1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 16:30

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Okresní derby s dělbou bodů poznamenala sporná situace


Branky


30

Mýto po odhlášení soutěže zapracovává souhru mladých fotbalistů a před několika koly hlásilo návrat zkušeného Štycha do ofenzivních řád. Radnice se potýkají s marodku a klopýtají kde se dá. Tento zápas ale měl být výjimkou, zejména díky onomu slovu "derby".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lépe do zápasu vstoupili domácí, ale nedařilo se jim dostat do koncovky, takže většina útoků končila kolem vápna nebo centrem v rukavicích Vilda. Po čase začali i hosté vystrkovat růžky a až ve 33. minutě se dostali ke svému prvnímu rohovému kopu. A ten je smůle domácí defenzívy skončil gólem. Na přední tyči si na Štychův centr odskočil Tomáš Hatina a hlavičku zamířil pod nohy u tyče stojícího Vaščáka, který nestihl sklapnout. Branka mýtské nakopla a do přestávky si vytvořili ještě několik zajímavých šancí. S lišáckým lobem Štycha i centry do vápna si ale brankář poradil.

 

Již v průběhu prvního dějství proběhlo několik nebezpečných zákroků na obou stranách a sudí musel napomínat. Neobešlo se to ani bez slovních protestů, které však nedokázal včas utnout a ty pokračovaly i ve druhém dějství.

 

Domácí chtěli bodovat a styl hry tomu jasně napovídal. Hosté se do výraznějších šancí nedostávali, obrana Radnic fungovala dobře. Odměnou v aktivitě domácích pak byla v 67. minutě rovněž standardní situace, po níž se míč dostal k Lukáši Aubrechtovi, jenž skrze téměř desítku nohou prokutálel míč do sítě. 

 

Záhy mohlo být zle na druhé straně. Po dlouhém nákopu Vilda upaloval na Voláka Hatina bok po boku Huttra, který ještě před vápnem i s vědomím možného oslabení týmu sáhl za záchranou brzdu. Jenže ani jeden z rozhodčích nereagoval, jelikož mýtský hráč šel dle nich k zemi moc ochotně. Přesto všichni na stadionu věděli, že se jednalo o faul. Tato situace pak rozpoutala peklo na hřišti, a to jak ve slovních projevech, tak i v několika nebezpečných zákrocích, které se snažili oba trenéři co nejvíce krotit. 

 

Zápas se dohrával se šancemi na obou stranách, ale buď nepřesná koncovka, nebo brankáři podrželi svá mužstva, a tak se oba celky rozešly s jedním bodem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht st., trenér: Klasické derby!!! Obě mužstva věřila, že mohou vyhrát. Fotbalu málo, bojovnosti a emocí více než dost. Remíza asi spravedlivá. Naši příznivci byli úžasní, bylo vidět, že vědí v jaké jsme situaci. Svým způsobem bojovali s námi, což bylo velmi příjemné. Děkujeme.

TJ Slavoj Mýto
Matěj Spěváček, trenér: Věděli jsme od začátku jakou Radnice i přes absence některých hráčů mají kvalitu. Šli jsme do zápasu s respektem, ale i s tím, že už konečně vstřelíme více branek a vyhrajeme. Cítil jsem na týmu, že chce být úspěšný. Bohužel naše hra byla nepřesná a nedokázali jsme držet míč. Dostávali jsme se zbytečně pod tlak a museli jsme podstupovat zbytečné silové souboje. I když jsme si vypracovali šance, na víc než jednu vstřelenou branku to nestačilo. Myslím, že remíza je spravedlivá pro nás i Radnice.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - D. Rýdl [-] (37. D. Krč [-] ) , Š. Huttr [-] , D. Fencl [-] - P. Spěváček [-] , L. Brož [-] , J. Draský [-] - J. Vaščák [-] , L. Aubrecht [-] , M. Svoboda [-] (74. M. Habr [-] ) - M. Krč [-]

TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - T. Hatina [-] , M. Pfeifer [-] (87. J. Šmíd [-] ) , R. Chvála [-] , J. Valenta [-] (62. M. Smíšek [-] ) , M. Melka [-] , P. Štych [-] , M. Brož [-] , J. Melka [-] , J. Hereit [-] , M. Lupáč [-]

ŽK: 38. J. Vaščák - 45. M. Brož , 74. M. Lupáč , 77. T. Hatina , 90. J. Hereit .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Sirový Václav - FANFULE Ladislav, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Oliver Kastelic, Adam Král, Dominik Mošna, Ondřej Mašek a Radek Kubeš
Tip experta: výhra domácích

Nebude to pro domácí jednoduchý zápas, ale Radnice patří v tabulce výš a doma zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza