0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 17:00

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vejprnice v Radnicích zabraly a odvezly si tři body


Branky


22. M. Hejduk (p.) , 50. R. Dvořák , 88. A. Kolář
34

Minulou sezónu bylo střetnutí těchto celků velmi rozdílné. Ve Vejprnicích prohrál Sokol rozdílem 5:1, naopak doma dokázal vyhrát 2:1. Tentokrát ale na předchozí domácí výsledek nenavázal a domácím fanouškům připravil hořkou pachuť k pivu a klobáse.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali aktivně a zhruba čtvrt hodiny byli více na míči, když několikrát nebezpečně ohrozili branku Vejprnic. Jenže po čtvrt hodině zápasu došlo k nešťastné srážce domácího kapitána s vejprnickým Dvořákem, který znamenal pro Valentu konec v zápase a ze hřiště byl odnesen na nosítkách. Tento moment jakoby podlomil jeho spoluhráčům nohy a aktivita směrem dopředu byla pryč. Zejména pak, když se o pár minut později pískla penalta proti domácím, pro kterou si šikovně došel Heller, jehož k zemi poslal gólman Spěváček. Pecku proměnil Robert Křen (v zápise o utkání chybně zapsán Martin Hejduk). Zbytek poločasu byl ve znamení nepřesnosti a krkolomného přechodu do útoku radnických. Na druhé straně se hrál postupný, taktický fotbal, čekající na chyby v rozehrávce. Do poločasu se ale žádná změna stavu už neudála.

 

Druhou půli začal Vejprnice parádně. Už po pěti minutách hry se míč dostal k Robinu Dvořákovi, který z levé strany poslal prudký míč na zadní tyč a poslal Vejprnice do dvoubrankového vedení. Hosté se tímto gólem uklidnili a trpělivě vyčkávali na své protiútoky, nebo svou konstruktivní rozehrávku. Hra se však postupem času kouskovala, někdy i nepřesnými rozhodnutími rozhodčích, kdy i třeba domácí hráči za nepříznivého stavu přiznávali rohové kopy proti své bráně. V závěrečných minutách si pak hostující Heller dovolil projít čtyřmi hráči, jako nůž máslem, připravil míč pro Adama Koláře a ten pečetil výhru v Radnicích - 0:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér: Jednou jsi nahoře a jednou zase dole. No a my jsme v utkání s Vejprnicemi byli hodně dole. Začátek utkání tak špatný nebyl, nějaké příležitosti tam byly. Zlom nastal po vynuceném střídání kapitána Pavla Valenty. Od té doby ztratilo mužstvo sebevědomí, hra se přestala dařit a v podstatě to takto vydrželo až do konce utkání. Soupeř byl pohyblivější a fotbalovější. Nechceme se vymlouvat na citelné absence, ale i to mělo vliv na úroveň naší hry. Na co jsme šáhli, to jsme zkazili. Po Petřínu jsem očekával úplně něco jiného. Nic, jdeme dál.

SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Po nepovedeném zápase se Zručí, a to nejenom výsledkově, ale i herně, jsme před zápasem v Radnicích udělali vícero změn. Jednak v rozestavění, ale také v sestavě. Někteří hráči hráli na pro ně možná nezvyklých místech, ale změny se osvědčily a podali jsme velmi dobrý výkon. Myslím si, že domácí ani neměli možná ani žádnou vyloženou šanci, možná jednu. V defenzivě podali dobrý výkon a byli jsme nebezpeční směrem dopředu. Tři branky na venkovním hřišti hovoří jasně. Je pravdou, že se nám poslední dobou hraje lépe venku, než na domácím hřišti. Tak si budu jenom přát, abychom příští zápas se Stříbrem navázali na tento poslední a doma to bude za 3 body.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
T. Spěváček [-] - D. Fencl [-] (70. D. Krč [-] ) , P. Valenta [-] (15. M. Krč [-] ) , Š. Huttr [-] , J. Klír [-] (70. M. Habr [-] ) , D. Rýdl [-] - J. Draský [-] , P. Spěváček [-] , L. Brož [-] - F. Polášek [-] , M. Svoboda [-]

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - R. Křen [-] , A. Heller [-] (89. L. Paul [-] ) , V. Puhlovský [-] , M. Hejduk [-] , T. Kotva [-] , M. Majerčík [-] , A. Kolář [-] , L. Rada [-] , R. Dvořák [-] (84. M. Walter [-] ) , F. Heindl [-]

ŽK: 21. T. Spěváček , 32. D. Fencl , 78. J. Draský - 25. V. Puhlovský , 60. T. Kotva , 88. M. Walter .
Hráči zápasu: M. Majerčík , R. Dvořák .
Počet diváků: 231. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - RUBÁŠ Jakub, STACH Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Martin Bastl
Tip experta: výhra domácích

Kdyby se hrálo ve Vejprnicích dám plichtu, ale Radnice si doma se soupeřem poradí a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza