5:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudenská rezerva si poradila s Dřítní


Branky


46. D. Vogl , 48. L. Wohlgemuth (p.) , 62. D. Novotný , 66. M. Vodák , 69. M. Ladislav - 20. R. Vo Son
24

Problémy Dřítně se prohlubují ani v sedmém zápase nebodovala a nejbližšího soupeře v tabuce má vzdáleného o sedm bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dříteň vedla brankou Vo Sona

Rezerva Malše nastoupila na domácí půdě, proti zatím poslední Dřítni. První poločas však ukázal, že zápas se nebude vyvíjet jednoznačně. Možná mírné podceňení způsobilo, že do vedení se jako první dostali hostující, když se trefil Roman Vo Son 0:1. Hostujicí tým dál pokračoval v dobrém výkonu a první poločas ovládl. Hosté si vytvořili ještě pár dalších šancí včetně dalekonosné rány do břevna. Do kabin se šlo za stavu 0:1.

Domácí rezerva otočila zápas

Oživení hry do překvapeného kádru Roudného přinesl zkušený Jan Rezek a nováček Budín. Dřítni jakoby došly síly a Roudné aktivní hrou převzalo otěže na svojí stranu. Nádhernou individuální akcí vyrovnal krajní bek Daniel Vogl 1:1. O dvě minutu dostal domácí tým výhodu penalty, kterou proměnil Lukáš Wohlgetmuth 2:1. Na 3:1 zvýšil David Novotný. O další čtyři minuty později se trefil i Martin Vodák 4:1 a chvíli na to uzavřel na konečných 5:1 Marek Ladislav.

Domácí rezerva se tak drží na špičce tabulky. Dříteň na posledním místě bez bodu ztrácí na týmy před sebou už sedm bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Martin Vodák (hráč): Zápas jsme rozhodně nepodcenili, protože po inkasovaných sedmi gólech v Kameňáku jsme si potřebovali obnovit sebevědomí. Avšak nezastihla nás vůbec dobrá forma a to hlavně první poločas. Co bych chtěl vyzdvihnout byly hlavně perfektně načasovaná střídaní našeho trenéra. O Poločase uklidnil naší hru Rezek a v útoku přidal pohyb Budín. Hned jak jsem vystřídal já do druhého poločasu tak jsem do minuty skóroval a to samé se povedlo Ladislavovi.

TJ Dříteň
Miloš Pojer (kapitán):



Sestavy


TJ Malše Roudné B
M. Graman [-] - M. Štěpánek [-] (46. J. Rezek [-] ) , L. Nekvinda [-] (68. M. Ladislav [-] ) , D. Hrouda [-] , D. Kodras [-] (65. M. Vodák [-] ) , M. Fatura [-] (46. F. Budín [-] ) , L. Wohlgemuth [-] , D. Novotný [-] , D. Zíka [-] , M. Jurásek [-] , D. Vogl [-]

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - M. Strapáč [-] , J. Moudrý [-] (65. F. Šantora [-] ) , F. Matoušek [-] (19. M. Werner [-] ) , R. Vo Son [-] , P. Picka [-] (84. D. Šantora [-] ) , M. Tressl [-] , M. Pojer [-] (69. J. Hromada [-] ) , P. Švejda [-] , M. Koudelka [-] (76. L. Koudelka [-] ) , J. Klimeš [-]

ŽK: 25. M. Štěpánek , 64. D. Kodras - 64. M. Koudelka .
Hráči zápasu: D. Vogl , J. Rezek - R. Vo Son .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - FRANTÍK Matěj, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Milan Račák
Tip experta: výhra domácích

Věřím domácím, Dříteň body od Malše neodveze.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Driten je na tom hodne spatne, vsiml jsem si, ze ted na konec udelali nejake posily, ale nevim nevim.. V Roudnem body jeste neudelaji. 5-1