Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 13:00

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk doma jednoznačně porazil Dolní Dvořiště


Branky


32

Třetí výhru v řadě si pripsal Frymburk. Tomu nevyšel začátek soutěže, ale poslední kola už se jeho hráčům daří a tentokrát to pocítil nováček z Dolního Dvořiště. Tomu se zatím bodově příliš nedaří a tentokrát odešel ze hřiště jednoznačně poražen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koršala a Petscher dodali domácím klid

Hned v úvodní minutě přišla chyba obrany Dolního Dvořiště, Budík se dostal až před brankáře, kterého ale trefil a nevyužil nabídnuté šance. V další šanci opět Budík v tutovce a znovu nepřekonal brankáře Dolního Dvořiště Posla. Další šance přišla za chvíli. Koršala krásnou kolmicí vyslal Petshera do úniku, ten se pokoušel přelobovat brankáře, který ale míč vyrazil mimo branku. V 16. minutě Petsher zahrál přímý volný kop na bližší tyč, kam si naběhl Erik Koršala a a krásně patičkou usměrnil míč do šibenice, krásná trefa 1:0. Po této brance se ke slovu dostalo Dolní Dvořiště, ale hostující hráč trefil z trestného kopu trefil pouze domácí zeď. Ve 23.miutě byl znovu Petsher sám před brankářem, kterého bohužel pro domácí trefil a nenavýšil vedení Frymburka. O minutu později se už domácí tým radoval. Rillich se u lajny zbavil obránce z Dolního Dvořiště, poslal bochánek na zadní tyč, kam si naběhl Petr Petsher a hlavou zvýšil vedení frymburských na 2:0. Po půlhodině hry na sebe upozornil Šisler dalekonosnou střelou, ale přestřelil branku Dolního Dvořiště. Krátce na to se hráči Dolního Dvořiště pokoušeli zahrozit centrem do vápna, který ale frymburští obránci odvrátili do bezpečí. Pak přišel krásný míč za obranu Dolního Dvořiště, Petsher prvním dotykem skvěle zpracoval, ale druhým si míč bohužel přiliš odkopl a pozorný Posel včas vyběhl a míč pokryl. Za další minutu opět šance domácího Budíka, ale z úrovně penalty se mu nepodařilo trefit odkrytou branku. Krátce před odchodem do kabin průnik útočníka Dolního Dvořiště zastavil obránce Ribár. Zajímavý první poločas tak skončil vedením Frymburka.

Frymburk si zápas pohlídal a přidal další tři branky

Ihnedp o příchodu z kabin přišel náznak šance Dolního Dvořiště. Kolmice do vápna, následoval přetažený centr, na který útočník Dolního Dvořiště nedosáhnul. Hend z protiútoku Petsher střílel z vápna, brankář Posel chytil. Další šance domácího celku. Budík postupuje do vápna, před ním už pouze prázdná branka, ale jeho střelu mířící do branky na poslední chvíli ztečuje obránce Dolního Dvořiště na roh. Z následného rohu našel Petsher přesně Michala Flöringa, který hlavou zvýšil náskok frymburských na 3:0. Hned po rozehrávce hlavičkoval hostující útočník pouze do náruče domácího brankáře Vítka. Velká šance hostů přišla po rohu v 56. minutě, když závar ve vápně skončil trefenou tyčí domácího Vítka. Následnou střelu domácího Pavlíka na bližší tyč vyrazil brankář Posel mimo branku. Půl hodiny před koncem Petsher zahrává z rohu velkého vápna přímý kop, na přední tyči našel úplně volného Jana Šislera, který uklidil míč do branky 4:0. Zápas byl rozhodnut. dveacet minut před koncem přišla kombinace domácích, navedení míče na střed a střela Petra Petshera po zemi k bližší tyči a gól na 5:0. Další střelu vyslal frymburský Mrázi, který se pokoušel technicky obstřelit brankáře Dolního Dvořiště, střela se mu nepovedla podle představ a brankář tento střelecký pokus chytil. Krátce před koncem hostující hráč vyzkoušel z vápna pozornost domácího brankáře Vítka, který si ale se střelou poradil a pěkným zákrokem pro oko dováka vyrazil míč na roh. Zbytek zápasu se v poklidu pro domácí dohrál.V další mzápase čeká Frymburk bitva na hřišti Sedlece. Dolní Dvořiště přivítá doma Zlatou Korunu.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Milan Račák (hráč): Myslím si, že od začátku zápasu jsme byli lepší, vytvářeli si šance a škoda, že jsme naše diváky nepotěšili větším počtem vstřelených branek. Standa Budík na tuhle sobotu zapomene, v dalších zápasech bude zase střílet branky a snad budeme pokračovat v takových výkonech a sbírat body nadále. Poděkování opět fanouškům, kterých přišlo zase dost, snad se naše zápasy líbí.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Pokud budeme kupit takový hrubky,tak to dobrý nebude. Bohužel v 5 minutě máme minimálně 2 hrubice a nedokážeme se dostat do zápasu. To nás sráží. Něco si řekneme a pomalu to na hřišti neplatí. Musíme si to vyříkat,hodit někam daleko za hlavu a začít znovu. Tým špatný není,ale budu upřímný. Musíme zapracovat na pokoře a disciplíně v týmu. Jinak tady nemáme co dělat. Za zápas pochválím Šrefla,Pechu a Marka. Škoda,že Kubík musel nuceně střídat. Ten aspoň vnese na hřiště tvrdost a nenechá nic nikomu zadarmo. Jak říkám, vyříkáme si to, něco vymyslíme a šlapeme dál.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - E. Koršala [-] , D. Račák [-] , S. Budík [-] (56. T. Pavlík [-] ) , J. Ribár [-] , M. Flöring [-] , J. Šisler [-] , P. Petscher [-] , M. Račák [-] (71. M. Mrázik [-] ) , R. Mertl [-] , B. Vágner [-] (22. J. Rillich [-] )

FK Dolní Dvořiště
J. Posel [-] - J. Kubík [-] (33. L. Doucha [-] ) , P. Pecha [-] (76. J. Růžička [-] ) , P. Hošek [-] (60. J. Posel [-] ) , J. Krenauer [-] , O. Kouba [-] , M. Tesař [-] , D. Benda [-] , M. Marek [-] , T. Zeman [-] , K. Šrefl [-]

ŽK: 60. J. Krenauer .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Zabilka Luboš - KOCINA Martin, KEMÉNY Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Mírná role Favorita tady je. Věřím v plný bodový zisk pro Frymburk.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích