4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 17:00

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Radnice se oklepaly po posledním nezdaru a schytal to Bolevec


Branky


24

Sokol Radnice v minulém kole schytal nálož ve střelecky se rozjíždějících Vejprnicích a svou vysokou prohru chtěl před domácím publikem napravit. A to se povedlo na výbornou. Bolevec hrozil snížením až v závěru, nakonec ale nevsítil ani jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup domácích

Radničtí se do svého soupeře pustili už v prvních minutách a během patnácti minut vsítili dvě branky. K té první se ve 4. minutě dostal Lukáš Brož, který ve skrumáži před bránou hostí bodlem nedal Körnerovi šanci. O deset minut později si s obranou ve vápně poradil Pavel Aubrecht, aby následně uklidil míč kolem hostujícího brankáře. Domácí měli ještě několik šancí, ty však v gól přetavit nedokázali.

 

Poslední dvacetiminutovka byla ve znamení slabého výkonu rozhodčích. Ti počáteční slabší souboje zprvu nechávali být a dali tak najevo, že pískat se budou pouze tvrdší zákroky. Avšak později od nastaveného stylu upustili a nenechávali být ani sebemenší zákroky, což zejména hosty nenechávalo chladnými. V poslední desetiminutovce prvního poločasu tak rozhodčí Říha zejména za slovní projevy rozdal třem hráčům Bolevce žluté karty.

Bez střely na bránu se gól nevsítí

Domácí hned po půli zchladili jakékoliv šance hostů na tzv. Csaplárovu past a už v 50. minutě o zápase rozhodl Pavel Aubrecht. Ten vystihl nepřesnou přihrávku v zadních řadách a samostatným únikem následně nadvakrát překonal Körnera. O sedm minut později se po nešťastně vyboxovaném míči po rohovém kopu dostal k dorážce nejrychleji domácí kapitán Pavel Valenta, který neměl se zakončením problém.

 

Oba týmy následně prostřídaly a hra se uvolnila. Hosté se tak dostávali více k domácí brance, kterou okupovali zejména centrovanými míči bez přesného náběhu. V 70. minutě se k nebezpečné dorážce po přímém kopu dostal Fryček, ale jeho pokus byl hodně nepřesný. Blízko brance byl v 79. minutě Sinkule, který hlavou orazítkoval pouze tyč. Největší příležitost ke vstřelení branky měl ale v 86. minutě Fryček, který nikým nehlídán zakončoval na zadní tyči, ale Volák se dokázal včas přesunout. Hosté tak v závěru ani po jediné střele mezi tři tyče nedokázali vykřesat jedinou branku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht st., trenér: Po nepovedeném utkání ve Vejprnicích jsme chtěli proti Bolevci jednoznačně úspěch. Celé utkání jsme měli výsledkově pod kontrolou, snaživého soupeře jsme do ničeho vážnější nepustili a zaslouženě vyhráli větším rozdílem. Soustředěná hra celého mužstva byla nastavena o dobré individuální výkony Šimona Huttra, Pavla Aubrecht, Dana Fencla a jistotu do zadních řad přinesl návrat Pavla Valenty.

SSC Bolevec
Jakub Körner, brankář: Začátek zápasu se nám vůbec nepovedl a rychle jsme prohrávali o dvě branky což domácím hrající v dobré formě vyhovovalo a určovali tempo hry. Do druhého poločasu jsme vstoupili s cílem vstřelit kontaktní gól, ale bohužel další inkasovaná branka prakticky rozhodla o zbytku zápasu a domácí si pohlídali zasloužené vítězství. Gratulace Radnicím k předvedené hře a my se teď již musíme plně soustředit na důležitý zápas proti Horní Bříze.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - P. Valenta [-] , M. Krč [-] , J. Klír [-] (82. L. Paleček [-] ) , D. Rýdl [-] - T. Kroc [-] (73. M. Svoboda [-] ) , D. Fencl [-] (88. M. Habr [-] ) , L. Brož [-] , Š. Huttr [-] - P. Aubrecht [-] (82. D. Krč [-] ) , D. Kroc [-] (73. V. Kvasnička [-] )

SSC Bolevec
J. Körner [-] - L. Volek [-] , J. Šplíchal [-] (56. K. Loula [-] ) , T. Tran [-] (81. L. Běl [-] ) , J. Sinkule [-] , P. Dlesk [-] , K. Kepl [-] (77. D. Milfort [-] ) , M. Pelnář [-] , P. Winkelhöfer [-] , J. Fryček [-] , M. Bublík [-]

ŽK: 35. M. Bublík , 43. J. Fryček , 43. M. Pelnář , 67. K. Loula .
Hráči zápasu: P. Aubrecht , Š. Huttr .
Počet diváků: 202. Rozhodčí: Říha Zdeněk - SLADKÝ Stanislav, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Aleš Zach
Tip experta: výhra domácích

Domácí hrají skvěle organizovaně a potvrdí roli favorita i proti letos velmi dobrému Bolevci. Nespasí je výborný Michal Bublík ani můj dlouholetý spoluhráč a kamarád Petr Dlesk.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích