Velim znovu vyhrála o gól, tentokrát 2:1 proti FK Bohemia Poděbrady


Branky


8

Hráči domácí Velimi po prohře s Komárovem se chytili zpět na vítěznou vlnu, proti Posázavanu Poříčí nad Sázavou zvítězili 1:0 a v těžkém zápase proti SK Hřebeč vychytal vítězství 1:0 v poslední minutě brankář Drápela. Poděbradští šli do zápasu 21. kola s lídrem tabulky nalazeni pozitivně po výhře 4:0 s Lhotou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Začátek zápasu působil na oko diváka neurovnaným dojmem. Do první šance se hrnul v 5. minutě domácí Kukal, jenže byl nachytán v ofsajdovém postavení. V 8. minutě se po přihrávce Kmocha a následném otočení kolem obránce snažil prosadit Dudek, ale jeho střela netrefila branku. Na druhé straně hřiště se hrnul do šance Matěj Novák, jenže neměl na střelu klid a mířil nad branku soupeře. V 17. minutě se dostal k osamocenému míči na hranici vápna Kmoch, ale ani na dvakrát nedokázal dostat míč do branky soupeře. Ve 20. minutě se dostávali hosté do zajímavé pozice, ale domácí kapitán Petrů zamezil centru Nováka do pokutového území. Ve 30. minutě hrozil zpoza vápna domácí Záhora, ale jeho pokus nebyl přesný. V prvním poločase tak nebyla k vidění žádná výraznější šance ani na jedné straně, ale domácí měli o trochu více ze hry. Hosté však podávali velmi dobrý výkon proti favoritovi z první příčky tabulky. 

Petr Šourek rozhodl

Domácí vstoupili do druhého poločasu velmi aktivně. A hostující obrana Poděbrad tento tlak nedokázala ustát jako první poločas a poprvé inkasovala. Na 1:0 se trefil ve 48. minutě Tomáš Kmoch, který původně centroval z levé strany hřiště, ale jeho centr před brankářem skočil a míč zapadl přímo do branky. Tato branka ale hostující celek nepoložila. Naopak hosté chtěli vyrovnat a první příležitost na vyrovnání měl v 56. minutě Matěj Novák, ale chybělo mu pár centimetrů aby na míč dosáhl lépe a mohl výrazněji ohrozit branku. Vytoužené vyrovnání se povedlo na druhý pokus. Na 1:1 se trefil v 61. minutě Roman Herzán, který si po rychlém přechodu do útoku hostí zpracoval míč na vápně a křižnou střelou překonal domácího brankáře Drápelu. V 74. minutě se na hřiště dostal domácí Vocel, který následně v 77. minutě vyslal Petra Šourka, který si stihl píchnout míč před vybíhajícím brankářem a následně uklidil míč do odkryté branky, 2:1. Domácí si tak vzali zpět vedení a dokázali, že byli o něco málo lepším týmem v tomto vcelku vyrovaném souboji. 



Počet diváků: 130. Rozhodčí: Kovář Otto - GARAJA Miroslav, MRÁZEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 4. 2022 15:29
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích