Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dolní Dvořiště přestřílelo Sedlec


Branky


23

Další utkání čekalo sedlecké fotbalisty v příhraničí v Dolním Dvořišti. Zajímavostí tohoto utkání bylo, že oba týmy už si jednou v této nelehké době prošly karanténou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil hostím

Domácí Dolní Dvořiště šlo již v 9. minutě do vedení, když si Tadeáš Zeman naběhl do vápna, odkud po přesné přihrávce střelou do protipohybu nedal Královi šanci – 1:0. Hosté se dočkali vyrovnání v jednadvacáté minutě díky hlavičce Milana Peška, kterého našel pěkným pasem na přední tyč Hudec – 1:1. Dvě minuty nato už Sedlečtí vedli! Borovka se pěkně uvolnil na levé straně, přiťukl míč Lukáši Koňaríkovi, který utaženou střelou na bližší tyč rozvlnil síť za zády Růžičky podruhé – 1:2. Vedení vydrželo hostujícímu celku pouze několik desítek vteřin, neboť domácí opět předvedli rychlý protiútok, na jehož konci byl Josef Fořter – 2:2. Divoká první půle přinesla ještě jednu branku. Ve 40. minutě se po rohovém kopu Borovky dostal k míči Jiří Koch, který nadvakrát propálil domácího brankáře – 2:3. 

Domácí tým otočil stav zápasu ve svůj prospěch

Dolní Dvořiště předvedlo parádní vstup do druhé půle a sedleckým fotbalistům vstřelilo za 17 minut 4 branky! Hned po výkopu získali domácí míč ve středu hřiště, rychle hru přetáhli na pravou stranu, odkud Tadeáš Zeman vstřelil na zadní tyč svůj druhý gól v utkání – 3:3. Do vedení mohli jít opět hosté ve dvaapadesáté minutě, kdy Hudec krásným pasem našel osamoceného Koňaríka, který vstřelil branku, ale sudí vyhodnotili situaci jako ofsajdovou, a tak vzápětí na druhé straně udeřili domácí. Kapitán Dolního Dvořiště Šimon Štifter v 54. minutě zasekl na vápně a střelou k tyči poslal domácí do vedení – 4:3. Další branku mohli domácí přidat v 56. minutě, kdy dalekonosnou pumelici z kopačky Štiftera brankář Král vyrazil pouze k nohám Kubíka, kterého však sedlecký gólman parádně vychytal. V 62. minutě už se síť za Králem ale rozvlnila. Po rohovém kopu z levé strany neuhlídali hostující obránce Jana Kříže, který osamocený hlavičkoval do sítě – 5:3. Pár vteřin nato přišla další ztráta na půli hřiště od hostujících fotbalistů, Tesař si zaběhl za sedleckého levého beka a naservíroval míč před prázdnou bránu pro Jakuba Kubíka, který zvýšil už na 6:3. V závěru měli hosté ještě několik slibných příležitostí. Zejména Borovka hrozil po levé straně, ale jeho dva úniky vychytal Růžička a centr, který mířil na hlavu Koňaríka skončil nad domácí brankou. Kosmetickou úpravu skóre provedl v 87. minutě sedlecký kapitán Jaroslav Zíka, který se dostal k odraženému balónu na hranici vápna a kolenem snížil na konečných 6:4.

zdroj: http://sksedlec.klubweb.cz/



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Po dvou ztrátách jsme chtěli opět naplno bodovat. To se nám nakonec povedlo i když se vítězství nerodilo lehce. V první půli naše aktivita skončila po gólu na 1:0. Najednou jsme přestali hrát a soupeř nás začal přehrávat a po našem nedůrazu a špatných řešení situací jsme inkasovali a poločas prohráli 3:2. V kabině jsme si něco museli říct a věřil jsem že máme sílu to otočit a vyhrát. A nástup do druhé půle byl excelentní. Během 20 minut jsme dokázali rozhodnout zápas. Zejména za druhý poločas před klukama smekám. Pro diváka to musel být parádní zápas. Ke kvalitě samozřejmě přidali i hosté. Kteří hráli dobře. Chválím celý tým. Ale vyzdvihnu Zemana. Maká, chce, dává góly. Po roční pauze ,před touto sezónou ,se vrátil ve velkém stylu.

SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): První poločas se nám podařilo vyhrát, hrál se pěkný fotbal z obou stran, šance byly před oběma brankami a nám se povedlo dát o jeden gól víc než domácím. Bohužel to co se stalo v nástupu do druhého poločasu a následných 17-ti minutách je pro nás nepochopitelné. Úplně se nám rozpadla defenzivní hra a dostali jsme 4 branky. Bohužel s tolika obdrženými góly opravdu na body myslet nelze. S tím opravdu musíme něco dělat a vrátit se ke hře z prvních zápasů sezony, kdy jsme branky nedostávali. Domácím k bodům gratuluji, ve hře dopředu byli velmi efektivní. Obecně se divákům musel zápas líbit, hrálo se na perfektně připraveném hřišti, branky padaly po pěkných akcích.



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
J. Růžička [-] - T. Zeman [-] (79. M. Tesař [-] ) , J. Kříž [-] (85. M. Hajdák [-] ) , J. Fořter [-] (77. P. Pecha [-] ) , M. Tesař [-] , Š. Štifter [-] , J. Krenauer [-] , J. Kubík [-] (71. V. Rychtář [-] ) , L. Doucha [-] (68. F. Sulzer [-] ) , J. Macanovič [-] , K. Šrefl [-]

SK Sedlec
D. Král [-] - L. Hovorka [-] (68. L. Bašar [-] ) , M. Pešek [-] (79. Z. Rýpar [-] ) , R. Hudec [-] , J. Koch [-] (64. M. Samohejl [-] ) , L. Koňarík [-] , J. Zíka [-] , M. Pešek [-] , P. Borovka [-] , M. Kučera [-] , J. Špán [-]

ŽK: 5. J. Kubík , 12. J. Kříž , 81. P. Pecha - 67. J. Špán .
Hráči zápasu: M. Tesař , T. Zeman .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Mráz Marek - MUZIKA Filip, JELÍNEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Milan Račák
Tip experta: výhra domácích

Pokud se domácí budou věnovat více fotbalu než povídání, tak věřím, že doma odehrají dobré utkání a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Dolnak potahne za vitezstvim jejich vyborny kapitan Stifter, doma jen tak o body neprichazeji. 3-1