3:4
(1:2)
36. T. Voráček
40. T. Knapp (p.)
50. R. Rous
91. M. Šafanda (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2021 18:00

15.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký obrat se nezdařil, Nepomuk odváží všechny body


Branky


34. D. Kroc , 65. D. Fencl , 81. D. Kroc - 36. T. Voráček , 40. T. Knapp (p.) , 50. R. Rous , 91. M. Šafanda (p.)
22

Radnické mužstvo po prvních třech zápasech drželo neporazitelnost a doma měl v předehrávce 15. kola přivítat Nepomuk, který ještě nevyhrál. Honbu za body nakonec rozhodla až penalta v posledních minutách zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez zápalu hrající Radnice trestal zkušený tým hostů

Nasazení, které bylo od prvních minut k vidění v zápasech radnického týmu se v tomto zápase vůbec nedostavilo a jako první pohrozili hosté. Z bezprostřední blízkosti zakončujícího Rouse ale domácí brankář ještě vychytal. Následovala bojovná hra zejména o střed hřiště s nepřesnými finálními přihrávkami a koncovkou na obou stranách. Domácí trpěli na pomalém přechodu do útoku a hosté využívali spadlých balónů po vzdušných soubojích na následných útočných faulů ze strany radnického celku.

 

Jako první přesto udeřili domácí. Ve 34. minutě se do útoku řítil Polášek, který po přihrávce na Pavela Aubrechta byl dojet Kalabzou (později obdržel žlutou kartu), Pavel Aubrecht na dvakrát odcentroval na svého bratra Lukáše, jehož hlavičku ještě Baroch vyrazil, ale pouze pod nohy Davida Kroce, který už mířil přesně.

 

Vedení domácím dlouho nevydrželo. Po standardní situaci z pravé strany si na hlavičkou prodloužený centr naskočil Tomáš Voráček, na jehož hlavičku byl Volák krátký a s míčem zapadl do sítě. A aby toho nebylo pro domácí málo, byl za souboj Valenty s Tomášem Knappem nařízen ve 40. minutě pokutový kop, který sám faulovaný hráč proměnil. Nutno ale dodat, že domácí obránce nejdříve ukopl míč do rohu a až poté zasáhl hráče. Penalta tedy byla hodně přísná.

 

V poslední minutě poločasu se ještě na hostujícího brankáře řítil David Kroc, ale Baroch byl proti a udržel tak do přestávky stav 1:2.

Honbu za body přerušila penalta v závěru

Domácí do druhé půle nevstoupili vůbec dobře. Po nepovedené rozehrávce se k centru do vápna dostali nepomučtí a na odražený míč s na velkém vápně naběhl jako první Radek Rous, který tvrdou střelou prostřelil domácího brankáře.

 

Když pak hosté nedokázali náskok navýšit, přelila se hra na kopačky domácích. Střídající hráči hru rozhýbali. V 65. minutě pak právě střídající Huttr namazal míč Danielu Fenclovi mezi obránce z blízka brankáře prostřelil. V tu ránu začalo více než 250 přítomných diváků s mohutnou podporou svého týmu a jako dvanáctý hráč hnali svůj klub za vyrovnáním. Hra se na obě strany přiostřila, o čemž svědčí i několik žlutých karet v zápisu o utkání.

 

V 75. minutě domácí Habr nastřelil jen tyč a z dorážky poslal brankáři do rukavic míč Kroc. O pár minut později se neujal ani další nebezpečný centr do hostujícího vápna a tak se využilo toho nejjednoduššího. Dlouhý nákop Voláka dopadl před nepomuckou šestnáctku a před vybíhajícím Barochem účelně hlavičkoval David Kroc, aby srovnal stav na 3:3.

 

Radnice se hnaly za vítězstvím. Další branku mohl přidat Habr, který po centru přes celou šestnáctku jen těsně minul. Další příležitost měl Brož, ale opět hlavou těsně minul. A smolné okamžiky prožívali domácí fotbalisté i v samotném závěru. Po souboji na středu hřiště zůstal ležet na zemi domácí kapitán, míč se dostal k hostující obraně, která jej poslala dlouhým nákopem až před domácí šestnáctku, na který si na hrane ofsajdu nabíhal nepomucký útočník. Pro míč si vyskakoval domácí brankář, ale předtím byl odpískán jako nedovolený zákrok bránícího Fencla, za který byl nařízen pokutový kop a radnický obránce obdržel červenou kartu. K penaltě se postavil Marek Šafanda, který jí také proměnil. V závěrečných nastavených minutách se již více nestalo a Nepomuk si odvezl ze hřiště Radnic všechny body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht st., trenér: Zřejmě pod dojmem dobrého začátku KP jsme si asi mysleli, že vše půjde dál samo, ale Nepomuk nás z toho vyvedl. První poločas byl od nás slabý, sice jsme vedli, ale soupeř celkem snadno skóre otočil. Druhý poločas už byl z naší strany lepší, i když jsme inkasovali potřetí, našli jsme v sobě morální sílu a utkání po hektické výkonu srovnali na 3:3. V tu dobu si asi každý myslel, že přidáme čtvrtou branku a utkání rozhodneme. Bohužel opak se stal pravdou. Soupeř si díky ofsajdovému postavení vytvořil běžeckou výhodou, z které následně vytěžil pokutový kop a ten proměnil. I když jsme si tzv. hrábli až na dno sil, bod nemáme žádný. Důležité je, že mužstvo bojovalo o svoji čest až do samotného konce.

FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Jeli jsme do Radnic s respektem, ale po vydařeném prvním poločase jsme věřili, že zápas zvládneme do vítězného konce. Domácí ale po třetí inkasované brance zabrali a nebýt našeho šťastného odkopu k jejich bráně a následné penalty, asi by rozhodl o druhém bodu rozstřel. Chci pochválit všechny kluky, jelikož pod dlouhé době makali jeden za druhého a díky tomu jsme získali všechny body.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - P. Valenta [-] , M. Krč [-] (46. D. Rýdl [-] ) , J. Klír [-] (74. O. Seget [-] ) - D. Fencl [-] , L. Brož [-] , L. Aubrecht [-] , J. Esterka [-] (56. Š. Huttr [-] ) - P. Aubrecht [-] (56. M. Habr [-] ) , D. Kroc [-] , F. Polášek [-]

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - J. Nový [-] (80. M. Baran [-] ) , M. Kašpar [-] (80. P. Váňa [-] ) , T. Knapp [-] (46. D. Šmíd [-] ) , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] , J. Kozák [-] (61. P. Panc [-] ) , R. Rous [-] (92. M. Skala [-] ) , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-]

ŽK: 28. P. Aubrecht , 68. L. Brož , 77. D. Fencl , 89. O. Seget , 90. Š. Huttr - 23. T. Voráček , 35. J. Kalabza , 66. D. Šmíd , 67. P. Panc . ČK: 89. D. Fencl .
Hráči zápasu: D. Kroc - R. Rous .
Počet diváků: 253. Rozhodčí: Ruda Daniel - SMITKA Josef, KRŮS František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: František Copák
Tip experta: výhra domácích

Radnice jsou překvapení soutěže. Jsou rozjeté a doma nezaváhá.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Když budeme hrát jako tým a odevzdáme na hřišti vše, musíme před našimi fanoušky uhrát 3 body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích