3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště si doma poradilo s Frymburkem


Branky


16

Výrazně posílené Dolní Dvořiště vstoupilo do sezony vítězně. První poločas ještě hostující Frymburk odolával, ale druhý poločas top už nezvládl. Domácí tým si tak došel pro výhru 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marek Vítek udržel v prvním poločase čisté konto

Domácí tým získal ihned od začátku zápasu výraznou převahu, ale překonat brankáře Vítka se jim během prvního poločasu nepodařilo. Frymburk dopředu zahrozil jen ojediněle a vždy zásluhou Šislera. Jirkal v bráně domácích byl vždy připraven. 

Červená karta pro Faturu

Začátkem druhého poločasu dostal hostující František Fatura červenou kartu a domácí tým ještě více přitlačil na pilu. Patrik Hošek nakonec zlomil střelecké prokletí domácího týmu a zařídil vedení 1:0. O čtyři minuty později se prosadil i domácí tahoun Šimon Štifter 2:0 a bylo rozhodnuto. Definitivní podobu výsledku dal svou druhou brankou opět Šimon Štifter 3:0.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Čekal nás těžký soupeř na začátek. Od začátku jsme chtěli být aktivní a co nejrychleji vstřelit vedoucí branku. V prvním poločase jsme měli velikou převahu,ale bohužel se nám nepodařilo dát branku. Šancí bylo plno. Zejména nová posila Urazil se ne a ne trefit. Do druhého poločasu jsme nastupovali pořád stejně. Hrát aktivně. Vyplatilo se a branky se nám nakonec podařilo vstřelit. Zápas odehráli všichni dobře. Vyzdvihnout musím ale našeho robocopa. Nestárnoucího Mácu. (Macanovič) V 45.letech stále ukazuje, že se může rovnat s hráčema, kterým by mohl klidně dělat tátu.

FC Šumava Frymburk
Milan Račák (hráč): Domácí byli od začátku zápasu ve všem lepší, nebýt skvělého výkonu brankáře Máry Vítka mohlo být rozhodnuto už v prvním poločase. Zbytečné vyloučení na začátku druhého poločasu domácím pomohlo a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
M. Jirkal [-] - O. Kouba [-] , T. Zeman [-] (54. P. Hošek [-] ) , M. Urazil [-] , J. Macanovič [-] , Š. Štifter [-] , D. Smolen [-] (69. J. Fořter [-] ) , J. Krenauer [-] , J. Kubík [-] (65. P. Pecha [-] ) , L. Doucha [-] , M. Hami [-]

FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - T. Kaňa [-] , F. Malina [-] , J. Ribár [-] , F. Fatura [-] , L. Brůha [-] (85. T. Vacula [-] ) , M. Mrázik [-] (73. Z. Šlak [-] ) , J. Šisler [-] , M. Račák [-] , A. Točík [-] (75. M. Malina [-] ) , R. Mertl [-]

ŽK: 19. O. Kouba , 22. J. Kubík , 53. T. Zeman - 39. F. Fatura . ČK: 53. F. Fatura .
Hráči zápasu: J. Macanovič - J. Šisler , M. Vítek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Hladík Pavel - LACH Jan, VEČERNÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Byl bych blázen kdybych tipoval něco jiného. Samozřejmě, že body zůstanou u nás. I když to bude velmi těžký zápas,jako vždy s Frymburkem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích