2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libodřice na favorita nestačily


Branky


15

Domácí tým šel do vedení už ve třetí minutě, ale definitivní potvrzení tří bodů padlo až čtvrt hodiny před koncem. Libodřice odjíždějí s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vynucená střídání na obou stranách

Na hřiště třetího týmu tabulky přijel bojovat o body jeho nejbližší pronásledovatel, čtvrtý tým Libodřic. Diváci byli zvědaví, zda se kombinační fotbal Velimi prosadí proti důrazné a houževnaté hře hostů.

 

 

Rozhodně se dal očekávat na poměry okresu nadprůměrný fotbal, ale oba týmy mají potíže se sestavou. Adam Baško, trenér Libodřic, musel po dlouhé době opět do dresu: "Za pěkného počasí jsme vyrazili na krásný pažit do Velimi. Bohužel nám chybí kvůli různým věcem šest lidí a to je znát. Do zápasu jsme šli v jedenácti lidech a na lavičce jsme byli tři hráči, co jsme měli v nohách zápas béčka."

 

Komplikace se skladbou základní jedenáctky byly i na straně domácích. jak si postěžoval Jiří Ptáček: "Pro nás to byl další zápas v sestavě plné změn. Navíc jsme museli brzy střídat a měnit opět rozestavení. Hra v první půli tak nebyla ideální, místy jsme se hledali a vázla nám kombinace."

 

První minuty zápasu hned přinášely změny. Nejprve ve skóre, kdy už ve druhé minutě využil chyby hostů Jan Kukal a otevřel účet zápasu - 1:0. V patnácté minutě musel Františka Krejčího vystřídat Radek Adámek a to stejné se odehrálo o pár minut později i na straně domácích, kdy Lukáše Seiferta nahradil Tomáš Kmoch.

 

Takto viděl úvodní poločas Adam Baško: "Začátek zápasu byl dost nepřesný a po jedné z našich chyb jsme dostali úplně laciný gól. Pak se hra vyrovnala a šance byly na obou stranách, ale další gól nepadl." 

Libodřice vyrovnat nedokázaly

Spokojenější už byl ve druhém poločase domácí lodivod: "V druhém poločase přišlo zlepšení a na naši hře to už bylo znát."

 

Velimští dokázali ubránit ataky Libodřic i za pomoci vynikajícího Svobody v kase a čtvrthodinu před koncem dokázali po brejku navýšit. Marek Hrabal dává na 2:0.

 

Trochu nespokojenosti dával naopak najevo libodřický Adam Baško: "Začátek druhé půle nás domácí trochu přimáčkli, ale nic z toho nevytěžili a tak jsme se zase dostali do hry. Co nepochytal Svoboda, jsme v 1000% šanci nedali a jasnou penaltu nám pan rozhodčí Löwe nepisknul. Myslím, že tento moment hodně ovlivnil utkání, a od té doby byl zápas hodně nervózní. Domácí z brejku zvýšili vedení, ale i tak jsme až do konce domácí dost trápili."

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jiří Ptáček, trenér: Vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách, který rozhodla naše kvalita při zakončení.

FK Libodřice
Adam Baško, trenér: Škoda, že jsme neproměnili nějakou naší šanci, chybí nám vepředu zabiják a i trochu štěstí. Zápas to byl, myslím, vyrovnaný se šťastnějším výsledkem pro Velim, za což soupeři gratuluji a svým klukům děkuji za velice dobrý výkon.



Sestavy


FC Velim B
L. Svoboda [-] - M. Bláža [-] (69. J. Zajíc [-] ) , O. Vokřál [-] , J. Vlk [-] , J. Věříš [-] (46. J. Kuchař [-] ) - T. Němec [-] , J. Ceral [-] , V. Kopáček [-] , J. Nedbal [-] (66. M. Hrabal [-] ) - J. Kukal [-] , L. Seifert [-] (22. T. Kmoch [-] )

FK Libodřice
P. Skočdopole [-] - P. Škopek [-] , M. Matějka [-] , J. Košík [-] , M. Beníšek [-] , J. Kovařík [-] , M. Hovorka [-] , F. Krejčí [-] (15. R. Adámek [-] ) , P. Batelka [-] , V. Dittrich [-] , T. Němec [-]

ŽK: 82. O. Vokřál - 85. P. Škopek .
Hráči zápasu: L. Svoboda - M. Hovorka , P. Skočdopole .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LÖWE Vilém - DANĚK Tomáš (N), MLÁZOVSKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Marek Hovorka
Tip experta: remíza

Pokud chceme udržet kontakt s čelem tabulky, musíme z Velimi odvézt body! Bude to strašně těžké utkání, Velim je za mě nejlepší tým okresu.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích