Velim zvládla roli favorita


Branky


15

Do Velimi zavítali borci Červených Peček a podle papírových předpokladů zde mohli pouze překvapit. Že je míč kulatý, víme všichni, ale k tomu tentokrát nedošlo a domácí si připsali povinné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukáš Seifert se trefil dvakrát

Už ve dvanácté minutě šli domácí do vedení po trefě Lukáše Seiferta, který do poločasu přidal ještě jednu branku a stanovil poločasový výsledek 2:0.

Lukáš Seifert dokonal hattrick

I ve druhém poločasu řádil Lukáš Seifert, který navýšil na 3:0. Konečný účet uzavřel Matěj Kasal v šedesáté čtvrté minutě a poté se utkání dohrávalo.

 

Hrdinou zápasu byl autor tří gólů do sítě Linharta Lukáš Seifert. Jak se jemu osobně zápas líbil, jsme se ho zeptali:

 

„Jo včera se to povedlo (smích). Nejhezčí byl první gól, Tomáš Kmoch mi vzduchem nacentroval z pravé strany krásný balon někam na úroveň penalty a mě se to povedlo trefit z voleje k tyči. Druhá branka byla po pěkné akci na pravé straně, Jirka Nedbal zatáhnul míč a naservíroval to pod sebe a já z vápna trochu se štěstím uklidil. A třetí gól mě Matěj Kasal předložil krásnou přihrávku, byl jsem prakticky sám před brankářem. V tom zápase jsem mohl ještě tak dvě, možná tři branky dát, ale schovávám si to na další zápasy (smích)."

 

A co koruna krále střelců, láká tě?

 

"Počet gólů samozřejmě sleduju, protože jsem prakticky celou kariéru v dospělých hrál v defenzivě a moc gólů nedával, tak možná o to víc, ale jenom svoje góly. Nevěděl jsem, jak jsou na tom soupeři, teď jsem koukal a musím určitě útok na nejlepšího střelce vyhlásit. Doufám, že mi to kluci budou pořád připravovat."

 

Velim touto výhrou drží třetí místo a je na dostřel vedoucí dvojici týmů. V příštím kole by měla uspět na hřišti Ovčár. Červené Pečky mají jiné starosti, jsou tři body od sestupové pozice a v příštím kole je nečeká nic snadného - derby s Ratboří.



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jiří Ptáček, trenér: Se vstupem do jarní části panuje spokojenost. Navázali jsme na výkon z minulého týdne, nechyběl nám pohyb, dobře jsme kombinovali a vytvářeli si dostatek gólových šancí, ze kterých jsme nakonec vstřelili čtyři branky a zaslouženě vyhráli.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: VESELÝ Zdeněk - DANĚK Tomáš (N), ZUZA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 3. 2022 00:12
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích