Velim se po první prohře vrátila nejmenším možným rozdílem proti Posázavanu Poříčí nad Sázavou


Branky


13. J. Kukal
10

Velim v minulém kole prohrála poprvé v sezóně. Bylo to proti Komárovu 2:0 a v dalším 19. kole čekal Velim souboj s Poříčím nad Sázavou. Posázavan dokázal na jaře jednou zvítězit proti Lhotě, ale v tomto utkání byl jasným outsiderem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kukalova branka na 1:0

Domácí měli před zápasem jasný úkol a to napravit prohru z posledního kola, která ukončila jejich vítěznou šnůru. Avšak domácí nastupovali bez střelce Kukala, Jíchy, nebo Dudka. Ve značně oslabené sestavě vůči ideálu tak domácí museli prokázat, že umí skórovat i bez nejlepších ofenzivních hráčů. A to se jim podařilo už v prvním poločase poměrně rychle. Ve 13. minutě Kmoch zahrával standartní situaci z levé strany a na první tyči byl připravený Jan Kukal a posal domácí do vedení 1:0. Hosté nebyli jen defenzivní a snažili se trápit obranu domácího celku ale zbytek poločasu nenabídl moc šancí k vidění a tak po prvních 45 minutách byli šťastnější domácí hráči Velimi. 

Závěrečný tlak hostujícího celku

Do druhého poločasu si domácí přinesli jednobrankové vedení a tak mohli být o něco klidnější než hostující hráči. Domácí mohli jít do vedení 2:0 v 54. minutě, jenže branka padla z ofsajdového postavení a tak gól nemohl být uznán. Hosté hráli dobře a nakukovali po vyrovnání, ale to se jim nedařilo. Naopak domácí mohli jít několikrát do dvoubrankového vedení, ale tomu zabránil hostující brankář Michal Soukup, který odmítl střelu Michálka, nebo pokus Kasala, který naskočil do zápasu ze střídačky. Konec utkání, lépe řečeno poslední desetiminutovka byla pro domácí velmi nepříjemná. Hosté se tlačili do vyrovnání, ale závěrečný tlak nedokázali přetavit v gól. Domácí tak udrželi vedení z prvního poločasu a zvítězili na domácí půdě 1:0. 



Počet diváků: 116. Rozhodčí: BYDLÁK David - NEHASIL Karel, KUBEČKA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 4. 2022 14:37
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Činoveský

Expert: Josef Pinkas
Tip experta: výhra domácích

Ve Velimi se nevyhrává. Kvalitní tým, velké hřiště, hodně lidí. Poříčí nebude mít šanci.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích