Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd nedopustil překvapení


Branky


17

Kamenný Újezd zavítal v dalším kole do Dřítně. Ta hraje o záchranu, ale na jaře se jí daří. Ćekalo zda se jí nepodaří favorita zaskočit. To se nestalo a Kamenný Újezd si dokráčel pro jasné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal pro domácí pohromou. Domácí stoper nastřelil svého spoluhráče a odražený míč poslal Petr Dvořák do branky. Druhá branka padla po půl hodině hry a trefil se znovu Petr Dvořák. O pět minut později si přehodil Kamil Kubíček míč na pravou nohu a přesný obstřelem zvýšil na 0:3. A na 0:4 zvýšil Aleš Prokop, který propálil vše co mu stálo v cestě. Po prvním poločase bylo rozhodnuto.

Druhý poločas pokračoval v režii hostí a Petr Dvořák poslal do akce Martina Špáta, který si zasekl kolem obránce a poslal míč ke vzdálenější tyči 0:5. Pak se ve vápně po závaru uvolnil Aleš Prokop a přesnou ranou zvýšil už na 0:6. Domácí tým snížil, když přesný centr Picky zakončil hlavou kapitán Miloš Pojer. V Další brance měla prsty dvojice Prokop-Dvořák. První nahrával a druhý zakončoval 1:7.  Pak se po dašlí akci Dvořáka prosadil Aleš Prokop. Ten přidal i svou čtvrtou branku, když ho poslal do šance Černý a nejlepší střelec soutěže si opět poradil na výbornou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Miloš Pojer (kapitán): Jestli se chceme zachránit tak už takovýhle výkon nemůžeme předvést. Tohle bylo něco strašnýho. Musíme na to rychle zapomenout a další zápasy bodovat.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Aleš Prokop (hráč): Jednoznačný zápas pro nás. Víc není co dodat :-).



Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - J. Moudrý [-] , T. Walter [-] , P. Picka [-] , T. Kovařík [-] (26. A. Zach [-] ) , M. Pojer [-] , P. Švejda [-] , R. Petr [-] , F. Šantora [-] , Š. Parýzek [-] (81. M. Dvořák [-] ) , J. Klimeš [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd
F. Kokejl [-] - M. Štemberk [-] , M. Sadloň [-] , D. Průdek [-] (60. J. Rožboud [-] ) , J. Havlíček [-] - A. Prokop [-] , P. Dvořák [-] , V. Kotalík [-] , A. Černý [-] , M. Špát [-] - K. Kubíček [-] -

ŽK: 74. J. Moudrý .
Hráči zápasu: A. Prokop , P. Dvořák , A. Černý .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Zabilka Luboš - RYŠLAVÝ Jaroslav, VODIČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Milan Pešek
Tip experta: výhra hostů

Dříteň ze všech sil bojuje o udržení, Kamenný Újezd zase o postup, dopředu mají hosté velkou sílu, domácí přestřílí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů