1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 13:30

6.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Větřní B slaví druhou výhru v sezoně. Tři body veze z frymburské půdy


Branky


23

Větřní přijelo do Frymburku s větším počtem hráčů, než dali dohromady domácí, a to hrálo v utkání velkou roli. Poklidné vedení z prvního poločasu se však ve druhém málem ztratilo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky v rychlém sledu dali hostujícímu celku klid na kopačky

První minuty byly seznamovací a hosté, kteří do Frymburku přijeli pro tři body, se nemohli dostat pořádně do hry. A tak první velkou šanci utkání měli domácí, konkrétně to byl Zdeněk Bláha, který se ocitl úplně osamocený uvnitř šestnáctky, ale z ideální pozice nezamířil přesně. Poté následovala i první šance Větřní, když šel sám na gólmana Cifreund, ale trefil pouze dobře stojícího Salzera. Po pětadvaceti minutách hosté prostřídali a tím oživili hru. Ve dvaatřicáté minutě zrychlil hru Vegeš, poslal na zteč Tahera, který z pravého křídla naservíroval míč na penaltu, kde si jej našel nikým nehlídaný Zbyněk Rýpar a placírkou k tyči nedal Salzerovi šanci – 0:1. Vzápětí vedli hosté o dvě branky, když Dominik Chupík ukázal svou chytrost a nařízený přímý kop z pětatřiceti metrů poslal přímo za Salzera, který byl hodně vytažený – 0:2. Domácí se ještě dožadovali neuznání gólu, ale rozhodčí ukázal, že přímý kop „na píšťalku“ nebude, a tak bylo vše v rámci pravidel. První půle tak skončila dvoubrankovým náskokem Větřní.

Cifreund neproměnil penaltu, domácí o chvíli později trestali

Po změně stran byli o trochu lepší domácí, kteří se snažili o vstřelení kontaktní branky. Naráželi však na pozornou obranu Větřní v čele s brankářem Dobrovodským. V šestapadesáté minutě pak zaútočili hosté, Cifreund si zkušeně postrčil míč před obránce, který jej zezadu fauloval a pískal se pokutový kop. Sám postižený si postavil míč na penaltový puntík, ale jeho slabou střelu k tyči domácí brankář dokázal vyrazit. Pár minut nato přišel trest v podobě gólu za zády Dobrovodského. Rada na pravé straně zaváhal, Petr Petscher mu na hraně pravidel uzmul míč a lobem přes Dobrovodského snížil na 1:2. Následující minuty patřily domácím, kteří měli několikrát na kopačce vyrovnání. Zejména to byl aktivní Zdeněk Bláha, ale tomu nebylo v nedělním odpoledni přáno. Spálil i takovou tutovku, jakou byl naservírovaný míč před prázdnou bránu na malé vápno. V samotném závěru utkání pak přišel uklidňující gól na druhé straně, kdy přízemní centr z levé strany prošel až k nohám Jaroslava Seltsama, který dopravil balón do odkryté sítě – 1:3. Tentýž hráč se dostal o pár desítek vteřin později k další střele, ale pumelice pravačkou skončila těsně mimo pravou frymburskou šibenici. Větřní tak podruhé v sezoně vyhrálo a posunulo se tabulkou vzhůru. Naopak Frymburští stále okupují předposlední příčku, ze které se budou chtít odpoutat již příští týden na půdě Kájova. Větřní přivítá dosavadního lídra z Chvalšin.



Ohlasy k zápasu



SK Větřní B
Marian Gondek, trenér: Do Frymburku se přijelo pro 3 body, i když ve Frymburku nikdy nevíte. Úkol byl však splněn. Díky všem a hlavně opět fanouškům za hojnou účast.



Sestavy


FC Šumava Frymburk B
J. Salzer [-] - M. Pompe [-] , Z. Bláha [-] , P. Petscher [-] , P. Tichovský [-] , V. Tomka [-] , T. Kaňa [-] , D. Antl [-] , F. Píšek [-] , B. Vágner [-] , K. Malák [-]

SK Větřní B
F. Soukup [-] , M. Rada [-] - P. Homer [-] , T. Hromada [-] , L. Turek [-] - J. Cifreund [-] , J. Taher [-] , Z. Chupík [-] - M. Dobrovodský [-] , L. Šustr [-] , D. Chupík [-]

ŽK: 28. B. Vágner , 83. P. Petscher - 27. J. Dušek , 59. M. Rada , 77. P. Marek .
Hráči zápasu: Z. Bláha - D. Chupík .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Komzák Zdeněk - SALZER Jaroslav (N), KELLINGER Michael (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

U tohoto zápasu záleží na sestavě domácího týmu, která bohužel není poslední dobou vůbec ustálená. Proto tipuji výhru hostujícího Větřní.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza