JOSEF ŠTULAJTER

Reportáž

Velim zvládla i poslední zápas sezóny a udržela domácí neporazitelnost


Velim šla do posledního zápasu po nepovedeném utkání proti rezervě Vlašimi, se kterou prohrála vysoko 4:0. Naopak hráči Polabanu Nymburk šli do posledního zápasu po vyokém vítězství 5:0 nad Lhotou. Favority byli domácí fotbalisté, kteří si nechtěli nechat vzít domácí neporazitelnost. 


Reportáž

Velim stále čeká na zaváhání Plaňan


Velim jednoznačně převálcovala Zásmuky a na druhém místě stále drží dvoubodové manko na vedoucí Plaňany.


Reportáž

Mistr soutěže Velim podlehla vysoko 4:0 na půdě rezervy Vlašimi


Velim mohla slavit titul 3 kola před koncem soutěže a v zápase proti Klíčanům potvrdila domácí neporazitelnost remízou 0:0. Rezerva Vlašimi nedokázala zvítězit už 9 zápasů v řadě. V posledním zápase jen remízovali s Lhotou. 


Reportáž

Po domácí bezbrankové remíze v zápase Velim - Klíčany slavila Velim mistrovský titul!


Domácí Velim bojovala o udržení domácí neporazitelnosti. Klíčany v obou posledních zápasech dokázali vyhrát dominantně a vstřelit 5 branek Lhotě i rezervě Českého Brodu. Dal se tedy očekávat velmi vyrovnaný souboj a byl to jednoznačný šlágr kola. 


Reportáž

FOTO: Jícha skolil lídra tabulky


Šlágr kola vyzněl pro Velim, která posílená hráči prvního týmu rozebrala Plaňany.


Reportáž

Petr Šourek přispěl svým hattrickem k vysoké výhře Velimi 5:1 nad rezervou Českého Brodu


Velim v posledním kole obhájila první místo před dotírající Dobrovicí a zvítězila 1:2. Po velmi těžkém zápase tak čekal Velim v domácím prostředí soupeř, který naposledy zvítězil sedm kol zpět. Velim tak byla obrovským favoritem. 


Reportáž

Luboš Svoboda opět s nulou


Velimská rezerva si trpělivou hrou došla pro pohodlnou výhru a tři body.

 

Za fotografie děkujeme Josefovi Štulajterovi.


Reportáž

Libodřice na favorita nestačily


Domácí tým šel do vedení už ve třetí minutě, ale definitivní potvrzení tří bodů padlo až čtvrt hodiny před koncem. Libodřice odjíždějí s prázdnou.


Reportáž

Povinné vítězství Velimi proti Lhotě


Velim v posledním zápase překvapivě podlehla 2:1. Jejím přemožitelem se stali hráči Tuchlovic. Lhota už 6 zápasů v řadě nedokázala bodovat a tak se utkal první s posledním týmem tabulky. 


Reportáž

Velim znovu vyhrála o gól, tentokrát 2:1 proti FK Bohemia Poděbrady


Hráči domácí Velimi po prohře s Komárovem se chytili zpět na vítěznou vlnu, proti Posázavanu Poříčí nad Sázavou zvítězili 1:0 a v těžkém zápase proti SK Hřebeč vychytal vítězství 1:0 v poslední minutě brankář Drápela. Poděbradští šli do zápasu 21. kola s lídrem tabulky nalazeni pozitivně po výhře 4:0 s Lhotou.


Reportáž

Na hřišti se potkala dynastie Kmochů


Štítary dokázaly vzdorovat pouze do první branky, která padla po patnácti minutách hry. Spokojenější tak byl nejmladší z klanu Kmochů, Tomáš v dresu Velimi.

 

Na zápase fotil Josef Štulajter. Děkujeme.


Reportáž

Velim se po první prohře vrátila nejmenším možným rozdílem proti Posázavanu Poříčí nad Sázavou


Velim v minulém kole prohrála poprvé v sezóně. Bylo to proti Komárovu 2:0 a v dalším 19. kole čekal Velim souboj s Poříčím nad Sázavou. Posázavan dokázal na jaře jednou zvítězit proti Lhotě, ale v tomto utkání byl jasným outsiderem. 


Reportáž

Velim zvládla roli favorita


Do Velimi zavítali borci Červených Peček a podle papírových předpokladů zde mohli pouze překvapit. Že je míč kulatý, víme všichni, ale k tomu tentokrát nedošlo a domácí si připsali povinné tři body.