7:0
(5:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd porazil doma Dříteň


Branky


14. M. Lébl (vl.) , 21. J. Havlíček , 26. P. Dvořák , 30. A. Prokop , 39. A. Prokop (p.) , 54. P. Dvořák , 70. A. Prokop
16

Kamenný Újezd tentokrát přivítal Dříteň. Spolehnout se mohl jak na pevnou defenzivu, tak na ofenzivní duo Prokop-Černý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu bylo hotovo

Domácí tým začal aktivně a brzo se začal měnit stav zápasu. První branku domácích si však dal nešťastně hostujicí brankář Martin Lébl 1:0. Pak se na hosty přiřítila další pohroma a během deseti minut se trefil Josef Havlíček, Aleš Prokop a Petr Dvořák. Do konce poločas měl Kamenný Újezd ještě výhodu pokutového kopu, který proměnil Aleš Prokop. Poločas tak skončil 5:0 a o vítězi zápasu bylo jasno.

Domácí tým přidal další dvě branky

Druhý poločas měl domácí tým opět převahu, ale vytěžil z ní už pouze dvě branky. Nejdříve se trefil Petr Dvořák a pak završil svůj hattrick Aleš Prokop 7:0. Domácí tým si připsal pohodlnou výhru a další nulu v sezoně. Drží se tak na špici tabulky. Dříteň je ve špatné situaci a propadla se na poslední místo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Sládek (hráč): Šli jsme do zápasu s tím, že chceme potvrdit tři body z Venku i doma a zapas zvládnout. Už od prvních minut jsme byli aktivnější a v úvodu jsme se ujali vedení, soupeř hrál na můj vkus až moc vysoko a střed hřiště neměl pokrytý, defakto tam bránil sám Rys. Z toho jsme mohli těžit a přes střed hřiště posílat kluky na bránu. Někdy to vyřešili kombinační souhrou, někdy zase individuálně, z toho těžil Prokop, který dal dva góly po hezkých akcích sám a jeden přidal z penalty. Dal za sebou dva hattricky, má to drahý, ale přejeme mu, aby mu to vydrželo i nadále. Uzdraven byl už i Dvořák, který si taky dopřál dva góly a byl opět aktivní směrem k soupeřově bráně. Další gól přidal Havlíček, kdy se konečně trefil po delší době v A-týmu. Gratulujeme. Hosté byli velice zklamaní, některý znám osobně, prohodili jsme pár vět a probrali to. Jsem rad, že jsme zapas zvládli vítězně. Klukům z Dřítně přeji štěstí do dalších bojů, ať se jim daří.

TJ Dříteň
Miloš Pojer (kapitán): Po první půli jsme prohrávali 5:0 a bylo po zápase do druhé půle jsem šli s tím že už nechceme inkasovat ale to se nám bohužel nepovedlo a dostali jsme ještě dva góly. Zatím nejhorší zápas, který jsme letos odehráli.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - M. Sadloň [-] , P. Petkov [-] - J. Havlíček [-] (68. J. Rožboud [-] ) , A. Černý [-] , D. Průdek [-] - A. Prokop [-] - P. Dvořák [-] , V. Kotalík [-] (46. M. Barnyk [-] ) , M. Sládek [-] (46. M. Svobodný [-] ) , J. Komberec [-] (46. L. Prokeš [-] )

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - J. Moudrý [-] , L. Koudelka [-] (46. A. Zach [-] ) , M. Pojer [-] (78. D. Šantora [-] ) , F. Šantora [-] (46. R. Petr [-] ) , T. Kovařík [-] , V. Rys [-] , M. Werner [-] , S. Kubeš [-] (65. Š. Parýzek [-] ) , J. Hromada [-] (80. P. Kolafa [-] ) , M. Strapáč [-]

Hráči zápasu: J. Dudák , A. Prokop , P. Dvořák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ČERNÝ Jan - PETRIČÁK Daniel, BUŘIČ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Šimon Hošna
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou doma nepříjemní a silní, proto také zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kameňák je nabitej a rozjetej. Dríteň táhne Vadim Rys s nestárnoucím Jardou Klimešem, v pozadí bohužel zůstává Pája Picka, který by své kvality více mohl využít uprostřed zálohy. Kameňák vyhraje. 3:1