P. Picka 60. (p.)
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dříteň nestačila na Hrdějovice


Branky


60. P. Picka (p.) - 21. D. Granov , 31. L. Kaisler
19

V sobotu 09.04. odehrálo dříteňské A mužstvo třetí mistrovské utkání. Soupeř TJ Slavoj Hrdějovice přijel na dříteňské hřiště připraven urvat ze zápasu nějaké body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Dřítenští obměnili sestavu a v defenzívě se objevili mladíci. Bohužel Hrdějovice byly bojovnější, nebo měly více štěstí, a v první půli dovezly do dříteňské branky dva góly. Trefil se Daniel Granov a Lukáš Kaisler Druhá půle začala a i naše mužstvo se začalo více snažit až došlo k penaltně pro dříteňské mužstvo. K té se postavil Pavel Picka a s klidem ji proměnil. To naše mužstvo nakoplo a bojovalo alespoň o remízu. Bohužel ke konci bylo utkání už velmi vyhrocené, zbytečné fauly na obou stranách a další gól už se do soupeřovo sítě nepovedl dostat. Na konci utkání ještě uviděl červenou kartu hostujicí Melichar.

Zdroj: https://www.facebook.com/tjdriten


Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Kovařík (hráč): První poločas byl lepší soupeř, měl i více ze hry. Druhý poločas jsme se zvedli a myslím že jsme předvedli i dobrý výkon za který vy jsme si zasloužili alespoň bod. Bohužel se nám už vyrovnat nepodařilo .

TJ Slavoj Hrdějovice
Přemysl Kukačka (kapitán): Zápas moc pozitivně z naší strany hodnotit nemůžu, v prvním poločase jsme dali dvě branky, soupeře přehrávali, mohli zvýšit vedení, ale další šance nevyužili. Druhá půle patřila spíše domácím, snížili gólem z laciné penalty, kdy faulujeme hráče, který běží ven z vápna. Nám se naopak už nedařilo nic. Místo, aby jsme se soustředili na hru, tak víc diskutujeme s protihráči nebo rozhodčím. Naštěstí Dříteň naší nemohoucí hru nepotrestala a my si odvezli povinné tři body. Někteří hráči by se měli nad sebou zamyslet v jakém stavu přijedou k zápasu.



Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - Š. Parýzek [-] , T. Walter [-] , J. Klimeš [-] , J. Moudrý [-] , T. Kovařík [-] , P. Picka [-] , V. Rys [-] , F. Šantora [-] , R. Petr [-] , J. Hromada [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
J. Boček [-] - M. Pavel [-] (54. J. Melichar [-] ) , J. Fajtl [-] , M. Ridvan [-] (68. J. Knotek [-] ) , L. Kaisler [-] (80. O. Lipold [-] ) , M. Tressl [-] , P. Kukačka [-] , F. Leiš [-] (41. D. Mašek [-] ) , D. Granov [-] , L. Kučera [-] , M. Winkler [-]

ŽK: 56. T. Kovařík , 83. V. Rys , 90. F. Šantora , 90. P. Picka - 55. D. Mašek , 62. P. Kukačka , 87. J. Melichar . ČK: 90. J. Melichar .
Hráči zápasu: T. Walter , Š. Parýzek , R. Petr .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BARVA Karel - KOTNAUER Lukáš, PRIMUS Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Dříteň sice je na chvostu,ale tým nemají špatnej. Nikomu se dolů nechce,budou bojovat a věřím,v minimální bod pro domácí .

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích