Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mladotice vyhrály v Radnicích a stáhly náskok Slovanu na jediný bod


Branky


12

Mladotice vstoupily do jarní části sezóny na výbornou a v Radnicích vyhrály 5-1. Hosté šli do vedení ve 30. minutě, kdy skóroval Tauchen. Na konci prvního poločasu přidal druhý gól O. Šiml. Radnicím se podařilo snížit hned v úvodu druhého poločasu, ve 47. minutě se prosadil Kvasnička. Poté už úřadovali hosté z Mladotic a soupeři nasázeli další tři branky, čímž si zajistili první jarní tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladotice poslal do vedení Tauchen

I když to byl souboj druhého týmu s předposledním, tak úvodní minuty to vůbec nenaznačovaly. Domácí rozhodně nepůsobili ustrašeným dojmem a se soupeřem z Mladotic hráli poměrně vyrovnanou partii. Radnice si během prvních 45 minut vypracovaly dvě slibné příležitosti, ale gól z nich nevstřelily. Gólové ticho přerušil ve 30. minutě hostující Tauchen, který napálil míč z voleje a otevřel skóre zápasu. Na druhý gól zápasu nemuseli diváci čekat dlouho, v závěru prvního poločasu se krásnou individuální akcí prezentoval O. Šiml, nejdříve před vápnem obehrál dva hráče a poté nechytatelnou ránou k tyči překonal gólmana. 

Radnice se prosadily hned v úvodu druhého poločasu

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe domácím, hned ve 47. minutě využil chyby hostujícího obránce Kvasnička a pěkným zakončením snížil na 1-2. Poté už střílely góly jenom Mladotice. V 57. minutě se dostal k dorážce v malém vápně Kolář a zvýšil na 3-1. V 72. minutě zase zužitkoval krásný centr z pravé strany Tauchen a hlavou vstřelil svůj druhý gól v utkání. Skóre zápasu uzavřel v 84. minutě F. Buchtelík, který se si našel odražený balón a v ideální pozici ho dopravil do brány. Mladotice vyhrály 5-1 a náskok vedoucího Slovanu snížily na jediný bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice B
Roman Kokoška, trenér: Je škoda, že jsme si po naší brance na 1-2 nevytvořili další příležitosti, abychom tím zápas aspoň trošku zdramatizovali. Mladotice mají mladý, běhavý a bojovný tým a po jejich třetím gólu jsme definitivě ztratili šanci na dobrý výsledek. Myslím si, že když se budeme scházet aspoň v takovém počtu, v kterém jsme se sešli dnes, tak můžeme potrápit týmy z druhé poloviny tabulky, ale na tým jako jsou hosté, to prostě nestačí.

TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera, vedoucí mužstva: V prvním poločase byla hra poměrně vyrovnaná, domácí měli nějaké šance, ale naštěstí pro nás je neproměnili. Nám samotným se podařilo vstřelit dvě branky a do šaten se šlo za stavu 2-0. Po přestávce jsme sice hned inkasovali, ale po gólu domácích už jsme byli jasně lepším týmem a ve zbytku zápasu jsme vstřelili další tři branky.



Sestavy


TJ Sokol Radnice B
Š. Körner [-] - - J. Toman [-] , V. Kvasnička [-] (78. T. Otto [-] ) , J. Kesner [-] (46. J. Smeták [-] ) , P. Kabát [-] (83. A. Přibyl [-] ) , V. Kofroň [-] , P. Kočka [-] , P. Kalaš [-] , M. Engl [-] , V. Melich [-] (46. J. Štrunc [-] ) , K. Janata [-] (67. D. Buchanec [-] )

TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] (79. M. Soukup [-] ) - J. Kolář [-] , D. Urban [-] (46. F. Buchtelík [-] ) , Š. Kůsa [-] (46. J. Krejčí [-] ) , D. Janský [-] , A. Kůsa [-] (64. L. Šiml [-] ) , O. Šiml [-] , A. Tauchen [-] , O. Buchtelík [-] , T. Taut [-] (79. M. Sebránek [-] ) , V. Frank [-]

ŽK: 18. V. Kvasnička , 53. J. Toman .
Hráči zápasu: O. Šiml .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: REIPRICH Václav - HAVRÁNEK Václav, MARX Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Dmytro Dergachov
Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že mladý tým hned začne sbírat body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích