Luboš Svoboda opět s nulou


Branky


15

Velimská rezerva si trpělivou hrou došla pro pohodlnou výhru a tři body.

 

Za fotografie děkujeme Josefovi Štulajterovi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ne jeden, ale hned dva góly do šatny

Bečváry, ohrožené sestupem, se vydaly bojovat o body na hřiště velkého favorita Velimi. A trenér hostů Josef Kuba věděl dobře, že tady body budou viset hodně vysoko: "V utkání s posílenou velimskou rezervou jsme moc šancí na úspěch neměli. Bohužel díky zdravotním problémům jsme museli střídat tři hráče."

 

Přesně tak... Velim se do soupeře zakousla, hráči vířili a vytvářeli šance. Bohužel pro ně, vstřelit gól se zdálo nemožné. V brance Bečvár čaroval Zdeněk Kropáček a navíc si dobře postavil tyče, které mu několikrát pomohly. 

 

Bečváry poprvé střídaly už v sedmnácté minutě, kdy hřiště opustil jejich nejlepší střelec Miroslav Černý, k dalšímu oslabení, tentokrát defenzívy, došlo pět minut před poločasovou přestávkou a Ondřeje Holuba nahradil Josef Kuba, který toto hřiště moc dobře zná z bývalého působení v klubu FC Velim.

 

Už, už to vypadalo, že hosté udrží poločasovou bezbrankovou remízu, ale nejprve Tomáš Němec a minutu po něm Jan Věříš strhli vedení na velimskou stranu - 2:0.

 

Hosté už nestíhali

O přestávce odstoupil ze sestavy Bečvár další hráč, Petr Jahoda, a domácí už na hřišti kralovali. Hosté byli víceméně bez šancí na nějaký zvrat a Velimští postupně svůj náskok navýšili na konečných 6:0.

 

Josef Kuba nehledal žádné výmluvy, dobře věděl, že rozhodující zápasy na jeho tým teprve čekají: "Nedařilo se nám držet míč, Velim byla v kombinaci i v pohybu jasně lepší. Snažili jsme se zápas důstojně dohrát, do hry jsme pustili i naše mladé patnáctileté hráče aby sbírali cenné zkušenosti."

 

Velimské v boji o první flek čeká příští týden těžší soupeř na hřišti ratbořského Slavoje, naopak Bečváry budou věřit, že nepřipustí žádné překvapení a zajistí si tři body v utkání proti posledním Ovčárům.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jiří Ptáček, trenér: Zasloužené vítězství. Utkání jsme měli od začátku do konce zcela pod kontrolou. Díky rychlé kombinační hře jsme si vypracovali velké množství šancí, z nichž jsme mohli vstřelit i další branky, ale hosty několikrát podržel gólman nebo mu pomohla konstrukce branky.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Musíme zabojovat v následujících zápasech a urvat ještě nějaké body.



Sestavy


FC Velim B
L. Svoboda [-] - M. Bláža [-] (46. J. Zajíc [-] ) , O. Vokřál [-] (81. J. Jelínek [-] ) , J. Vlk [-] , J. Ceral [-] - J. Věříš [-] , T. Kmoch [-] (68. A. Korenc [-] ) , V. Kopáček [-] , T. Němec [-] - J. Nedbal [-] (71. M. Jansta [-] ) , M. Kasal [-]

SK Bečváry
Z. Kropáček [-] - J. Čáslava [-] , J. Kšírl [-] , P. Kuba [-] , J. Uher [-] - P. Jahoda [-] (46. J. Brunclík [-] ) , M. Kenardžiev [-] (81. J. Novák [-] ) , M. Kšírl [-] , V. Kšírl [-] (68. A. Boček [-] ) , O. Holub [-] (39. J. Kuba [-] ) - M. Černý [-] (17. J. Kubín [-] )

ŽK: 55. O. Vokřál .
Hráči zápasu: M. Kasal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PEŠKA Libor - DANĚK Tomáš (N), ŠMEJKAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 5. 2022 19:46
Hodnocení zápasu

Tip experta: výhra domácích

Velim hraje nejlepší fotbal v okrese, Bečváry nebudou stíhat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza