim to povede.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů