Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

4.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kájov poprvé ztratil body, když podlehl Křemži


Branky


9

Kájov, který měl plný počet bodů, přivítal doma Křemži, která dosud za tři body nezvítězila. Přesto byli hosté aktivnější a po zásluze si vypracovali v první půli náskok, který si nakonec dokázali udržet až do konce zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli si vypracovala Křemže náskok

Hosté byli od úvodu aktivnější a vytvořili si gólové příležitosti. A hned v 5. minutě se dokázali i prosadit. Přesný míč stopera Plišky za obranu našel Pavla Izotova, který se prosadil přes Petříka - 0:1.

 

Domácí Kájov pak dokázal vyrovnat skóre. Ve 23. minutě našel přesný míč Kolaje za obranu rozběhnutého Ondřeje Maršála, který bombou po zemi na přední tyč prostřelil brankáře hostů - 1:1.

 

Hosté si ale rychle vzali ztracený náskok zpět. Ve 27. minutě vyrazil domácí brankář rohový kop přímo na hlavu Michala Plišky, který ho dokázal vrátit do brány - 1:2.

 

Křemže pak před pauzou skórovala ještě jednou. Ve 40. minutě opět Pliška našel přesným míčem za obranu útočníka Martina Tomise, který přesně zpracoval a umístil po zemi k tyči - 1:3. Tím stanovil skóre prvního poločasu.

Ve druhé půli se Kájov snažil vyrovnat, ale pouze snížil

Ve druhém poločase přišly další branky. Nejprve se prosadili domácí ve 48. minutě. Centr Štěpána Novotného našel Kolaje, od něhož se s pomocí obrany dostal míč na zadní tyč k Ondřeji Maršálovi, který ho ve skluzu dopravil do branky - 2:3.

 

V 57. minutě ale hosté z Křemže získali znovu dvoubrankový náskok. Nájezd Tomise brankář Galko ještě zblokoval, ale dorážející Tomáš Opelka dorazil na 2:4.

 

V 62. minutě si vzali slovo Kájovští. Jan Peťule si pohrál ve vápně s několika obránci a předložil míč Janu Lipplovi, který bombou pod břevno opět snížil na rozdíl jediného gólu - 3:4.

 

Jelikož domácí už potom další branku přidat nedokázali a neprosadili se ani hosté, skóre 3:4 bylo konečným výsledkem.



Ohlasy k zápasu



Sokol Křemže
David Čížek: "Třetí hrací kolo jsme odehráli v nedalekém Kájově, kde jsme chtěli konečně plně zabodovat a odvézt si domů výhru. Bohužel nás stále trápí veliká absence hráčů, takže jsme přijeli pouze s jedním hráčem na střídání. Ale i přes to jsme se nenechali zastrašit a po prvních 5 minutách jsme se ujali vedení. Po 20 minutách hry dokázal soupeř srovnat, když jsme si před vlastním vápnem nedokázali pokrýt dostatečně balón. Do konce poločasu se nám podařilo vsítit další dva góly. V druhém poločase soupeř korigoval. Dvoubrankové vedení nám mohl zajistit Tomis, jeho vyraženou střelu nakonec dorazil do brány dobíhající Tomáš Opelka. Soupeř ještě dokázal snížit, ale výsledek jsme si již dokázali pohlídat na konečných 3:4."



Sestavy


TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Petřík [-] , J. Čermák [-] - S. Werner [-] , J. Lippl [-] , P. Doubek [-] , J. Sukdolák [-] , Š. Novotný [-] - D. Čábela [-] , L. Kolaj [-] , O. Maršál [-]

Sokol Křemže
P. Kocián [-] - J. Troup [-] , P. Kouba [-] , J. Zeman [-] , P. Izotov [-] , D. Čížek [-] , J. Votruba [-] , P. Čižmar [-] , T. Opelka [-] , P. Rienessl [-] , M. Pliška [-]

ŽK: 34. J. Lippl - 68. M. Pliška .
Hráči zápasu: O. Maršál - M. Pliška .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Petroušek Antonín - ADAMOVIČ Jiří, REITINGER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích