M. Pojer 52. (p.)
J. Moudrý 75.
2:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dříteň favorita potrápila


Branky


52. M. Pojer (p.) , 75. J. Moudrý - 2. L. Wohlgemuth , 20. R. Bilas , 43. L. Wohlgemuth (p.)
22

Lídr tabulky zajížděl na hřiště Dřítně. Té se poslední dobou daří a favorita zle potrápila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal pro hosty skvěle a po dvou minutách poslal hosty do vedení Lukáš Wohlgemuth. Po dvaceti minutách to bylo 0:2, když se trefil Robin Bilas. Těsně před odchodem do kabin dostalo Roudné výhodu penalty a Lukáš Wohlgemuth se nemýlil. 

Zdálo se být rozhodnuto, ale domácí tým to nevzdal. Na začátku druhého poločas snížil z penalty kapitán Miloš Pojer. Dříteň kousala a když Josef Moudrý snížil na 2:3 bylo zaděláno na drama. Domácí tým vrhl všechny síly do útoku, ale vyrovnat se mu nepodařilo. Dříteň čeká příští týden zápas proti SK Mladé. Rezerve Malše Roudné přivítá Chvalšiny



Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Miloš Pojer (kapitán): Věděli jsme že to bude těžký zápas. Ale. Po minulých zápasech kdy jsme předváděli docela dobré výkony jsme chtěli uhrát aspoň bod. Bohužel dle mého názoru po nesmyslně písknuté penaltě a dvou našich chybách byl poločas 0:3 pro hosty. V kabině jsme se řekli že zápas nevzdáme a budeme s tím chtít něco udělat což se aspoň trochu povedlo a snížili jsme na 2:3 a myslím si že druhý poločas jsme byli i lepší. Jsem moc rád že jsme do druhé půle dali všechno a zápas jsme odjezdili a soupeře hodně potrápili. Teď nás čekají zápasy s týmama se kterýma bychom měli bodovat a věřím že se nám to povede.

TJ Malše Roudné B
Pavel Cepák (trenér): „Do utkání jsme vstoupili výborně. Ve 2. minutě jsme se dostali do vedení brankou Wohlgemutha. Ve 20. minutě vstřelil druhou branku Bilas, v tu dobu byla naše hra nejlepší za celou jarní část. V 36. minutě jsme dokonce přidali třetí gól. O poločase jsem hráče chválil za předvedenou hru a nabádal je ke stejné aktivitě jako v prvním poločase, což ale bohužel nesplnili. Domácí v 52. minutě snížili z penalty. My jsme si vytvořili gólové šance, které jsme však neproměnili. V 75. minutě vstřelili domácí kontaktní gól, následně nám nebyl uznán z nepochopitelných důvodů gól na 4:2 a zápas se dohrával ve velkých emocích. Jsem rád, že jsme utkání dotáhli do vítězného konce, ale druhý poločas jsme měli zvládnout lépe a ve větším klidu. U našich hráčů musím vyzdvihnout výkon Lukáše Wohlgemutha, Robina Bilase a Honzu Tomáška. A za domácí výkon Pavla Picky a nestárnoucího Jaroslava Klimeše.“ Zdroj: https://www.malseroudne.cz/



Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - T. Walter [-] (64. Š. Parýzek [-] ) , P. Švejda [-] , J. Klimeš [-] , J. Moudrý [-] , M. Pojer [-] , P. Picka [-] , V. Rys [-] , F. Šantora [-] (46. T. Kovařík [-] ) , R. Petr [-] , J. Hromada [-] (68. A. Zach [-] )

TJ Malše Roudné B
M. Graman [-] - P. Trnka [-] , A. Stankay [-] (82. P. Volák [-] ) , F. Podlaha [-] (55. Z. Šantrůček [-] ) , R. Jinšík [-] , D. Hrouda [-] , R. Bilas [-] , L. Wohlgemuth [-] , L. Skála [-] , F. Pazourek [-] (66. M. Michálek [-] ) , J. Tomášek [-]

ŽK: 38. V. Rys , 42. P. Picka , 90. T. Kovařík - 53. F. Pazourek , 71. D. Hrouda , 78. R. Bilas .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Hučík Michal - GRANEC Robert, RYŠLAVÝ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Traduje se, že Roudné dohraje sezónu pozvolna. Pouštění zápasů úplně zmiňovat nechci, ale údajně mají nastupovat dorostenci. Jenomže tabulka jeho áčka se vpředu značně pozměnila a teoretické šance na postup zde stále jsou pro oba týmy. Dříteň nehraje vůbec špatně a byla by škoda, kdyby spadla, ale je to náš soupeř v cestě za záchranou. Budu věřit v papírové předpoklady Malše.

Tip experta: remíza

Jak už jsem říkal. Domácí jsou z týmů co se chtějí udržet na tom nejlépe. Věřím,že bod doma udělají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Věřim že soupeře potrápíme a urveme nějakej ten bodík .