D. Kroc 75.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 16:30

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný souboj rozhodlo pravidlo nedáš - dostaneš


Branky


75. D. Kroc
25

Radnice chtěly po zaváhání ve Staňkově odčinit zbytečnou ztrátu, ale Černice, které v minulém utkání remizovaly s Domažlicemi, neměly být snadným oříškem. A ani nebyly. Černice od prvních minut dokazovaly na hřišti svou kvalitu z konečného výsledku si jistě zasloužily získat víc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jistoty mezi třemi tyčemi

Od prvních minut byla vidět zkušenost a fotbalovost hostujícího celku, který se hned od prvních minut ujal hry. A v 7. minutě mohl za hosty vsítit první branku Peterka, který se dostal na penaltě k odraženému míči, ale trefil pouze vystoupivšího Voláka. Dalším podobným situacím se obrana domácích do dalších minut vyvarovala a hosty do vápna jen tak nepouštěla. 

 

V 18. minutě měl plné ruce práce naopak Daněk. Ten se musel po přímém kopu nejprve vytasit na hlavičku Rýdla a o 30 vteřin později na další hlavičku Mulače. Dokázal tak, že se ne nadarmo stal hráčem předchozího kola. Ve 22. minutě vyzkoušel pozornost domácího brankáře Vít, jehož plavající dělovku dokázal vyrazit na břevno, aby míč následně obrana odvrátila na roh.

 

Do konce poločasu pak probíhal souboj spíše o střed hřiště a pokutová území byla ohrožována centrovanými míči, ce kterými si obě obrany poradily. Brankou nakonec neskončil ani závar před hostující bránou, kdy jako poslední měl slovo P. Aubrecht, jehož míč letěl mimo. 

 

Rozhodl střídající Kroc

Na počátku druhé půle se zažlutilo pro domácího Rýdla, který zbytečně strčil do hostujícího brankáře, který již držel míč v náručí. První větší šanci v druhé půli měl pak Peterka, který se dostal z úhlu před domácího brankáře, ale minul. Další jeho šanci pak zastavil ofsajd. Střelu Führbachera pak Volák vytěsnil v 58. minutě na roh.

 

V 70. minutě pohrozil střelou z dálky opět Vít, který mířil těsně nad. Následovalo střídání v domácím týmu, které následně bylo rozhodujícím pro výsledek zápasu. Ale nepředbíhejme... Po rychlém protiútoku se v 74. minutě hnal na bránu Peterka, který mohl střílet. Namísto toho hledal nabíhajícího P. Egera, který však ve skluzu těsně minul. Po následné dlouhé rozehrávce a několika odrazům na půlce hostů, vybídl Brož střídajícího Davida Kroce, který se tváří v tvář Daňkovi nemýlil. Nutno dodat, že brance předcházel souboj Krče s Führbacherem, který byl na hraně pravidel, ovšem shodoval se s od počátku nastaveným metrem sudího Bíny.

 

Minutu na to mohl z voleje srovnat E. Eger, ale minul těsně vedle spojnice. Pojistku mohl v 83. minutě vsítit D. Krč, který ale ve vápně z otočky trefil pouze Daňkovo koleno a následná dorážka Klíra už neměla gólové parametry. Pěknou střelou se v závěru ještě prezentoval černický Müller, ale mířil těsně vedle. Ještě jednu příležitost na gól měl D. Krč, ale v tísněné situaci mířil mimo. A jelikož se nic dalšího nestalo, ukončil sudí utkání za stavu 1:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht st., trenér: Černice se na našem hřišti prezentovaly výborným výkonem, proto porazit takového protivníka má svoji váhu. Oboustranně se dle mého názoru hrál kvalitní přeborový fotbal. Černice byly kombinačně zdatnější, my jsme do toho šli srdíčkem, bojovností a přímočarostí. Obě mužstva si dokázala vytvořit celou řadu šancí, ale proměněna zůstala jen jedna a to Davidem Krocem.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Mlnařík, hráč: Dneska jsme hráli dobře. Ale když nedáme gól, nemůžeme vyhrát. Asi je lepší když je to herně horší a vyhráváme.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - P. Valenta [-] , J. Klír [-] , D. Rýdl [-] - L. Aubrecht [-] , D. Fencl [-] , L. Brož [-] , J. Esterka [-] (70. D. Krč [-] ) , Š. Huttr [-] - P. Aubrecht [-] (80. M. Krč [-] ) , M. Mulač [-] (70. D. Kroc [-] )

TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - K. Fürbacher [-] , J. Petr [-] , M. Vít [-] , J. Mastný [-] - M. Skala [-] , E. Eger [-] (70. P. Toman [-] ) , M. Müller [-] - K. Zeliński [-] , P. Eger [-] , J. Peterka [-] (80. F. Švejda [-] )

ŽK: 34. M. Mulač , 49. D. Rýdl - 45. M. Müller .
Hráči zápasu: J. Volák , D. Fencl , D. Kroc - Z. Daněk ml. , P. Eger .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Bína Roman - BUREŠ Jiří, SMITKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Daniel Matějka
Tip experta: remíza

Domácí budou chtít sice odčinit porážku ze Staňkova, ale Černice mají formu. Vychází mi remíza a výhra Černic na penalty.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích