3:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2020 14:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dohrávku zvládly domácí Chvalšiny


Branky


28

K dohrávce na půdě Chvalšin se sedlečtí fotbalisté sešli v počtu přesně jedenácti fotbalistů a navíc nebyl k dispozici ani jeden brankář. Do branky tak znovu musel obránce Martin Kučera. Ani počasí zrovna nevypadalo ideálně a hodně se podepsalo na stavu hrací plochy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým vstřelil tři branky, hosté pouze jednu

Samotný začátek utkání patřil hostům, ale vážnější ohrožení branky se nekonalo. Když se po zhruba desetiminutovce domácí osmělili, hned z toho byly šance před Kučerovo brankou. V 17. minutě se již skóre měnilo, akci na levé straně zakončoval domácí útočník Lukáš Fučík - 1:0. O tři minuty později bylo na domácí straně ještě veseleji, když se trefil Radovan Kaprál - 2:0. Sedlečtí se do hry příliš nedostávali, přesto dokázali v 35. minutě snížit po rohovém kopu Lukáše Koňaríka a přesné hlavičce Jiřího Špána - 1:2. Před odchodem do kabin padla ještě jedna branka a to na domácí straně, po standardní situaci sedleckých podnikli domácí rychlý brejk, který zakončil znovu Radovan Kaprál - 3:1. Tímto stavem se šlo do kabin.

Stav se už neměnil

V druhém poločase chtěli sedlečtí s nepříznivým stavem něco udělat, ale k pořádnému ohrožení branky domácích se nedostali. Chvalšinští hráči byli v celém zápase pohyblivější a důraznější, daleko lépe se dokázali vypořádat s podmínkami hrací plochy. Své vedení mohli domácí ještě jednou velkou šancí navýšit, ale akci z pravé strany a přihrávce do pokutového území se domácímu hráči nepodařilo úspěšné zakončit. Skóre tak již v druhém poločase zůstalo nezměněno a Chvalšinští tak zaslouženě berou tři body.

Zdroj: http://sksedlec.klubweb.cz/



Ohlasy k zápasu



SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Zápas se nám hrubě nepovedl. Sešlo se nás jedenáct, bez brankáře, takže do branky musel opět obránce Martin Kučera. Nicméně nás v zápase bylo jedenáct jako domácích. Na začátku jsme hráli my přesně 8 minut, pak měli domácí 4 tutovky a dali dva góly. Když jsme pak ke konci poločasu snížili a trochu se nadechovali, tak jsme dostali třetí branku. V druhém poločase toho k vidění moc nebylo, kromě jedné velké šance na straně domácích. Hrálo se na težkém terénu, se který se domácí lépe vypořádali, byli důraznější a určitě měli větší chuť po vítězství. My se teď musíme dát zejména personálně dohromady a příště předvést daleko lepší výkon.



Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] (87. D. Konečný [-] ) - J. Doubrava [-] (84. V. Decarli [-] ) , R. Kaprál [-] (90. J. Podhora [-] ) , L. Fučík [-] , P. Zwifelhofer [-] , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , J. Fic [-] , J. Oškrda [-] , L. Lamač [-] , T. Holas [-]

SK Sedlec
M. Kučera [-] - L. Hovorka [-] , M. Pešek [-] , M. Samohejl [-] , J. Koch [-] , L. Koňarík [-] , J. Zíka [-] , J. Špán [-] , P. Borovka [-] , Z. Rýpar [-] , R. Hudec [-]

ŽK: 59. T. Holas , 87. L. Fučík - 70. M. Samohejl , 88. L. Koňarík .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: PÁNEK Milan - MRÁZ Marek, PETROUŠEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Pro Chvalšiny dobře, že se utkání odložilo. Důležití hráči se vrátí z dovolených i domova mimo ČR. Nebude to vůbec lehké, ale věřím ve výhru domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Před chvilkou jsem se dozvěděl,že utkání je odloženo. I když odchod trenéra Ginzela je velká ztráta,tak Chvalsiny v dohrávce vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů