3:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dříteň neudržela dvoubrankové vedení a bere pouze bod


Branky


8. J. Moudrý , 32. V. Rys , 52. P. Picka - 15. L. Koňarík , 62. D. Reindl , 74. D. Reindl
16

Po zimní přestávce zavítali sedlečtí fotbalisté do nedaleké Dřítně. Trenér Šindelář měl k dispozici 15 fotbalistů, bohužel jak se ukázalo v průběhu utkání, musel dvakrát nuceně vystřídat, kvůli zranění. Domácí Dříteň se nachází zatím u dna tabulky, sedlečtí jsou na tom jen o trochu lépe a tak se prakticky hrál zápas o šest bodů, jak se říká.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dříteň po poločase vedla

Přestože Sedlečtí nezačali zápas herně špatně, hned v 8. minutě inkasovali. Na levé straně dostal dlouhý pas Klimeš, přihrál jej do vápna Moudrému a ten střelou k tyči otevřel účet zápasu - 1:0. Hosté mohli vzápětí odpovědět, ale se střelou Milana Peška si domácí brankář hravě poradil. Na vyrovnání se ovšem nečekalo dlouho, v 15. minutě se sedlecký Koňařík dostal do pokutového území, jeho první střela byla zblokována, ale Lukáš Koňarík se dostal k ještě druhému pokusu a ten už uklidil k pravé tyčce domácí branky - 1:1. Domácím se dařilo zejména na levé straně, v 32. minutě, po dalším rychlém brejku, přihrával opět dříteňský matador Klimeš neméně zkušenému Vadimu Rysovi a ten pěknou střelou z vápna do šibenice, nedal brankáři hostí Hanzalovi šanci zasáhnout - 2:1. Těsně před přestávkou se ještě nepříjemně zranil sedlecký kapitán Zíka a o poločasové přestávce musel být vystřídán.

Další branku přidal domácí Picka, ale David Reindl vyrovnal

Hned v úvodu druhého poločasu mohl vyrovnat hostující Reindl, ale z blízka neprostřelil brankáře Lébla. O chvilku později se již skóre měnilo na druhé straně, za obranu si naběhl domácí Pavel Picka a střelou mezi nohy brankáře Hanzala poslal dříteňské do dvoubrankového vedení 3:1. V tu chvíli to nevypadalo s hosty úplně nejlépe, ale v 62. minutě poslal sedlecký Milan Pešek přihrávku mezi obranu Davidu Reindlovi a ten se tentokrát již nemýlil a vstřelil gól naděje - 3:2. Tempo utkání postupně upadalo. V 74. minutě přišel faul domácích, přímý kop rozehrával Koňarík a po souboji domácího hráče se od zad hostujícího Folvarského odrazil míč na vápno přesně ke kopačkám Davida Reindla, který střelou o tyč dokázal srovnat stav utkání - 3:3. V 82. minutě měl ještě velkou šanci Lukáš Koňarík a mohl tak dokonat obrat v zápase, ale tváří v tvář brankáři neuspěl. Domácí hrozili střelami ze střední vzdálenosti a úplně ke konci sérii přímých a rohových kopů, branku se jim však už vstřelit také nepodařilo. Utkání tak skončilo dělbou bodů.

zdroj: http://sksedlec.klubweb.cz/



Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Kovařík (hráč): První poločas jsme byli lepší a měli více ze hry. Bohužel v druhém poločasu soupeř srovnal a ještě dvě šance nedal. Snad příští víkend bude úspěšnější.

SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Zápas bych hodnotil jako vyrovnaný, domácí měli nějaké střely, ke konci přímé kopy, ale kromě gólových akcí si nevybavuji výraznější šanci, my jsme mimo našich gólů dvě vělké šance neproměnili. Poločas jsme prohráli, navíc se nám zranili dva hráči a museli jsme střídat, doufám, že se co nejrychleji dají dohromady, protože náš kádr příliš široký není. Když se domácí dostali do dvoubrankového vedení, asi by už na nás vsadil málokdo, ale povedlo se nám snížit a pak s trochou štěstí i vyrovnat střelou o tyč. Ke konci již bylo tempo zápasu nevalné, příliš neodpovídající B. třídě, ale byl to první zápas. S bodem jsme po průběhu spokojeni.



Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - R. Petr [-] , J. Klimeš [-] (88. A. Zach [-] ) , J. Moudrý [-] , T. Kovařík [-] , P. Švejda [-] , P. Picka [-] , V. Rys [-] , Š. Parýzek [-] , M. Pojer [-] , J. Hromada [-]

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - D. Reindl [-] , L. Bašar [-] , M. Samohejl [-] , J. Zíka [-] (46. T. Folvarský [-] ) , J. Špán [-] (22. M. Pešek [-] ) , Z. Rýpar [-] , M. Pešek [-] , M. Peterka [-] , J. Koch [-] , L. Koňarík [-]

ŽK: 74. M. Pojer - 51. J. Koch , 85. M. Pešek , 88. Z. Rýpar .
Hráči zápasu: J. Klimeš , V. Rys , P. Picka - D. Reindl , L. Koňarík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ovčáček Josef - TAUBER Lukáš, PRŮCHOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Jelikož Dříteň spadla až na konec tabulky a celkově se jí vůbec nedařilo, myslím že na Sedlec stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích