Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka pro Hrdějovice


Branky


23

Hezký zápas plný branek byl k vidění v Hrdějovicích. Ty přivítaly Dříteň, která nasadila zkušené duo Klimeš-Rys.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro hosty z Dřítně

Domácí tým začal náporem, ale nepodařilo se mu překonat brankáře Lébla. Naopak na druhé straně sehrála Dřítně dobře křídelní akci a Michal Strapáč zakončil přesně 0:1. Domácí tým nadále tlačil a po rohovém kopu vyrovnal domácí kapitán Přemysl Kukačka 1:1. Hostujicí tým si, ale do poločasu vzal vedení zpět a povedený brejk zakončil Jaroslav Klimeš 1:2. 

Domácím tým otočil stav utkání

Druhý poločas začal pro domácí výborně a Miroslav Pavel dvě minuty po příchodu ze šaten vyrovnal 2:2. O pět minut už domací tým vedl. Miroslav Studnička zakončil přesně 3:2 a o dalších pět minut později zvýšil na 4:2 Filip Leiš. Dříteň hodně hořela v rozehrávce a další její chybu potrestal znovu Miroslav Studnička 5:2. Dříteň hrozila z brejků a po jednom z nich dostala výhodu pokutového kopu. Tu, ale hostujicí kapitán Miloš Pojer neproměnil. Přesto se branky Dříteň ještě dočkala. V poslední minutě se ze standardní situace prosadil kapitán Miloš Pojer 5:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Přemysl Kukačka (kapitán): Do zápasu jsme vstoupili dobře, soupeře tlačili, vytvářeli si šance, ale zakončení bylo mizerné. A jak to tak bývá, soupeř udeřil na druhé straně, kdy po autovém vhazování a následném centru zakončoval přesně. Dále jsme měli převahu a vyrovnat se nám podařilo po rohovém kopu. Hosté hrozili z brejků zkušeným duem Klimeš, Rys. Do půle nás nachytali ještě jednou, zase po autu a našem nedůsledném bránění. Stav výsledku po první půli vůbec neodpovídal dění na hřišti. Do druhé půle jsme šli s tím, že musíme zápas otočit. Díky chybám soupeře, kdy nám opravdu na naše góly nahrál, se nám to povedlo velmi rychle. Za dvacet minut druhé půle jsme výsledek otočili a bylo po zápase. Na druhou stranu musím říct, že jsme soupeře k chybám donutili našim včasný napadáním. Hosté už jenom snížili před koncem ze standardky, kdy krátce předtím ještě nedali penaltu.

TJ Dříteň
Miloš Pojer (kapitán): Co k tomu říct. První poločas jsme vyhrávali 1:2. V kabině jsme si řekli že musíme chytit začátek druhé půle a to se nám nepovedlo. Další 4 góly jsme soupeři přímo darovali. Jako kdyby jsme si dali vlastní a bylo po zápase. Teď musíme bodovat doma se Svinama.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
J. Boček [-] - L. Kučera [-] , M. Pavel [-] (84. T. Fišer [-] ) , J. Turek [-] , M. Winkler [-] , M. Hrdlička [-] (69. L. Kaisler [-] ) , P. Kukačka [-] , M. Tressl [-] , F. Leiš [-] (72. D. Mašek [-] ) , O. Lipold [-] (75. Z. Filípek [-] ) , M. Studnička [-] (79. M. Ridvan [-] )

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - F. Matoušek [-] , V. Rys [-] , R. Petr [-] , J. Klimeš [-] , P. Picka [-] (78. M. Štumbauer [-] ) , T. Kovařík [-] (61. L. Koudelka [-] ) , T. Walter [-] , M. Werner [-] , M. Strapáč [-] , M. Pojer [-]

Hráči zápasu: M. Studnička , P. Kukačka - V. Rys , J. Klimeš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šíma Václav - ROUS Zdeněk, STACH Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Zbyněk Rýpar
Tip experta: remíza

Hrdějovice v prvním kole roznesli Mladé, nyní prohráli a Dříteň naopak zvítězila. Tady cítím plichtu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, eSport - TJ Dříteň | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza