2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 16:00

11.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Fotbal nahoru dolů a nakonec vítězství domácích


Branky


27

Vyrovnanou bitvou se představily celky Radnic a Horní Břízy, které se jako jediné týmy v 11. kole střetly v neděli. Na utkání zavítalo téměř dvě stě diváků a o kulisu tak nebyla nouze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radnice utrpěly poločasovou výhru

Hosté z Horní Břízy naskočili do utkání ve velkém stylu a od prvních minut byli na hřišti lepším týmem. Už ve druhé minutě se dostali do nebezpečné šance, ale zradila je koncovka. Celou čtvrt hodinu se domácí v podstatě jen branili. 

 

Až v 17. minutě se slavilo, ovšem do sítě hostů. Po dlouhém autu, který byl prodloužen přes celé vápno, se k míči prodral David Kroc. Ten zvedl hlavu a šikovně přehodil celou obranou clonu před ním na zadní tyč. Dobíhající Michal Mulač tak měl s hlavičkou už snadnou práci.

 

Následoval opět tlak Horní Břízy, kterou branka nijak nevykolejila a jela si pořád svůj aktivně kombinační fotbal. Hosté několikrát ohrozili radnickou branku, ovšem špatná finální přihrávka nebo koncovka bránila ke vstřelení gólu. Jednou se domácí hodně opotili, když parádní střela zastavila na tyči. 

 

V závěru se po faulu Esterky, který poslal soupeře i do svého spoluhráče, zranil právě David Rýdl, který poslední minuty poločasu už nedohrál. Následně mohl být Mulač rád, že při jeho zákroku byl od soupeře v dostatečné vzdálenosti a vyfasoval jen žlutou kartu.

 

Hosty držel v naději Schimmer

Druhý poločas, zejména jeho první polovina, byla režii domácích. I když se hrálo nahoru dolů, hosté se do příležitostí nedostávali a domácí využívali skulinek v jejich obraně. Možná pětkrát zachraňoval svůj tým výbornými zákroky brankář Schimmer. 

 

Výbornou hrou se na středu prezentoval Tung Do Thanh, který šikovně motal své soupeře a připravoval šance pro své spoluhráče. Ovšem ti ve druhém dějství často naráželi na výborného Šimona Huttra, který nahradil zraněného Rýdla a obranu si zahrál vůbec poprvé. 

 

Domácí fanoušci se pak mohli radovat čtvrt hodiny před koncem. Po prvním nevydařeném pokusu Kroce se k centru do vápna dostal Mulač a mezi brankářem a stoperem se objevil nejmenší hráč na hřišti, Pavel Aubrecht, který své o hlavu větší soupeře přeskočil a vsítil na 2:0.

 

Horni Bříza vrhla vše do útoku a nakonec i oni skórovali. Po ztrátě na středu hřiště se dostal Gavrylovskyy přes levou stranu za obranu a na dvakrát zblokovanou přihrávkou našel v pádu zakončujícího Josefa Maška. Posledních deset minut ale už domácí celek uhlídal a mohl se radovat z velmi cenných tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht st., trenér: Zlaté body! Musím sportovně uznat, že jak Horní Bříza rozehrála utkání, to byl opravdu masakr. Fotbal v plné rychlosti, kombinačně nápaditý, dobré standartní situace, atd. Jednoznačně jsme byli horším mužstvem a měli jsme i štěstí. Jenže, fotbal je o gólech a v této disciplíně bylo lepší naše mužstvo. V prvním poločase se po centru Davida Kroce prosadil hlavou Michal Mulač a ve druhém poločase po centru Michala Mulače zvyšoval hlavou Pavel Aubrechta na 2:0. Bříza pokračovala v aktivním fotbale, ale blíže ke vstřelení pojišťovací branky bylo naše mužstvo. Tím, že naše velké šance však neskončily brankou, jsme dovolili zbytečně hektický závěr, protože hosté z nevinné akce snížili v 82. min. Maškem na 2:1. Důležité pro nás bylo, že závěr utkání jsme si už dokázali pohlídat. Všichni naši hráči zaslouží uznání, jejich přístup předčil větší fotbalové schopnosti soupeře. Po zranění Davida Rýdla, zahrál na pro něho nezvyklém postu stopera výborný fotbal Šimon Huttr. Jak říkám! Zlaté body.

SK Horní Bříza
Aleš Zach, trenér: Myslím, že jsme dobře do utkání vstoupili… Byli jsme hodně na míči a vytvářeli si šance. Bohužel ani jednu neproměnili. Domácí hráli trpělivě a z první šance nám dali gól. Po pauze jsme to trochu víc otevřeli, domácí si také vytvořili několik příležitosti, které zlikvidoval vynikající Schimmer v brance. Bohužel opět jsme jako tradičně udělali jednu hrubku v obraně, a to už soupeř chladnokrevně proměnil. V závěru jsme sice snížili, ale na víc to nestačilo. Radnice hrají dozadu opravdu velmi organizovaně a už si to pohlídali. Kvalitní zápas a vynikající kulisa musím podotknout, že korektních diváků.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - P. Valenta [-] , M. Krč [-] , D. Rýdl [-] (46. Š. Huttr [-] ) - L. Brož [-] , J. Esterka [-] (71. O. Seget [-] ) , D. Fencl [-] , L. Aubrecht [-] - M. Mulač [-] , D. Kroc [-] (90. D. Krč [-] ) , P. Aubrecht [-]

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - P. Voves [-] , A. Lavička [-] , S. Rous [-] , Z. Netáhlo [-] (80. J. Šmucler [-] ) - J. Paukner [-] , L. Prokop [-] , L. Gavrylovskyy [-] , T. Do [-] , T. Koudele [-] - J. Sedlecký [-] (73. J. Mašek [-] )

ŽK: 44. J. Esterka , 45. M. Mulač , 87. L. Brož , 90. D. Kroc - 64. Z. Netáhlo , 67. T. Do .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: Bureš Jiří - STROLENÝ Petr, KŘEN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Doma se musí vyhrávat a s Horní Břízou tomu nebude jinak. Sice nás asi trenér Zach bude mít načtené, ale svému týmu věřím. Výhra to však nebude snadná, ale známe přednosti soupeře, i jejich slabiny. Snad toho využijeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích