D. Krč 46.
1:1
(0:0)
60. M. Švehla (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbiroh si veze z Radnic bod


Branky


46. D. Krč - 60. M. Švehla (p.)
17

Ve 4. kole se představil Zbiroh v Radnicích. Hosté byli v prvním poločasu aktivnější, ale ke gólu to nevedlo. Domácím pomohla do druhé půle dvě střídání a po gólu Daniela Krče šly Radnice do vedení. Hosté odpověděli v 60. minutě z penalty, kdy se prosadil prosadil Martin Švehla. Do konce zápasu už gól nepadl, a tak utkání skončilo nerozhodně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas aktivnější hosté

První poločas byl víceméně v režii Zbiroha. Hosté se v Radnicích dostávali mnohem častěji do nebezpečných situací, ale v koncovce neměli štěstí. Po jedné z rychlých akcí z pravé strany si domácí fotbalisté malém vsítili vlastní gól, ale nakonec si s odraženým míčem obrana poradila. Po chvíli z brankové čáry odkopával míč Kofroň a na dlouhou dobu to bylo vše nebezpečné, co se před brankářem událo. Hosté se totiž snažili dostat do vápna centrovanými míči, se kterými si domácí brankář poradil. Vepředu byli domácí neškodní, jelikož Habr byl v mnoha situacích nepodpořen spoluhráči a ze standardních situacích se neprosadili.

Domácím vyšla střídání

Do druhé půle naskočili do hry dvě domácí změny (D. Krč, Melich). A právě tato dvojce zařídila první překvapení pro hosty. Melich dlouhým autem vyzval Habra, který jedním dotykem vyslal do vápna Dana Krče, ten si kličkou poradil s gólmanem a uklízel do prázdné brány. To nastartovalo radnické fotbalisty k dalším šancím, ale přesně do konce zápasu nemířili Habr, Kesner ani později střídající Jonák. Na druhé straně se Zbiroh do šancí dostával stále méně a k bodu jim pomohla nařízená penalta za nešetrný faul Melicha. Tu proměnil Švehla. Doslova boj zejména o střed hřiště vyzníval lépe pro domácí, ale jelikož ti své šance nevyužili a Zbiroh ze standardek také více bránu neohrozil, tak rozhodčí Paur ukončil utkání za nerozhodného stavu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice B
Roman Kokoška, trenér: V první půli jsme se nedokázali vypořádat s pohybem soupeře a Zbiroh byl určitě lepším mužstvem. Do druhé půle jsme udělali dvě změny, které měly pozitivní vliv na náš výkon. Po vedoucí brance jsme neproměnili další vyložené šance, což je samozřejmě velká škoda, jelikož jsme si jich vypracovali dost. Místo toho jsme inkasovali gól z penalty. Mrzí mě, že jsme po výborném výkonu v druhém poločase nepřidali rozdílový gól, ale i tak bych chtěl kluky pochválit za to, že druhou půlku odmakali a odjezdili. Minimálně bod jsme si za předvedený výkon určitě zasloužili.

TJ Město Zbiroh
Zdeněk Dubček, hráč: V první půlce jsme byli jasně lepším týmem, bohužel vytvořené šance jsme nedokázali proměnit. V druhém poločase na nás soupeř vlétl a po zásluze šel do vedení. Naštěstí jsme odpověděli vyrovnávací brankou z penalty. Domácí měli ve zbytku zápasu více ze hry, ale několikrát nás podržel skvělými zákroky gólman. Myslím si, že bod je spravedlivý.



Sestavy


TJ Sokol Radnice B
J. Volák [-] - M. Engl [-] , J. Smeták [-] (46. D. Krč [-] ) , M. Habr [-] , J. Kesner [-] (74. D. Jonák [-] ) , V. Kofroň [-] , P. Kabát [-] , D. Buchanec [-] (46. V. Melich [-] ) , M. Krč [-] , J. Draský [-] (65. K. Janata [-] ) , P. Kočka [-]

TJ Město Zbiroh
K. Kučera [-] - V. Ludvík [-] , V. Bystřický [-] , Z. Dubček [-] , M. Brož [-] , K. Kalaš [-] (75. M. Fair [-] ) , P. Chvojka [-] , J. Huňáček [-] , M. Švehla [-] , J. Sefzig [-] , T. Pondělík [-] (84. D. Ivanič [-] )

ŽK: 68. V. Melich - 50. P. Chvojka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PAUR Roman - MAŠTERA Pavel (N), PLAČKO Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Roman Kokoška
Tip experta: výhra domácích

Pevně věřím, že se kluci dočkají první výhry.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů