Jaroslav Kreisinger

Kontakty:

Reportáž

OBRAZEM: Zápas jara mezi Břasy a Příkosicemi ovládl celek, který loni hrál o soutěž výše


Byl to souboj o první místo v soutěži a pravděpodobně i předčasné finále v boji o první příčku po konci sezóny. I takto k tomuto velmi důležitému utkání přistupovaly obě strany a 300 přítomných diváků mohla shlédnout hned osm gólů, z nichž ale většina neměla takovou radost. Břasy tak budou doufat, že favorit soutěže ještě někde klopýtne. 


Reportáž

FOTO: Festival neproměněných šancí na radnickém hřišti


Radnice se v posledních zápasech rozstřílely a s ohledem na los by se mohlo hovořit o pohodlnějším závěru sezóny. Ovšem právě souboje s celky ze spodku tabulky budou mnohem těžší, než jiné. Černice mají o co hrát a v Radnicích nebyly daleko od bodů.


Reportáž

FOTO: Radnice doma remizovaly s Kozolupy, na utkání dorazila vítězka Stanley Cupu


Radnice remizovaly ve 23. kole s Kozolupy 2-2. Domácí v zápase dvakrát neuhlídali své vedení a hostujícímu týmu zařídil v 73. minutě bod Huleš. Velmi příjemným zpestřením byla účast české hokejistky Dominiky Láskové, která zde měla i autogramiádu. 


Reportáž

FOTO: Radnice deklasovaly Zruč. Výsledek byl ale ještě milosrdný


Radnice velmi dobrým útočným výkonem navázaly na středeční dohrávku s Petřínem, ve které sice prohrály, ale svého soka potrápily. Proti Zruči už bylo vše zalité sluncem a góly postupně přibývaly.


Reportáž

FOTO: Přestřelku v Radnicích ukončil Trojovský


Dohrávka 20. kola krajského přeboru mezi Radnicemi a hosty z Petřína byla ve velkém gólovém stylu. Petřínští chtěli svému soupeři vrátit podzimní porážku na svém hřišti a s sebou si vzali i nějaké posily z divizního Áčka, kde někteří z nich dokonce nastupují pravidelně v základu. 


Reportáž

FOTO: Radnice potvrdily formu ve Volduchách a vyhrály potřetí v řadě


Radnice v 19. kole předvedly velmi dobrý výkon a z Volduch vezou cenné tři body po výhře 3-2. Hosté se po třech vítězstvích v řadě posunuli už na 11. pozici, soupeři za nimi mají ovšem zápasy k dobru, Volduchy jsou na šestém místě. 


Reportáž

FOTO: Radnice nezaváhaly, i když Staňkov kousal


Oba týmy prožily tzv. anglický týden, jelikož po minulém víkendovém kole je čekalo středeční utkání. Radnice bojovaly v poháru zatímco Staňkov hrál neúspěšnou dohrávku v Mýtě. V lepším rozpoložení šli do zápasu domácí, kteří nechtěli s posledním celkem soutěže, jemuž na podzim darovali bod, znovu zaváhat.


Reportáž

FOTO: Mladotice vyhrály v Radnicích a stáhly náskok Slovanu na jediný bod


Mladotice vstoupily do jarní části sezóny na výbornou a v Radnicích vyhrály 5-1. Hosté šli do vedení ve 30. minutě, kdy skóroval Tauchen. Na konci prvního poločasu přidal druhý gól O. Šiml. Radnicím se podařilo snížit hned v úvodu druhého poločasu, ve 47. minutě se prosadil Kvasnička. Poté už úřadovali hosté z Mladotic a soupeři nasázeli další tři branky, čímž si zajistili první jarní tři body.


Reportáž

FOTO: Radničtí vsítili více branek, přesto nad lídrem soutěže prohráli


Radnice trápí kvalita domácího hřiště, které po náročném podzimu a zimě ještě není zdaleka fit na jarní část sezóny. Proto zvolily možnost odehrání prvního jarního zápasu na menší umělce v Rokycanech, kam pozvaly vedoucí Tachov. V zápase chtěli "domácí" odčinit podzimní vysokou porážku z půdy hostů, ale proti soupisce, kde po dlouhé době nechybělo jediné jméno, to bylo složité.


Reportáž

FOTO: Diváci se bavili, šance byly na obou stranách, ale gól si ani jeden celek nepřipsal


Radnice s Nýrskem plyně navázaly na remízovou sobotu, když se i přes velké množství šancí na obou stranách dostávaly do velkých příležitostí, ale ani jednou se neprosadily. Nakonec byly oba celky po vyrovnané bitvě s remízou spokojeny.


Reportáž

FOTO: Okresní derby s dělbou bodů poznamenala sporná situace


Mýto po odhlášení soutěže zapracovává souhru mladých fotbalistů a před několika koly hlásilo návrat zkušeného Štycha do ofenzivních řád. Radnice se potýkají s marodku a klopýtají kde se dá. Tento zápas ale měl být výjimkou, zejména díky onomu slovu "derby".


Reportáž

FOTO: Vejprnice v Radnicích zabraly a odvezly si tři body


Minulou sezónu bylo střetnutí těchto celků velmi rozdílné. Ve Vejprnicích prohrál Sokol rozdílem 5:1, naopak doma dokázal vyhrát 2:1. Tentokrát ale na předchozí domácí výsledek nenavázal a domácím fanouškům připravil hořkou pachuť k pivu a klobáse.


Reportáž

Zbiroh si veze z Radnic bod


Ve 4. kole se představil Zbiroh v Radnicích. Hosté byli v prvním poločasu aktivnější, ale ke gólu to nevedlo. Domácím pomohla do druhé půle dvě střídání a po gólu Daniela Krče šly Radnice do vedení. Hosté odpověděli v 60. minutě z penalty, kdy se prosadil prosadil Martin Švehla. Do konce zápasu už gól nepadl, a tak utkání skončilo nerozhodně. 


Reportáž

Chrást si veze z Radnic bod


Ve 2. kole zavítal Chrást do Radnic. Hosté vstupovali do zápasu jako favorit a chtěli navázat na dobrý start do nové sezóny. Radnice zase měly v plánu odčinit porážku 0-3 z Mladotic.


Reportáž

FOTO: Tlumačov si dojel do Radnic pro bod


Ač oba celky dělilo sedm příček tabulky, bodový rozdíl byl minimální, a to pouhé 4 body. A jak jsou oba celky od sebe přes celý kraj vzdálené, byl vzdálen i jejich způsob hry. Tlumačov se prezentoval svou specifickou hrou dlouhých nakopávaných balónů, za to Radnice chtěly tvořit. Dvě rozdílné taktiky do sebe narazily takovým způsobem, že zápas nakonec nepoznal vítěze.


Reportáž

FOTO: Fotbal nahoru dolů a nakonec vítězství domácích


Vyrovnanou bitvou se představily celky Radnic a Horní Břízy, které se jako jediné týmy v 11. kole střetly v neděli. Na utkání zavítalo téměř dvě stě diváků a o kulisu tak nebyla nouze.


Reportáž

Vyrovnaný souboj rozhodlo pravidlo nedáš - dostaneš


Radnice chtěly po zaváhání ve Staňkově odčinit zbytečnou ztrátu, ale Černice, které v minulém utkání remizovaly s Domažlicemi, neměly být snadným oříškem. A ani nebyly. Černice od prvních minut dokazovaly na hřišti svou kvalitu z konečného výsledku si jistě zasloužily získat víc.


Reportáž

FOTO: Radnice se oklepaly po posledním nezdaru a schytal to Bolevec


Sokol Radnice v minulém kole schytal nálož ve střelecky se rozjíždějících Vejprnicích a svou vysokou prohru chtěl před domácím publikem napravit. A to se povedlo na výbornou. Bolevec hrozil snížením až v závěru, nakonec ale nevsítil ani jednu branku.


Reportáž

Velký obrat se nezdařil, Nepomuk odváží všechny body


Radnické mužstvo po prvních třech zápasech drželo neporazitelnost a doma měl v předehrávce 15. kola přivítat Nepomuk, který ještě nevyhrál. Honbu za body nakonec rozhodla až penalta v posledních minutách zápasu.