0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2022 14:00

15.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Diváci se bavili, šance byly na obou stranách, ale gól si ani jeden celek nepřipsal


Branky


22

Radnice s Nýrskem plyně navázaly na remízovou sobotu, když se i přes velké množství šancí na obou stranách dostávaly do velkých příležitostí, ale ani jednou se neprosadily. Nakonec byly oba celky po vyrovnané bitvě s remízou spokojeny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodních deset minut patřilo Nýrsku, které dokazovalo, proč je třetím týmem soutěže. Jenže dlouho se k vážnější šanci, než standardním situacím, nedostalo. Na těžkém terénu se moc dobře nekombinovalo ani jednomu celku, probíhala často nepřesnost a i hráči podkluzovali na měkkém povrchu. První velké šance měli domácí, ale nejprve Polášek sice vystihl nepřesnost v hostující obraně, ale nezakončil přesně, později Aubrecht nastřelil krásně kroucenou střelou pouze tyč a před přestávkou Habr z blízka prověřil pouze rukavice Jarolíma. Na druhé straně se po chybě v rozehrávce dostal do tutovky Varga, ale domácí brankář jej ustál a střelu vytěsnil.

 

Druhá polovina zápasu byla nahoru-dolu. Zápas se musel fanouškům líbit a i místní hlasatel rozezpíval 150 přítomných diváků, kteří mohutně tlačili svůj tým za vítězstvím. Leč ani jednomu celku nebyla branka souzena, i když po dalším břevně jí byli o kousek blíže domácí. V závěru pak nedosáhl na rohový kop Kalivoda a sudí po velmi dobře odpískaném zápase ukončil zápas po bezbrankové remíze.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér: Bod se silným Nýrskem je pro nás jako výhra. 10 minut nám soupeř ukazoval, jak sebevědomě hraje 3. mužstvo tabulky a jak těžké utkání nás čeká. Potom, ale nakopli motory i naši kluci a na těžkém terénu se začal hrát otevřený fotbal, který se musel divákům líbit. Sebevědomě řeknu, že podle šancí jsme měli blíže k výhře my, ale bod s Nýrskem bereme. Po komplikacích, do kterých jsme se dostali, je konečných 21 bodů úžasný počin. Dnes se rovněž potvrdilo, že mužstvo, fanoušci a hlasatel, jsou jeden tým. Děkujeme za to.

FK Okula Nýrsko
Martin Bastl, záložník: Přijeli jsme s tím že na těžkém terénu bude každý bodový zisk úspěch, proto jsme hráli víc ze zajištěné obrany a spíš na brejky než diktovat hru. Oba týmy měly svoje tutovky, tak si myslím, že výsledek je spravedlivý pro oba celky.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - D. Rýdl [-] , D. Krč [-] , Š. Huttr [-] (78. M. Svoboda [-] ) , M. Krč [-] , L. Aubrecht [-] - D. Fencl [-] , P. Spěváček [-] , L. Brož [-] - M. Habr [-] (78. V. Kvasnička [-] ) , F. Polášek [-] -

FK Okula Nýrsko
F. Jarolím [-] - M. Brož [-] , J. Čanecký [-] , Š. Švec [-] , Z. Mašek [-] (63. T. Rubáš [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] , I. Varga [-] (90. J. Taušek [-] ) , J. Pavlík [-] , M. Vlček [-] , A. Antonovics [-] (63. P. Výtisk [-] ) , M. Bastl [-] (81. V. Bořánek [-] )

ŽK: 35. L. Brož , 90. J. Esterka - 25. M. Bastl , 57. Z. Mašek , 68. K. Kalivoda ml. .
Hráči zápasu: D. Fencl - K. Kalivoda ml. .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - FILLINGER Miloš, ŠIMEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 21:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 12:29
Jakub Volák

Expert: Daniel Kořenek
Tip experta: výhra hostů

Radnice hnány početnou domácí kulisou budou pro hosty nepříjemný soupeř. Nýrsko ale moc gólů nedostává a těžké zápasy umí vyhrávat. Jejich povedený podzim zakončí výhrou v Radnicích.

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 09:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 07:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 04:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 22:16

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 16:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 15:37

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 08:00

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů