Imrich Hrabovský

Něco o mě:

Kronikář a Fotograf klubu TJ Sokol Chvalšiny
Bývalý redaktor portálu Fotbal u nás
Fotograf a zástupce šéfredaktora pro zpravodajský portál Jihočeský sport

„Nemít myšlenku a dovést ji vyjádřit. V tom se pozná novinář.“
— Karl Kraus

Kontakty:

   |      |  

Reportáž

FOTO: Chvalšiny vezou všechny body


Utkání jedenáctého kola skupiny A v krajské 1. B třídě, v němž proti sobě stanuli sousedící soupeři ze dna soutěžní tabulky, slibovalo bojovný fotbal. Jeho vítěz totiž s bodovým náskokem opustil ohrožené postavení, kdežto poražený se na chvostu žebříčku osamostatnil. První poločas vyšel lépe hostujícímu mužstvu, které si vydobylo těsné vedení a ačkoliv Dříteň dokázala po změně stran vyrovnat, Chvalšinští dvěma slepenými brankami rozhodli o osudu tohoto utkání.


Reportáž

Dolní Dvořiště vyhrálo ve Chvalšinách


Dolní Dvořiště tentokrát zamířilo do Chvalšin. O všem podstatném rozhodl první poločas, když hostujicí tým vstřelil všechny čtyři branka


Reportáž

Chvalšiny poprvé v sezoně vyhrály


Rezerva Trhových Svinů přivítala Chvalšiny, které měly opět problémy se sestavou a do tohoto zápasu se jim nepodařilo naplno bodovat.


Reportáž

Hrdějovice vezou bod z Chvalšin


Hrdějovice zatím v nové sezoně podávají kvalitní výkony a tak parta kolem kapitána Přemysla Kukačky chtěla přivést i body z Chvalšin. Chvalšiny hodně bojují v sezoně se spoustou absencí a výjímkou nebyl ani tento zápas.


Reportáž

FOTO: Kájov poprvé ztratil body, když podlehl Křemži


Kájov, který měl plný počet bodů, přivítal doma Křemži, která dosud za tři body nezvítězila. Přesto byli hosté aktivnější a po zásluze si vypracovali v první půli náskok, který si nakonec dokázali udržet až do konce zápasu.


Reportáž

Zlatá Koruna udolala Chvalšiny


V příjemném prostředí a dobrém fotbalovém počasí nastoupily Chvalšiny prvnímu derby zápasu této sezóny ve Zlaté Koruně. 


Reportáž

Dolní Dvořiště neveze ani bod


Dolní Dvořiště si první kolo poradilo s přehledem s Frymburkem a pro další body jelo na hřiště Roudného. Domácí rezerva plná mladíků, ale nedovolila žádnou ztrátu a připisuje si všechny body. 


Reportáž

Chvalšiny si rozdělily body se Sedlecem


Chvalšiny se poprvé představily v nové sezóně doma, kde přivítaly Sedlec. Hosté bez zraněného Ma. Peška, L. Hovorky, nemocného M. Peterky a absentujícího kapitána J. Zíky, přijeli pouze ve dvanácti hráčích, což bylo ve druhé půli znát.


Reportáž

Dolní Dvořiště si doma poradilo s Frymburkem


Výrazně posílené Dolní Dvořiště vstoupilo do sezony vítězně. První poločas ještě hostující Frymburk odolával, ale druhý poločas top už nezvládl. Domácí tým si tak došel pro výhru 3:0. 


Reportáž

Boršov nad Vltavou porazil Chvalšiny


V sobotu po obědě přivítal Boršov nad Vltavou na domácím hřišti Chvalšiny. Těm se v minulé sezoně podařilo v Boršove uspět. Historie se však neopakovala a domácí tým tentokrát vyhrál.


Reportáž

FOTO: Dolní Dvořiště přestřílelo Sedlec


Další utkání čekalo sedlecké fotbalisty v příhraničí v Dolním Dvořišti. Zajímavostí tohoto utkání bylo, že oba týmy už si jednou v této nelehké době prošly karanténou. 


Reportáž

FOTO: Rezerva Roudného podlehla Chvalšinám


Obě mužstva čekalo utkání bez diváků před avizovaným přerušením soutěží spojeným s nejistotou ohledně budoucího vývoje situace nejen ve fotbalovém zápolení. Stav hrací plochy ve Chvalšinách stále není ideální, s čímž se musela vyrovnávat obě mužstva. 

Hosté zapsali v minulém kole tři body po mohutném obratu s Dřítní a domácí překvapili v Boršove nad Vltavou. Obě mužstva nepochybně pomýšlela na výhru. 

 


Reportáž

FOTO: Chvalšiny vyloupily Boršov nad Vltavou


Aktuální lídr tabulky Boršov nad Vltavou přivítal na své půdě Chvalšiny. Ty domácí tým zaskočily a odváží si všechny. 


Reportáž

FOTO: Dohrávku zvládly domácí Chvalšiny


K dohrávce na půdě Chvalšin se sedlečtí fotbalisté sešli v počtu přesně jedenácti fotbalistů a navíc nebyl k dispozici ani jeden brankář. Do branky tak znovu musel obránce Martin Kučera. Ani počasí zrovna nevypadalo ideálně a hodně se podepsalo na stavu hrací plochy. 


Reportáž

FOTO: Hrdějovice vezou bod z Chvalšin


V minulém kole získaly Hrdějovice prbvní výhru v letošním ročníku a nějaké body chtěly odvést i z Chvalšin. Ty čekala ještě pondělní dohrávka proti Sedleci.


Reportáž

FOTO: Chvalšiny vezou bod z Frymburka


Domácí tým dvakrát vedl, ale hostující Lukáš Fučík dokázal pokaždé vyrovnat. Na zápase fotil Imrich Hrabovský!