2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště veze všechny body.


Branky


27. J. Klimeš , 54. V. Rys - 5. T. Zeman , 40. M. Urazil , 83. M. Tesař
18

Tentokrát zavítalo Dolní Dvořiště do Dřítně. Domácí tým posílen výhrou z posledního kola toužil po všech bodech. aby se konečně odlepil ze dna tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek vyšel hostům výborně a Tadeáš Zeman poslal Dolní Dvořiště po pěti minutách do vedení. Domácí tým bojoval a odměnou mu byla vyrovnávajicí branka zkušeného Jaroslava Klimeše. Remíza, ale do poločasu nevydržela. Marek Urazil zařídil hostím klidnější poločasovou přestávku. 

Druhý poločas se tlačila Dříteň za vyrovnáním a další zkušený hráč v domácím dresu Vadim Rys zařídil vyrovnání. Domácím se, ale nab ody nepodařilo dosáhnout a několik minut před koncem vystřelil tři body hostům Michael Tesař.



Ohlasy k zápasu



FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Do Dřítně jsme jeli pro výhru . Tu jsme uhráli i když to byl těžký zápas. Domácí nehráli vůbec špatně. Naopak ukázali, že se záchranou to myslí vážně. Proto velmi těžký utkání, které jsme zvládli. Co si ale neodpustím je chování domácích lidí. Aby domácí pořadatel celý zápas napadal naše fandy a řval na rozhodčí, jak smyslů zbavenej, to musí být opravdu v hlavě jinak otočený. Aby po zápase napadali domácí lidi naše hráče a dokonce i fyzicky, uráželi, vyhrožovali. Opravdu v hlavě nastláno a to jsem ještě slušnej. Vrchol všeho, kdy rozhodčí v čele s delegátem jdou na občerstvení a domácí lidi je hrubě napadají a dokonce vyhodí se stadionu. Ať pískal, jak pískal. Všude je něco, všude jsou fanoušci, jaký jsou. Ale to co jsem viděl v Dřítni. To se jen tak neuvidí. Zaplať pánbůh, že tam jsou někteří normální a celou situaci klidnili. Chtěl bych vzkázat domácímu fandovi ( jestli to bude číst, bude vědět koho myslím ). Vem si příklad z Jardy Klimeše a Vadima Ryse. Nedělej machra u piva a jdi těm klukům pomoct. V závěru bych chtěl poděkovat i našim fandům. Byli jste skvělí .



Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - A. Zach [-] , Š. Parýzek [-] (75. M. Dvořák [-] ) , J. Klimeš [-] , J. Moudrý [-] , M. Pojer [-] , P. Picka [-] , V. Rys [-] , F. Šantora [-] , R. Petr [-] , J. Hromada [-]

FK Dolní Dvořiště
M. Jirkal [-] - T. Zeman [-] , P. Pecha [-] , M. Tesař [-] (89. M. Rubeš [-] ) , Š. Štifter [-] , M. Urazil [-] , P. Micák [-] , J. Krenauer [-] , J. Kubík [-] , L. Doucha [-] (57. F. Sulzer [-] ) , O. Kouba [-]

ŽK: 18. A. Zach , 76. Š. Parýzek , 76. M. Pojer , 86. J. Moudrý - 64. M. Urazil , 80. Š. Štifter , 86. T. Zeman .
Hráči zápasu: J. Kubík .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: FILÍPEK Tomáš - KŘÍŽ Karel, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Těžký zápas, ale budeme chtít potvrdit 3 body z venku.