Velim zvládla i poslední zápas sezóny a udržela domácí neporazitelnost


Branky


6

Velim šla do posledního zápasu po nepovedeném utkání proti rezervě Vlašimi, se kterou prohrála vysoko 4:0. Naopak hráči Polabanu Nymburk šli do posledního zápasu po vyokém vítězství 5:0 nad Lhotou. Favority byli domácí fotbalisté, kteří si nechtěli nechat vzít domácí neporazitelnost. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Michálek poslal domácí do vedení

První velkou šanci zápasu měli hosté už ve 3. minutě, kdy se po kombinaci ocitl osamocený Roman Novotný ve vápně, ale jeho pokus dokázal vyrazit dobře vybíhající brankář domácích David Hrabák. Ve 13. minutě se hnal do šance domácí kanonýr Robin Vocel, ale míč mířící nebezpečně do branky dokázal odklidit hostující obránce do bezpečí. Ve 20. minutě měli domácí výhodu volného přímého kopu ze zajímavé vzdálenosti. Tomáš Michálek střílel, ale trefil jen zeď. Od zdi se míč odrazil a Michálek pronikl do vápna, kde se po hezkém uvolnění dostal do zakončení, ale hostující brankář Václav Holešovský míč nohou vyrazil. Jedinou branku prvního poločasu vstřelili domácí a to ve 44. minutě. Po centru Vocela z pravé strany vstřelil branku na 1:0 Tomáš Michálek a tímto gólem do šatny ukončil první poločas. 

Další 2 branky domácích

Do druhého poločasu tak nastoupili domácí fotbalisté s jednobrankovým vedením, které zařídil v samotném závěru Michálek. A do druhé půle zápasu tak mohli domácí nastoupit s klidem na kopačkách. Hosté nepřestali hrát a snažili se o vyrovnání, střelou z dálky se snažil vyrovnat hostující Petr Hobík, ale domácí brankář byl včas na bližší tyči a střelu zkrotil. Naopak domácím se povedlo jít do dvoubrankového vedení a to když v 54. minutě vstřelil branku na 2:0 Matěj Kasal. Zápas a celou sezónu symbolicky ukončil gól Jana Jíchy 80. minuty. Domácí dokázali vyhrát 3:0, udržet si domácí neporazitelnost a oslavy s fanoušky mohly propuknout. 



Počet diváků: 150. Rozhodčí: ZÍKA Jan - GERHARDT Jiří, VOKOUN Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 6. 2022 08:58
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Tip: výhra domácích