2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště neveze ani bod


Branky


19

Dolní Dvořiště si první kolo poradilo s přehledem s Frymburkem a pro další body jelo na hřiště Roudného. Domácí rezerva plná mladíků, ale nedovolila žádnou ztrátu a připisuje si všechny body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým šel po dvou minutách do vedení

Domácí tým začal aktivně a hned v úvodu se trefil hezkou střelou Lukáš Wohlgemuth 1:0. Domácí tým mohl ještě do konce poločasu přidat druhou branku, ale Jirkal svůj tým podržel. Hostujicí tým se k žádnému velkému ohrožení branky domácích nedostal. 

Lukáš Wohlgemuth přidal druhou branku

Druhý polčoas už byl ze strany hostí lepší a Urazil svou ranou orazítkoval břevno. Ani dašlí šance Dolní Dvořiště neproměnilo a tak přišel trest. Další rána Lukáše Wohlgemutha skončila v bráně a s hosty začalo být zle 2:0. Domácí tým podával soustředěný a zodpovědný výkon. Přesto mohlo Dolní Dvořiště v závěru zápas zdramatizovat. Ovšem samostatný únik hostujícího hráče zneškodnil Šimon Hošna v bráně. Domácí tým tak bere všechny body a za týden jede do Frymburka. Dolní Dvořiště čeká SK Mladé.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Šimon Hošna (brankář): Povedl se nám vstup do zápasu, hned ve druhé minutě jsme skórovali. Tentokrát jsme, ale nepřestali hrát jako minulé kolo ve Svinech a pokračovali v soustředěném výkonu celý první poločas. Ve druhém hosté přidali na obrátkách, ale i tak jsme je k ničemu nepustili a Wolgi vstřelil nádherný druhý gól. Hosté poté už jen nastřelili břevno a samostatný únik jsem v posledních minutách zneškodnil. Nula vzadu a tři body zůstaly doma. Příští týden jedeme vyloupit Frymburk.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Jeli jsme do Roudného pro body. I když jsme věděli, že nás nečeká nic lehkého. Bohužel už ve druhé minutě pěknou střelou k tyči domácí vedli. To nás úplně opařilo a my se nedokázali půl hodiny dostat do hry. I když šance na vyrovnání nějaká byla, ale domácí odehráli první poločas velmi dobře. Od druhého gólu nás zachránil Jirkal nebo domácí pálili vedle. Druhý poločas jsme začali aktivně a Urazil jednu ze svých šanci napálil jen do břevna. Bohužel po neproměněné šanci nám domácí dali druhý gól. I tak jsme měli hodně času na srovnání, ale jak se říká. Fotbal se hraje na góly a my z těch šanci nedali ani jeden. Na tom musíme zapracovat. Myslím, že remíza by zápasu slušela. Domácím gratuluji. My jedeme dál a v týdnu se musíme připravit na Mladé.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
Š. Hošna [-] - F. Pazourek [-] , D. Hrouda [-] , D. Šrámek [-] (82. A. Stankay [-] ) , R. Bilas [-] , L. Wohlgemuth [-] (87. J. Rezek [-] ) , L. Skála [-] , J. Tomášek [-] (60. F. Podlaha [-] ) , R. Jinšík [-] , D. Zíka [-] , M. Neckář [-]

FK Dolní Dvořiště
M. Jirkal [-] - T. Zeman [-] (46. P. Pecha [-] ) , M. Urazil [-] (79. M. Tesař [-] ) , M. Hami [-] , Š. Štifter [-] , D. Smolen [-] (72. P. Hošek [-] ) , J. Krenauer [-] , J. Fořter [-] (46. J. Macanovič [-] ) , J. Kubík [-] , L. Doucha [-] (60. F. Sulzer [-] ) , O. Kouba [-]

ŽK: 36. J. Tomášek , 82. M. Neckář - 35. T. Zeman , 86. P. Hošek .
Hráči zápasu: L. Wohlgemuth .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Křížek Danek - KŘÍŽ Karel, HANES Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Dolňák čeká vyšší prověrka, než tomu bylo minule. Hodně před sezónou posílil a hra Roudného by mu mohla sednout. Má v kádru hodně rychlý a šikovný kluky a Urazil se potřebuje chytit gólem.

Tip: výhra domácích

Hráč, Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, eSport - TJ Dříteň | Jihočeský | České Budějovice

Tip experta: remíza

Zde to bude těžký zápas pro obě strany. Remíza 2:2

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích