2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dříteň doma brala jen bod


Branky


17

Dříteň chtěla doma na plno bodovat. V zápase byla aktivnější, ale nakonec brala jen bod. Oba soupeři tak mají po čtvrtém kole stejný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stanislav Kubeš poslal domácí do vedení, soupeř záhy vyrovnal

Domácí tým začal zápas výborně a po deseti minutách se trefil Stanislav Kubeš 1:0. Vedení domácímu celku dlouho nevydrželo a Josef Kuráli vyrovnal 1:1. Do konce poločasu už branka nepadla. 

Na druhou branku Kubeše odpověděl Tuscher

Domácí tým nastoupil do druhého polčoasu s touhou vzít si vedení zpět a blízko k tomu měl Strapáč, ale jen orazítkoval břevno branky soupeře. Pak už se Dříteň dočkala a Stanislav Kubeš dostal domácí do vedení 2:1. Dříteň měla další šance, ale ty pochytal hostujicí Krauskopf. Klid mohl dodat domácím zkušený Rys, ale v tutovce nepřekonal brankáře hostí. A tak udeřilo na druhé straně a Lukáš Tuscher zařídil krátce před koncem hostím bod 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Miloš Pojer (kapitán): Už v 10 minutě jsme šli do vedení, ale bohužel hned v zápětí jsme dostali vyrovnávací branku. V zápase jsme byli aktivnější a měli několik příležitostí jít do vedení, když někdy v 60. minutě Strapáč hlavou trefil břevno, ale jít do vedení se nám povedlo, až v 73 minutě. Ještě jsme klidně mohli přidat minimálně dva góly, když Vadim Rys šel sám na brankáře, ale gól nedal a jak se říká nedáš dostaneš a my ho dostali v 89 minutě. Bod doma je zklamání

TJ Spartak Trhové Sviny B
Jaromír Vodička (trenér): Utkání, které bylo velice podprůměrné na obou stranách. Dříteň byla v průběhu zápasu aktivnější, kdy v prvním poločase šla do vedení po brance střelce zápasu Kubeše 1:0. Na to jsme dokázali během první půle odpovědět gólem Kuraliho a do kabin se rozcházeli za stavu 1:1. Druhý poločas byl podobný prvnímu, opět Kubeš zvýšil na 2:1. A po dalších neproměněných šancích domácích v druhém poločase jsme nakonec brali zaslouženou remízu, kdy se v 88. minutě trefil Tuscher.



Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - P. Picka [-] (90. D. Šantora [-] ) , F. Matoušek [-] , V. Rys [-] , T. Kovařík [-] , J. Klimeš [-] (89. J. Hromada [-] ) , S. Kubeš [-] , M. Werner [-] (46. R. Petr [-] ) , T. Walter [-] , M. Strapáč [-] , M. Pojer [-] (46. A. Zach [-] )

TJ Spartak Trhové Sviny B
M. Krauskopf [-] - V. Brožka [-] , J. Kurali [-] , J. Valter [-] (77. J. Vodička [-] ) , L. Ebenhöh [-] (74. M. Popovič [-] ) , J. Tůma [-] , V. Pavel [-] , M. Němec [-] , J. Šafránek [-] (60. L. Tuscher [-] ) , M. Smoleň [-] , A. Perfoll [-]

ŽK: 84. V. Rys - 12. V. Pavel , 70. L. Tuscher , 75. J. Valter .
Hráči zápasu: S. Kubeš , M. Strapáč - M. Krauskopf .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MACHOVÁ Eliška - TRKOVSKÝ Tomáš, BROM Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Oproti minulé sezóně se Dříteň docela vytáhla. Předvádí dobré výsledky a Áčko Svinů ve stejný termín doma vyzývá Vodňany. Věřím v další zisk domácích.

Miroslav Turek

Expert: Šimon Štifter
Tip experta: výhra domácích

Vypadá to, že to v Dřítni oproti minulé (ne)sezóně začalo zase trochu klapat, navíc hrajou doma proti týmu, jehož áčko hraje ve stejný čas, tak by neměl být tým posilněn. Z toho důvodu bych zde volil spíš vítězství domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích