Po domácí bezbrankové remíze v zápase Velim - Klíčany slavila Velim mistrovský titul!


Branky


7

Domácí Velim bojovala o udržení domácí neporazitelnosti. Klíčany v obou posledních zápasech dokázali vyhrát dominantně a vstřelit 5 branek Lhotě i rezervě Českého Brodu. Dal se tedy očekávat velmi vyrovnaný souboj a byl to jednoznačný šlágr kola. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

První střelou zápasu vyprodukoval hostující Tomáš Krimlák, ale jeho střela z 2. minuty byla velmi nepovedená a domácí se tak nemuseli strachovat. První větší příležitost měli hosté po rohovém kopu, který ve 4. minutě zahrával Předota, ale nepovedlo se dotlačit míč do branky. V 11. minutě střílel Adam Kraus, ale zakončení nebylo dostatečně přesné a tak si s ním domácí brankář Drápela poradil. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, ale ani jeden z týmů nebyl schopný vstřelit branku. A tak rozhodčí ukončil první poločas za stavu 0:0 a druhý poločas sliboval, pěknou fotbalovou podívanou, stejně jako v prvním dějství. 

Bezbranková remíza, přesto domácí slavili

Do druhého poločasu nastoupili oba celky ze shodného stavu 0:0 z první půle. A znovu měli nebezpečnější vstup do poločasu hosté. Předota v 50. minutě vyslal Krause, který zamotal hlavu domácím obráncům, ale vytěžil ze své pozice jen roh. V 56. minutě hrozili domácí a to Ondřej Martikán střelou do horního rohu branky na přední tyči, ale hostující brankář Fiala byl včas na správném místě a míč vyrazil. Hosté byli o něco nebezpečnější, ale ani jeden z týmů se nedokázal gólově prosadit a tak zápas skončil bezbrankovou remízou 0:0.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: BENEŠ Jan - BENEŠ Adam, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 6. 2022 08:44
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza