J. Rillich 4.
S. Budík 50. (p.)
2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chvalšiny vezou bod z Frymburka


Branky


4. J. Rillich , 50. S. Budík (p.) - 48. L. Fučík , 69. L. Fučík
19

Domácí tým dvakrát vedl, ale hostující Lukáš Fučík dokázal pokaždé vyrovnat. Na zápase fotil Imrich Hrabovský!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka Jana Rillicha

Domácí tým začal od začátku diktovat tempo hry a brzo se prosadil Jan Rillich 1:0. Další šance ovšem domácí tým lehkomyslně zahazoval a tak se musel před odchodem do kabin spokojit poutze s vedením o jednu branku. 

Lukáš Fučík zajistil hostím bod

Druhý polčoas začal pro domácí šokem. Po třech minutách vyrovnal Lukáš Fučík 1:1. Domácí tým si ovšem vzal rychle vedení zpět,když dostal výžhodu pokutového kopu, který proměnil Stanislav Budík 2:1. Frymburk, ale druhý poločas už neodehrál tak kvalitně, jako ten první a o vedení znovu přišel. A znovu to bylo z kopačky Lukáš Fučíka 2:2, který zajistil znovu vyrovnání svého týmu a jak se po posledním hvizdu rozhodčího ukázalo i bod ze hřiště Frymburka. 

Frymburk za týden jede do Loučovic. Chvalšiny přivítají doma Sedlec.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Milan Račák (hráč): Do zápasu jsme vstoupili dobře a šli jsme brzo do vedení. Bohužel jsme z dalších šancí nepřidali druhý gól, postupně jsme přestávali hrát tak, jak jsme chtěli a soupeř srovnal. Sice jsme šli i podruhé do vedení, ale zase jsme nechali Chvalšiny lacině srovnat. Ve druhém poločase se nám už tolik nedařilo směrem dopředu, na každý gól se nadřeme, ale hrozně snadno inkasujeme. To musíme do dalších zápasů zlepšit.

TJ Sokol Chvalšiny
Petr Cába (hráč): Tak přijeli jsme do Frymburku trosku v ,,omezené,, sestavě. Do brány od začátku musel Oškin, takže jsme to měli trochu složité. Myslím, že jsme hráli dobře a bylo to celkem vyrovnané utkání. Bylo tam spoustu nepřesnosti ze všech ,,tří,, stran, byly tam dvě hraniční penalty, které by asi rozhodly zápas, ale bod z Frymburku dobrej. Musím pochválit cely tým za bojovnost a hlavně Fuču, který nám zajistil bod a byl hodně vidět.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - F. Malina [-] , J. Ribár [-] , O. Malák [-] (52. T. Kaňa [-] ) , Z. Šlak [-] - M. Račák [-] , R. Mertl [-] , F. Fatura [-] (71. A. Točík [-] ) , J. Šisler [-] - S. Budík [-] (60. R. Bagoni [-] ) , J. Rillich [-] (74. L. Matúš [-] ) -

TJ Sokol Chvalšiny
J. Oškrda [-] - Z. Ginzel ml. [-] (66. V. Decarli [-] ) , J. Doubrava [-] , R. Kaprál [-] , L. Fučík [-] , P. Zwifelhofer [-] , P. Postl [-] , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , T. Nymsa [-] , M. Kamenský [-] (15. P. Cába [-] )

ŽK: 29. F. Fatura , 56. S. Budík , 75. J. Ribár , 77. T. Kaňa , 80. A. Točík - 44. P. Postl , 69. R. Kaprál , 85. P. Zwifelhofer , 88. T. Nymsa .
Hráči zápasu: S. Budík , J. Rillich - L. Fučík , J. Doubrava .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - KLIMEŠ Jiří, PÍSEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Bude to vypjatý zápas, ale tři body nakonec zůstanou doma.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích