D. Kroc 37.
M. Krč 74.
D. Krč 83.
3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:30

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Radnice nezaváhaly, i když Staňkov kousal


Branky


37. D. Kroc , 74. M. Krč , 83. D. Krč
26

Oba týmy prožily tzv. anglický týden, jelikož po minulém víkendovém kole je čekalo středeční utkání. Radnice bojovaly v poháru zatímco Staňkov hrál neúspěšnou dohrávku v Mýtě. V lepším rozpoložení šli do zápasu domácí, kteří nechtěli s posledním celkem soutěže, jemuž na podzim darovali bod, znovu zaváhat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepřesná koncovka a gól/negól?

Úvodní desetiminutovka patřila domácím, kteří se mohli možná i třikrát radovat, jenže pokaždé mířili ve velkých šancích nepřesně. Když Staňkov přežil tyto situace, dokázal místy domácím konkurovat, leč při přechodu do útoku, kdy volil přízemní kombinaci, občas šance přibrzdila nepřesná přihrávka. Ale kromě rohových kopů se hosté do vážnější situace nedostali... Až do 28. minuty. To nepřesně přihrával domácí Valenta svému brankáři, míč uzmul Šimůnek, ale tváří v tvář Volákovi při samostatném nájezdu neuspěl, když míč domácí brankář vyrazil šrouby na kopačce. To ale bylo jediné ohrožení od Staňkova za první poločas. Domácí fotbalisty to trochu nakoplo a opět se začali tlačit více a více do zakončení.

 

A ve 37. minutě byli domácí střelci vysvobozeni, i když by situaci mohl mít na starosti VAR nebo chytré hodinky. Polášek střílel z 25 metrů, trefil před sebou spoluhráče Habra, od něhož se míž odrazil do běhu Huttrovi. Ten v době odrazu byl na hraně posledních obránců, ale sudí Cupl ofsajd neviděl, nechal tedy domácího hráče aby našel centrem zabíhajícího Davida Kroce, jenž střílel pod brankáře, míč se kutálel do brány a než pro něj sáhl Pokorný podruhé, tak dle asistenta rozhodčího Cupla překročil brankovou čáru. Zajímavá situace, která hrála do karet domácímu mužstvu.

 

Kroc zaznamenal i 2 asistence

Ve druhém dějství si brankář Pokorný vybral hned v první pětiminutovce několik skvělých momentů, když se svými obránci i na brankové čáře pokryli možná 4 gólovky Radnic. Staňkov se poté odvážněji pouštěl do útočných pasáží a mnohdy chyběly maličkosti k lepšímu zakončení. Přesto měli více ze hry domácí, kterým se podařilo vsítit druhou branku v zápase až v 74. minutě. Chybné postavení při rohovém kopu umožnilo Davidu Krocovi převzít míč a v klidu se otočit směrem k bráně uvnitř šestnáctky, vyslal míč na zadní tyč a tam skluzem dopravil míč do sítě Michal Krč. Záhy do hry naskočil i Michalův bratr Daniel, který dostal při jednom z rychlých protiútoků od Davida Kroce dárek v podobě míče do samostatného úniku a druhý z bratrů Krčů si s nájezdem poradil.

 

Před uklidňující druhou brankou šli ale hosté rovněž po vydařené kombinaci do koncovky, kterou ale na poslední chvíli odmítl domácí kapitán Valenta, který skluzem na poslední chvíli vypíchl míč. Zápas se v posledních minutách dohrával a i když se domácí skromněji snažili ještě o jeden gólový zářez, ukončil hlavní sudí Bureš zápas za stavu 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Roman Štěpánek, asistent trenéra: První poločas byl kromě úvodních deseti minut, kdy jsme mohli dát dvě branky, vyrovnaný. Až ve druhém dějství jsme se po bouřce v kabině zvedli, začali jsme hrát a nakonec jsme i zaslouženě zvítězili. Staňkov podal sympatický výkon. Byl houževnatý a my se proti němu pořádně nadřeli.

FK Staňkov
Vojtěch Mifek, trenér: Hodnotí se to těžko. V prvním poločase jsme nedokázali držet míč. Vlastními chybami jsme se dostávali pod tlak a bylo štěstí, že soupeř nedokázal přesně zakončovat. Pak jsme se dostali do obrovské šance, kdy domácí stoper trochu podcenil rozehrávku, ale bohužel Kuba Šimůnek nedokázal skórovat. Kolem 40. minuty myslím, už jsme bohužel inkasovali, i když si myslím, že po ofsajdu a že míč ani brankovou čáru nepřešel. Po poločase jsme chtěli něco změnit, ale bohužel nepřesností jsme se nedokázali zbavit... Druhou obdrženou branku ani komentovat nechci, přístup některých našich hráčů je téměř k pláči. Myslím, že to nás zlomilo. Pak už jsme se snažili zápas jen dohrát. Soupeři samozřejmě gratuluju. Za mě jeden z nejslušnějších mančaftů v kraji.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - L. Aubrecht [-] , D. Fencl [-] (86. T. Kroc [-] ) , P. Valenta [-] , M. Krč [-] , D. Rýdl [-] - J. Esterka [-] (79. D. Krč [-] ) , Š. Huttr [-] - D. Kroc [-] , M. Habr [-] (69. J. Vaščák [-] ) , F. Polášek [-] (69. M. Svoboda [-] )

FK Staňkov
D. Pokorný [-] - T. Kopecký [-] (85. J. Mařík [-] ) , M. Kastl [-] , D. Drudík [-] - O. Hrdina [-] (85. F. Sedlačko [-] ) , T. Pitipáč [-] (75. A. Kolros [-] ) , J. Vrba [-] - V. Mifek [-] , F. Dolejš [-] , M. Bozděch [-] , J. Šimůnek [-]

ŽK: 60. J. Esterka .
Hráči zápasu: D. Kroc .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bureš Jiří - CUPL Zbyněk, STACH Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Adam Heller
Tip experta: výhra domácích

Radnice si to pohlídají a nedopustí, aby se událo překvapení kola.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích