Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:30

13.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OBRAZEM: Zápas jara mezi Břasy a Příkosicemi ovládl celek, který loni hrál o soutěž výše


Branky


11

Byl to souboj o první místo v soutěži a pravděpodobně i předčasné finále v boji o první příčku po konci sezóny. I takto k tomuto velmi důležitému utkání přistupovaly obě strany a 300 přítomných diváků mohla shlédnout hned osm gólů, z nichž ale většina neměla takovou radost. Břasy tak budou doufat, že favorit soutěže ještě někde klopýtne. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Reportáž ze zápasu z pohledu Primalexu Břasy:

Zápas jara. Vše bylo nachystané k dokonalosti. Hráči natěšení. Perfektní hrací plocha. Nádherné jarní počasí přilákalo do ochozů 300 diváků, což je doposud největší návštěva této sezóny. Bohužel dění na hřišti už tak dokonalé nebylo. Hosté přijeli ve velmi mladé sestavě a od začátku dali najevo, že to budeme mít s nimi hodně těžké. Prohrávali jsme už od 5. minuty, což se nám již dlouho nestalo. Divácká radost přišla v minutě čtrnácté, když srovnával Holeček. Jenže naše obrana si vybrala slabší den a o pár minutek později jsme zase hostům dovolili jít do vedení. I to se nám opět povedlo brzy smazat a zase bylo srovnáno zásluhou Hendrycha.

 

Příkosice hrály velmi jednoduchý fotbal, čekaly na naše chyby a dokázaly je tvrdě trestat. My jsme jim chybami v defenzivě tuhle možnost nabídli nezvykle často. Do konce poločasu jsme inkasovali ještě dvakrát. Za dvanáct kol jsme dostali pouze 7 branek. Nyní náš gólman lovil míč ze sítě 4x za pouhých 45 minut.

 

O přestávce jsme se snažili zklidnit psychicky a řekli si, že nás čeká ještě druhá půle a je čas zápas zlomit. Začali jsme aktivněji a po pár minutách snižoval Patrik Pfeifer na 3:4. To byl moment, kdy jsme měli jižany zmáčknout a zasadit další direkt. Bohužel jsme se nedostali do soustavnějšího tlaku a hosté naše útoky docela snadno odráželi. Hráli stále jednoduše, chytře a vyráželi k nebezpečným brejkům.

 

S blížícím koncem zápasu přicházela nervozita, museli jsme více otevřít hru a zariskovat. Bohužel branku to nepřineslo a naopak Příkosice jedním z brejků přidaly gólovou tečku na 3:5. Posledních pár minut už jsme se na vážnější ohrožení jejich branky nezmohli. Nutno říct, že hosté odjížděli s výhrou zaslouženě. 

 

Jaká je situace nyní? Příkosice vedou o tři body. Uděláme vše co bude v našich silách a zbývající zápasy už nesmíme ztratit. Věříme, že se situace ještě zdramatizuje a bude to boj do posledního kola. 

 

Děkujeme všem divákům za fantastickou návštěvnost a podporu.



Sestavy


SK Primalex Břasy
M. Kubík [-] - F. Holeček [-] (83. M. Beneš [-] ) , M. Pfeifer [-] , P. Dlesk [-] , M. Hubert [-] , D. Hendrych [-] , P. Adámek [-] (83. J. Slezák [-] ) , T. Hájovský [-] , J. Kořínek [-] (61. J. Valenta [-] ) , M. Krystl [-] (78. J. Hlavsa [-] ) , J. Vlček [-] (46. P. Pfeifer [-] )

TJ Čechie Příkosice
P. Šmolík [-] - J. Čada [-] (79. J. Novák [-] ) , Š. Šilhánek [-] , T. Pražák [-] , R. Krátký [-] , O. Kapoun [-] (5. M. Janák [-] ) , M. Třeška [-] , Š. Komanec [-] , J. Šredl [-] (86. J. Pour [-] ) , V. Šmolík [-] , J. Kasl [-]

Hráči zápasu: J. Šredl , Š. Komanec .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: KRATOCHVÍL Václav - KŘÍŽ Lukáš, NOVÁK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích