Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna udolala Chvalšiny


Branky


23

V příjemném prostředí a dobrém fotbalovém počasí nastoupily Chvalšiny prvnímu derby zápasu této sezóny ve Zlaté Koruně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí táhlo trio Šebelka, Persán a Fuciman

Od začátku byl zápas celkem vyrovnaný s náznaky šancí a střelami na obou stranách. Aktivnější se snažili být domácí a v prvním poločase zlobila hosty především agilní trojice Šebelka, Persán, Fuciman, kteří hráli ve velké rychlosti a pohybu, což hostům dělalo problémy. Tito hráči se také podepsali pod obě branky domácích v první půli. Chvalšinám se podařilo po rohovém kopu vyrovnat na 1:1, když odražený míč pohotově dorazil pod břevno M. Kravets. Domácí byli v prvním poločase nebezpečnější, ale v poli se hra jevila vcelku vyrovnaná. 

Chvalšiny vyrovnaly, ale Šebelka rozhodl o výhře domácích

Do druhé půle hosté vstoupili výborně a po standardní situaci v pádu velmi šikovně a pohotově uklidil míč do sítě opět M. Kravets. Poté hosté více drželi míč, vyhrávali souboje a měli navrch, ale další branku bohužel přidat nezvládli. Namísto toho, aby svou snahu a docela dobrou hru přetavili v bodový zisk, nabídli domácím zbytečnou chybou stoprocentní příležitost, kterou zúročil J. Šebelka. Chvalšinám už se poté bohužel nepodařilo ani vyrovnat a po velmi dobrém výkonu jsme odjeli bez bodů.

Zdroj: Michal Postl



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Vít Ohnsorg(hráč): I přesto, že se hrálo se na těžkém terénu, tak se bylo na co koukat. Spousta šancí na obou stranách už během první půle, po které jsme zaslouženě vedli 2:1. Nicméně začátek druhého poločasu jsme zaspali a po prvním rohu Chvalšiny srovnali. "Zachránila" nás až chyba hostujícího golmana, po které dal Šeba vítězný gol. A i když pak měli hosté min. dvě 100% šance, gol už nedali a my tak vítězství uhájili.

TJ Sokol Chvalšiny
Michal Postl (kapitán): Mám radost z toho, jak jsme se prezentovali proti silnému soupeři, a obě mužstva přispěla ke kvalitnímu zápasu, což kvitovali i diváci z obou stran. Pokud bych měl vše stručně shrnout, řekl bych, že vyhrál šťastnější a zápasu by více slušela remíza, ale to tak ve sportu často bývá. Z našeho týmu pochválím střelce dvou branek M. Kravetse (Mikola je jeden ze dvou kluků, kteří žijí a pracují v Praze a je super, že se nám snaží pomoci a když to jde, tak přijedou) a jednoznačně také chválím D. Lamače, který zahrál v obraně výborně (a super je, že v základu opět nastoupil se svým taťkou). Velké uznání patří také rozhodčím, přičemž hlavní sudí pískal fantasticky, řekl bych i výrazně nad poměry nižší krajské soutěže, byl přesný, celý zápas držel stejný metr a velmi citlivě ponechával výhody. Uznání náleží rozhodčím tím spíše, že zápasy na menších hřištích jsou bohaté na souboje, je více sporných situací, ale zde byl výkon naprosto precizní.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - T. Weinhard [-] , J. Zajíc [-] - V. Ohnsorg [-] (24. J. Sláma [-] ) , M. Král [-] , M. Štěpánek [-] , M. Rytíř [-] , F. Persán [-] , J. Wagner [-] - J. Šebelka [-] , D. Fuciman [-]

TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - J. Fic [-] , D. Lamač [-] , R. Kaprál [-] , J. Doubrava [-] (61. P. Postl [-] ) , L. Fučík [-] , M. Kravets [-] , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , L. Lamač [-] (66. J. Klíma [-] ) , T. Holas [-]

ŽK: 25. J. Sláma , 65. J. Wagner , 70. M. Rytíř , 89. F. Persán - 64. L. Lamač , 86. L. Fučík .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: PRINZ Štěpán - SVOBODA Jan, MAREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Zbyněk Rýpar
Tip experta: výhra domácích

Hosté budou kousat, ale Zlatka si připíše tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, eSport - TJ Dříteň | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích