Velim stále čeká na zaváhání Plaňan


Branky


11. O. Martikán , 18. M. Čapek (vl.) , 20. L. Seifert , 34. L. Seifert , 35. M. Kasal , 51. T. Kmoch , 79. L. Seifert , 81. L. Seifert (p.)
13

Velim jednoznačně převálcovala Zásmuky a na druhém místě stále drží dvoubodové manko na vedoucí Plaňany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní minuty hostům nevyšly

Jasno měl o zápase Václav Jindra, trenér Zásmuk: "Velim byla ve všech směrech po celé utkání lepší. Hodně jsme jim napomohli prvními dvěma góly, první po hrubce a druhý vlastní. To nás srazilo na kolena a do zápasu jsme se už nedostali."     Průběh úvodního dějství přiblížil i Jiří Ptáček, kouč Velimi: "Úvodních deset minut byla naše hra trochu neuspořádaná. V 11. minutě jsme ale vstřelili první gòl po chybném odkopu hostujícího gólmana. Chvíli na to si dali hosté vlastní gól po našem nepřesném zakončení stoprocentní šance. Do poločasu jsme pak předvedli povedené rychlé kombinace a vstřelili další tři branky."   

Domácí předváděli pohledný fotbal

Druhý poločas měli Velimští hru pod kontrolou a v klidném tempu přidali pěkné fotbalové momenty, ze kterých vytěžili další tři góly.      Velim se výhrou udržela v těsném bodovém závěsu za vedoucím celkem Plaňan a o vítězství v letošním ročníku OP a tedy také o postupujícím do krajské soutěže se bude rozhodovat až v posledním kole. Oba celky jedou na hřiště soupeřů a ani jeden nebude mít cestu k titulu jednoduchou. Vedoucí Plaňany se představí na hřišti čtvrté Jestřabí Lhoty a Velim pojede do Kouřimi. Věřím, že rozhodne forma týmů na hřišti a do hry se nedostanou žádné zákulisní tahy.

 

 


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Velim hrála v klidu a měla utkání pod kontrolou až do devadesáté minuty. Výsledek nemá cenu moc řešit, je konec sezony. Jediné, co mě v tuhle chvíli zajímá, je zdravotní stav našeho brankáře, který musel střídat po střetu s hráčem Velimi a následně jel do nemocnice. Držíme palce, ať to není nic vážného a je v pořádku.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: LÖWE Vilém - DANĚK Tomáš (N), PANGRÁC Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 6. 2022 06:31
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Záleží v jaké sestavě bude hrát Velim. Čím lepší sestava, tím větší gólový rozdíl.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích