Petr Šourek přispěl svým hattrickem k vysoké výhře Velimi 5:1 nad rezervou Českého Brodu


Branky


29. P. Šourek , 53. P. Šourek , 62. P. Šourek , 67. J. Petrů (p.) , 70. T. Michálek - 42. D. Obermajer
7

Velim v posledním kole obhájila první místo před dotírající Dobrovicí a zvítězila 1:2. Po velmi těžkém zápase tak čekal Velim v domácím prostředí soupeř, který naposledy zvítězil sedm kol zpět. Velim tak byla obrovským favoritem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase skóre vyrovnáno

Hráči Velimi za sebou měli velmi těžký zápas, který v úplném závěru dokázali dotáhnout do vítězného konce a osamostatnili se tak na první příčce tabulky. Nesmělo však přijít podcenění soupeře a zbytečná ztráta bodů z pohledu domácího celku. A nepodcenit soupeře se v tomto případě ukázalo jako velmi důležité. Rezerva Českého Brodu vstoupila do utkání aktivně a byla i nebezpečná. Hosté presovali soupeře, což domácím nepřineslo moc radosti. Co jim však radost přineslo byla branka po rohovém kopu, kterou vstřelil ve 29. minutě Petr Šourek a poslal tak domácí do vedení 1:0. Hosté však stále byli nebezpeční a brankáři Drápelovi pomohla i tyč. Do konce poločasu se hostujícímu celku povedlo vyrovnat na 1:1 a to ve 42. minutě, kdy přibližně ze vzdálenosti třiceti metrů napřáhl ke krásné střele David Obermajer a vymetl šibenici domácí branky. 

Dominance domácích ve vzduchu

Do druhého poločasu nastupovali oba celky bez výhody a tak druhý poločas měl rozhodnout, kdo urve zápas na svou stranu. V 53. minutě k tomu nasměroval domácí Velim Petr Šourek, který vstřelil už svou druhou branku v utkání, tentokrát na 2:1. A znovu se prosadil po rohovém kopu. Hosté hráli stále velmi dobré utkání avšak Petr Šourek zkompletoval v 62. minutě hattrick a zvýšil tak na 3:1. Bylo to znovu poté co vyhrál vzdušný souboj o míč. V tu chvíli se zápas zlomil a domácí měli utkání pevně pod kontrolou. Následně ještě přidal branku domácí kapitán Jiří Petrů  na 4:1 z penalty v 67. minutě a na konečných 5:1 se trefil v 70. minutě Tomáš Michálek, který se prosadil tak, jak už pro Velim bylo v tomto zápase zvykem a to po rohovém kopu. Domácí tak byli velmi efektivní především v druhé půli a připsali si povinné tři body do tabulky. 



Počet diváků: 130. Rozhodčí: BRÝL František - BUDIL Daniel, NERAD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 5. 2022 08:35
Hodnocení zápasu
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Jan Činoveský

Expert: Petr Plaček
Tip experta: výhra domácích

Velim bude chtít být dále na čele tabulky a s rezervou Brodu si poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích