M. Habr 13.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 18:00

27.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Festival neproměněných šancí na radnickém hřišti


Branky


13. M. Habr
20

Radnice se v posledních zápasech rozstřílely a s ohledem na los by se mohlo hovořit o pohodlnějším závěru sezóny. Ovšem právě souboje s celky ze spodku tabulky budou mnohem těžší, než jiné. Černice mají o co hrát a v Radnicích nebyly daleko od bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přes množství šancí jen jeden gól

Běžela druhá minuta zápasu a první gólovku měli na kopačce domácí. Byl z toho ale pouze rohový kop. Z následného protiútoku mohl malou domů dát Fencl, míč mu ale skočil, Zeliński se dostal do úniku, vyzval Milráda, ale jeho kostrbatý pokus domácí brankář na čáře likvidoval. O chvíli později zazlobil Šebek, který udělal Rýdla, nepovedený centr ze strany se k němu vrátil a následně mířil nad bránu. Pak ale přišla 13. minuta, která v podstatě znamenala rozuzlení celého zápasu. Svoboda vyvezl míč středem, nalevo vyzval Spěváčka, ten křížem hledal na zadní Habra. Brankář Gottwald pro míč dobře šel, ale bohužel jej v rukavicích neudržel a Martin Habr už měl jednoduchou práci. 

 

Na druhé straně mohl odpovědět Zoubek, který se dostal na penaltě ke skákajícímu míči, ale bombou mířil nad břevno. Následně Svoboda na druhé straně volejem provětral Gottwalda, který tentokrát bravůrně chytil. Stejný radnický hráč mohl o chvíli později zvýšit vedení, ale brankář byl opět připraven. A když Habr před odkrytou bránou nedal další tutovku a hosté rovněž ztroskotávali na nepřesných centrech do vápna, odcházeli do kabin spokojenější domácí.

 

Černice mohly srovnat, ale i inkasovat. Štěstí stálo při domácích

Po výměně stran se do nebezpečné šance po dlouhém výkopu dostal opět Svoboda, ale jeho tečovaná střela mířila těsně nad šibenici. Na druhé straně po jednom z nebezpečných centrů Volák sroloval několik hráčů při vytěsnění míče a následná dorážka od Führbachera do sítě neprošla, mířila mimo. Rohové kopy zahrávaly Černice vydařené, ale hlavičky mířily mimo. 

 

V 70. minutě šli na hřiště v radnickém dresu bratři Krčové, kteří se hned mohli postarat o druhou branku zápasu. Michal zleva připravoval pro Daniela napravo, ten dobře střílel, ale přemisťující brankář Gottwald se roztáhl a špičkou nohy míč vytěsnil. Nejhezčí zákrok zápasu. Tlak Černic se následně začal stupňovat a standardky byly čím dál nebezpečnější. Ale buď byla hlavička slabá, nepřesná, nebo míče posbíral brankář s obranou. Na závěr zápasu se dostavily ještě nevyhnutelné emoce, ale nic, co by k zápasu takové důležitosti nepatřilo. Výsledek se ale od 13. inuty nezměnil - 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér: Při pohledu na tabulku a pro diváka asi jednoduché utkání, ale opak byl pravdou. Soupeř disponuje hned několika borci s divizními zkušenosti a je spíše otázka na ně, proč jsou v tabulce tam kde jsou?! V úvodu utkání bylo na obou stranách hned několik 1000% šancí, ale vývoj utkání určila dorážka Martina Habra na konci první čtvrthodiny (1:0). Ve zbytku utkání se mohlo stát cokoliv, ale realita je taková, že naši kluci uhráli nakonec další tři důležité body do vyrovnané tabulky krajského přeboru.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Mlnařík, trenér: My jsme si to prohráli sami vlastní střeleckou nemohoucností. V prvních 20 minutách jsme měli asi 4 šance, které se prostě proměňovat musí. Místo abychom vedli a kontrolovali průběh, tak dostaneme lacinou branku. Domácí nás zase ušetřili ještě horšího vývoje koncem prvního poločasu, kdy taky spálili loženku. Jinak ani jednomu týmu moc nehrál střed zálohy, tak jsme to o půli zkusili trochu protočit. Ale efekt se příliš nedostavil. Domácí útočný trojlístek nás neustále držel v pozornosti zvlášť s ohledem na to, jak jsme postupně otevírali hru. Dokázali jsme naopak výborně ubránit standardky, ze kterých bývají Radnice nebezpečné a navíc si z těchto pozic na naší straně připravit před koncem tři slibné příležitosti. Žádného střelce jsme však mezi sebou nenašli. Kluci opět makali, snažili se a prohrát takový zápas o gól bolí víc, než když nás někdo přejede o parník.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - D. Fencl [-] , D. Rýdl [-] , L. Aubrecht [-] - J. Vaščák [-] , L. Brož [-] - P. Spěváček [-] , M. Habr [-] (74. M. Krč [-] ) , Š. Huttr [-] , D. Kroc [-] , M. Svoboda [-] (74. D. Krč [-] )

TJ Sokol Plzeň - Černice
P. Gottwald [-] - L. Zoubek [-] , K. Fürbacher [-] - M. Vít [-] , K. Zeliński [-] (46. A. Luzhetskyi [-] ) , J. Petr [-] , J. Pipaš [-] (69. O. Hlaváč [-] ) , M. Milrád [-] - J. Peterka [-] , J. Šebek [-] , M. Chvojka [-] (77. D. Oncea [-] ) -

ŽK: 92. D. Fencl - 38. J. Petr , 80. A. Luzhetskyi , 82. O. Hlaváč .
Hráči zápasu: J. Vaščák - L. Zoubek .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: MIFKOVÁ Hedvika - MIČAN Jan, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích