Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

2.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Frymburk veze nálož z Vyššího Brodu


20

Vyšší Brod vyšel v úvodním kole střelecky na prázdno. Ve druhém kole si však otevřel střelnici a vyprovodil frymburskou rezervu sedmi góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky rozhodli o vítězství Dynama už v prvním poločase

Už v prvních minutách bylo vidět, že Frymburští budou hrát ve Vyšším Brodě druhé housle. Domácí totiž měli už v prvních pěti minutách dvě gólové šance, ty však ještě využít nedokázali. V jedenácté minutě už se ale poprvé střelecky prosadili, když se trefil Tomáš Račák a bylo to 1:0. Druhou branku přidal v jednadvacáté minutě Michal Pěnčík, který byl v zápase velmi aktivní a dělal obrovské problémy hostující obraně - 2:0. Tři minuty nato už to bylo 3:0, když se trefil Tomáš Dibďák a schylovalo se k debaklu. Střelecké hody se však toutou brankou v prvním poločase zastavily a další branky padly až ve druhém dějství.

Domácí navýšili skóre o čtyři branky

To začalo krásnou akcí Jana Rohlíka, který prošel přes několik hostujících hráčů a s brankářem Neumannem si také věděl rady - 4:0. V sedmapadesáté minutě pak domácí splnili divákům přání "Dejte jim bůra!". To se totiž prosadil Robert Bäuml a bylo to 5:0. V 77. minutě se pak dokázali trefit také hosté. Posila ze Světlíka František Píšek napřáhl z dvaceti metrů a balón zapadl za tyč - 5:1. Mezi tím ještě hostující Tomáš Pavlík orazítkoval dvakrát brankovou konstrukci.

 

Pětibrankové vedení si vzali domácí zpět po střele Richarda Bartoně mladšího a gólový účet zápasu uzavřel domácí kapitán Tomáš Račák, který tedy gólově orámoval celý zápas - 7:1.  Na výsledku má velkou zásluhu domácí útočník Pěnčík, který dělal velkou neplechu v hostující obraně a byl u většiny gólů Dynama.



Ohlasy k zápasu



FC Šumava Frymburk B
Hostující hráč, nepřeje si být jmenován: Nevím, co k zápasu napsat. Domácí nás jasně přehráli.



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
- F. Klíma [-] , J. Gondek [-] , R. Bartoň ml. [-] , T. Dibďák [-] , R. Bäuml [-] , T. Račák [-] , J. Rohlík [-] , J. Kohout [-] , M. Pěnčík [-] , D. Poláček [-] , P. Poštulka [-]

FC Šumava Frymburk B
M. Neumann [-] , V. Tomka [-] , J. Salzer [-] , F. Fatura [-] , P. Tichovský [-] , M. Račák [-] , F. Píšek [-] , D. Antl [-] , A. Točík [-] , O. Nešvara [-] , Z. Bláha [-]

ŽK: 13. P. Poštulka , 25. R. Bäuml , 69. R. Bartoň ml. .
Hráči zápasu: M. Pěnčík .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - PROCHASKA Petr (N), MATUŠ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Zbyněk Rýpar

Expert: Michael Kellinger
Tip experta: výhra domácích

Vyšší brod neponechá nic náhodě a doma rozhodne už v prvním poločase.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích