Veronika Neubauerová

Reportáž

Frymburk doma porazil Dolní Dvořiště


Frymburk zvládl další těžký zápas, když porazil doma Dolní Dvořiště a v sezoně ještě neprohrál.


Reportáž

Frymburk veze důležité body


Frymburku se vůbec nedaří a podzim má opravdu špatný. V předposledním kole zajížděl na hřiště Dřítně, kde ho nečekal vůbec lehký zápas.


Reportáž

FOTO: Lipenské derby pro FC Lipno


Ve Frymburku se odehrálo pravé lipenské derby mezi místním béčkem a Lipnem nad Vltavou.


Reportáž

FOTO: Rezerva Malše Roudné se s Frymburka rozešla smírně


Zápas měl, pro domácí jednu vyjímečnou událost. S kariérou se definitivně loučil Bohumil Vogl (46 let), dlouholetá ikona roudenského fotbalu. Poprvé a naposledy si zahrál za rezervu Malše Roudné proti Frymburku se syny Danielem a Jakubem a v 50. minutě nadobro opustil zelený pažit.


Reportáž

FOTO: Větřní B slaví druhou výhru v sezoně. Tři body veze z frymburské půdy


Větřní přijelo do Frymburku s větším počtem hráčů, než dali dohromady domácí, a to hrálo v utkání velkou roli. Poklidné vedení z prvního poločasu se však ve druhém málem ztratilo...


Reportáž

FOTO: Frymburk si doma poradil s Kamenným Újezdem


Domácí tým si po porážce na hřiště Sedlece napravil chuť. Na své půdě zdolal Kamenný Újezd. Domácí celek táhl za vítězstvím Roman Mertl, který zaznamenal dvě branky domácích.


Reportáž

Dvě penalty a záchranka v akci


Na utkání na lipenském hřišti určitě dlouho nezapomene hostující Nešvara, který opustil Lipno ve vozidle rychlé záchranné služby. Hosté si stěžovali na výkon rozhodčího, který podle jejich slov domácím nadržoval. Ti zvítězili díky brance v samotném závěru.


Reportáž

Frymburk doma jednoznačně porazil Dolní Dvořiště


Třetí výhru v řadě si pripsal Frymburk. Tomu nevyšel začátek soutěže, ale poslední kola už se jeho hráčům daří a tentokrát to pocítil nováček z Dolního Dvořiště. Tomu se zatím bodově příliš nedaří a tentokrát odešel ze hřiště jednoznačně poražen.


Reportáž

Zápas plný obratů rozhodl Račák


Domácí měli po nevydařené premiéře v nové sezoně co napravovat. Nedělní soupeř z Českého Krumlova pro ně však nebyl jednoduchý. Zápas plný obratů nakonec ale domácí přeci jen zvládli.


Reportáž

FOTO: Frymburk veze nálož z Vyššího Brodu


Vyšší Brod vyšel v úvodním kole střelecky na prázdno. Ve druhém kole si však otevřel střelnici a vyprovodil frymburskou rezervu sedmi góly.


Reportáž

FOTO: Frymburk vyhrál a poslal Světlík na poslední místo


Souboj dvou posledních celků tabulky byl přímým soubojem o to, kdo se na následující rok rozloučí s okresním přeborem. Domácí, kteří se snad poprvé na jaře sešli v dobré sestavě, začali lépe a využili chyb Světlíku, který ale byl zbytek zápasu o chlup lepší…


Reportáž

FOTO: Páteční dohrávka 19. kola pro Vyšší Brod, Račák se trefil přímo od rohového praporku!


Odložené utkání Frymburku B ve Vyšším Brodě bylo na programu v pátek 1.6.2018. Oba celky vyběhly za horkého pozdního odpoledne na trávník a nabídly divákům ne příliš pohlednou podívanou, který vyšel jednoznačně lépe domácím.


Reportáž

FOTO: Rezerva Roudného dohrávala v devíti lidech a odvezla si z Frymburku výhru


 

Zajímavý zápas přichystalo čtyřiadvacáté kolo 1. B třídy, skupiny A. Do šumavského Frymburku dorazila rezerva divizního Roudného. Oba týmy se drží na špici tabulky, takže se očekával pohledný zápas.


Reportáž

FOTO: Smrčina si smlsla na Frymburku a udržela první místo


Smrčina se po vítězství nad Dolním Dvořištěm z minulého kola posunula na první místo tabulky. Svůj hubený náskok jela hájit do Frymburku a úspěšně ho uhájila. Navíc se fotbalisté Horní Plané zlepšili na 79 vstřelených branek, což je pasuje na nejlépe skórující tým soutěže.


Reportáž

Senzace! Frymburk porazil Kájov 4:3


Zápas měl jednoznačného favorita, a to hosty z Kájova. Frymburští však poslali do utkání několik pendlů z A týmu, a to bylo hned znát.


Reportáž

FOTO: Frymburk přijel do Nové Vsi v osmi lidech, utkání se nedohrálo


Hostující celek má stále problém se sestavou z důvodu nedostatku hráčů a ani zápas v Nové Vsi nebyl výjimkou. Frymburk přijel pouze s osmi lidmi, z nichž se dva z nich ve druhém poločase zranili, a tak rozhodčí utkání ukončil za stavu 5:0 z důvodu nedostatku hráčů hostujícího týmu.


Reportáž

Frymburk vyhrál popáté v řadě, tentokrát na hřišti nováčka z Boršova nad Vltavou


 

Boršov doma body nerozdává. Jenže šumavský tým z Frymburku se potýká s výbornou formou. To potvrzuje i Martin Koza, který svými kanadskými body táhne tým na přední pozice.

 


Reportáž

Frymburk se s obranou Kameňáku nemazlil, nastřílel pět gólů a připsal si další trojbodový zisk


 

Kamennému Újezdu se v poslední době příliš nedaří. Napravit dojem chtěl v těžkém zápase ve Frymburku, kde ovšem neuspěl.

 


Reportáž

Frymburk porazil Kaplici o posunul se na pátou příčku


 

Ve čtvrteční sváteční dohrávce zavítali Kapličtí k lipenské přehradě do Frymburku. Oba dva trenéři se museli obejít bez několika hráčů. V obou brankách se představili povoláním spíše hráče nastupující v poli než mezi třemi tyčemi. Hrálo se před pěknou diváckou návštěvou, k čemuž přispěli i příznivci Spartaku.

 

 

 


Reportáž

FOTO: Frymburk veze vítězství z míst, kde se moc nevyhrává


 

Nováček z Nové Vsi na svém hřišti body neztrácí, obral je o ně až Frymburk, kterému všechny 3 body vystřelil v závěru Koza.