3:2
(2:2)
37. P. Picka (p.)
43. P. Picka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Marek Urazil zařídil tři body pro Dolní Dvořiště


Branky


39. M. Urazil , 40. M. Urazil , 80. M. Urazil - 37. P. Picka (p.) , 43. P. Picka
14

Na zápase fotil Imrich Hrabovský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): My jsme museli k zápasu s Dřítní jet na Hřiště Loučovic. Za to bych chtěl poděkovat Vltavanu, že nám poskytl na rychlo perfektní zázemí místního klubu. Co se týče samotného zápasu, tak se mi hodnotí příjemně. Vyhráli jsme a důležité body jsme nakonec uhráli. Malinko jsme si to sami opět přidělali těžší, když místo toho abychom vedli např. o 3 branky ,tak do vedení jdou hosté. Rychle se nám podařilo otočit, ale výstavní gól Picky musím uznat ,že to byl opravdu krásný gól, stanovil poločasovou remízu. My jsme chtěli hrát pořád stejně a vyvarovat se chybám. Věřili jsme ,že ten rozhodující gól dáme i když hosté chtěli taky strhnout výhru na svoji stranu. Nakonec to byl poločas nahoru dolu. Až Urázka ukázal proč jsme ho přivedli:-) Dneska musím opravdu pochválit všechny. Kluci se snažili hrát fotbal a divákům se musel zápas líbit, když tomu přispěla i Dřiteň svým výkonem. Malinká Kaňka zápasu jsou naše šance. Co dokážeme zahodit je opravdu na pováženou. Teď se musíme připravit na Chvalšiny. Nečeká nás nic jednoduchého.

TJ Dříteň
Miloš Pojer (kapitán): Hráli jsme proti velmi kvalitnímu soupeři. První půli měl více šancí soupeř přesto jsme šli do vedení ale za chvilku jsme o náskok přišli ale Pici krásným gólem vyrovnal. Druhá půle byla vyrovnaná a hra byla nahoru a dolu. A pro diváka pěkný fotbal. Bohužel pro nás to na remízu nestačilo. Ale chtěl bych pochválit všechny, jak zápas odmakali. Teď už musíme brát 3 body doma s Frymburkem



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
M. Jirkal [-] - O. Kouba [-] , T. Zeman [-] (46. M. Tesař [-] ) , J. Macanovič [-] , Š. Štifter [-] , M. Urazil [-] (89. J. Kříž [-] ) , F. Sulzer [-] , J. Krenauer [-] , J. Kubík [-] (88. M. Tesař [-] ) , L. Doucha [-] , P. Pecha [-] (64. D. Smolen [-] )

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - F. Šantora [-] , F. Matoušek [-] (46. R. Petr [-] ) , V. Rys [-] , T. Kovařík [-] , J. Klimeš [-] , S. Kubeš [-] (56. A. Zach [-] ) , P. Picka [-] , T. Walter [-] (46. J. Hromada [-] ) , M. Strapáč [-] , M. Pojer [-] (76. L. Koudelka [-] )

ŽK: 47. J. Kubík , 61. T. Zeman - 28. M. Pojer .
Hráči zápasu: M. Urazil .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Zabilka Luboš - VEČERNÍK Radek, MAREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Filip Topič
Tip experta: výhra domácích

Dolní Dvořiště doma nezaváhá a vyhraje 3:0.

Tip: výhra domácích