Mistr soutěže Velim podlehla vysoko 4:0 na půdě rezervy Vlašimi


Branky


7. O. Cettl , 44. J. Fialka , 50. M. Pešek , 56. M. Pešek (p.)
7

Velim mohla slavit titul 3 kola před koncem soutěže a v zápase proti Klíčanům potvrdila domácí neporazitelnost remízou 0:0. Rezerva Vlašimi nedokázala zvítězit už 9 zápasů v řadě. V posledním zápase jen remízovali s Lhotou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí povedený vstup do zápasu

Domácí fotbalisté B týmu Vlašimi vstoupili do zápasu velmi aktivně a už po 7. minutách se mohli radovat z vedení 1:0. Křižnou střelou po zemi k levé tyči překonal hostujícího brankáře Michala Drápelu Ondřej Cettl. Ve 14. minutě mohli hosté vyrovnat, ale domácí brankář Miloslav Vladyka byl proti a míč vyrazil na roh. Velimi se nepodařilo vyrovnat a naopak domácí přidali svou druhou branku v utkání. Na 2:0 se v závěru prvního poločasu prosadil Jan Fialka, který byl vyslán přihrávkou ze středu hřiště, křižnou střelou na zadní tyč a Drápela tak kapituloval už po druhé. Domácí tak dohráli první poločas ve dvoubrankovém vedení a s průběhem první půle tak mohli být více než spokojeni. 

Další dvě branky Vlašimi

Domácí sice vedli po první pětačtyřicetiminutovce o dvě branky, ale to nemuselo znamenat vůbec nic, protože tak silný celek jako Velim mohl pomýšlet na obrat v druhém poločase. Proti obratu však byli domácí fotbalisté rezervy Vlašimi. Stejně tak, jak se domácím povedl vstup do prvního poločasu, se povedl i vstup do druhého poločasu. Po několika minutách po změně stran se v 50. minutě prosadil na 3:0 Marek Pešek. Matěj Peška ho našel přihrávkou z pravé strany do vápna a Pešek se štěstím na dvakrát překonal brankáře hostí a rezerva Vlašimi vedla už o tři branky, což pro hostující Velim nevypadalo vůbec dobře. Nebylo to vše, na konečných 4:0 se prosadil svým druhým gólem v zápase Marek Pešek. Tentokrát se prosadil z pokutového kopu. Více už se v zápase nestalo a tak Velim schytala proti B týmu Vlašimi hned čtyřgólový příděl. 



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dvořák Martin - ZUSKIN Petr, STEJSKAL Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 6. 2022 08:06
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů