2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk doma porazil Dolní Dvořiště


Branky


24

Frymburk zvládl další těžký zápas, když porazil doma Dolní Dvořiště a v sezoně ještě neprohrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Šisler zařídil domácím vedení

Na těžkém terénu a za špatného počasí se odehrávala pořádná bitva. Hostujicí tým nedotáhl nadějné brejky a napak během prvního poločasu onkasoval po hlavičce Jana Šislera, který rozjásal domácí fanoušky 1:0. Během prvního polčoasu se už nic dalšího neudálo a tak se šlo do kabin za vedení domácího týmu. 

Za domácí zvýšil Václav Liebl

Dolní Dvořiště začalu druhý poločas aktivně, ale v koncovce se mu vůbec nedařilo. Definitivní rozhodnutí přišlo necelých dvacet minut před koncem, když se trefil Václav Liebl  2:0 a zajistil tak domácím klid po zbytek zápasu. Frymburk si tak připsal třetí výhru v sezoně a je na druhém místě tabulky a v dalším kole ho čeká rezerva Trhových Svinů. Dolní Dvořiště přivítá doma Sedlec. 



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Milan Račák (hráč): Na fotbal jsme měli krásné irské počasí, což se projevilo na terénu. Dolňák nehrál špatně, ale k nějakému ohrožení branky se nedostával. My šli do vedení po krásné hlavičce Honzy Šislera, který věnoval gól své nedávno narozené dcerce, tímto ještě jednou gratulujeme! Ve druhém poločase jsme měli menší výpadek, kdy se nám nedařilo hrát tak, jak jsme chtěli, hosté nevyužili několik nadějných brejků, my se znovu vrátili do zápasu a zvýšili vedení na dva nula. Myslím si, že zaslouženě zůstaly tři body doma a jsme rádi, že se nám podařilo potvrdit vítězství venku v minulém kole. Rádi bychom chtěli poděkovat i našim fanouškům, kteří nám chodí pravidelně fandit. Na našich výsledcích to má také svůj podíl. Děkujeme.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Prohráli jsme. Dal se nechci k zápasu vyjadřovat. Škoda jen že se nenatáčí taky 1.B



Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - D. Antl [-] , F. Fatura [-] , J. Ribár [-] - F. Malina [-] (46. T. Kaňa [-] ) , P. Petscher [-] (85. L. Matúš [-] ) , J. Šisler [-] , M. Račák [-] , R. Mertl [-] (71. A. Točík [-] ) - S. Budík [-] (85. M. Micák [-] ) , J. Rillich [-] (71. V. Liebl [-] )

FK Dolní Dvořiště
J. Růžička [-] - T. Zeman [-] (65. M. Hajdák [-] ) , M. Tesař [-] (88. L. Plosz [-] ) , Š. Štifter [-] , V. Rychtář [-] , F. Sulzer [-] (65. P. Pecha [-] ) , J. Kříž [-] , J. Krenauer [-] , J. Kubík [-] (88. L. Doucha [-] ) , O. Kouba [-] (21. K. Šrefl [-] ) , J. Macanovič [-]

ŽK: 15. F. Malina - 23. J. Kubík , 35. K. Šrefl .
Hráči zápasu: J. Šisler .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: Picka Pavel - BUMBA František, LACH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Aleš Prokop
Tip experta: výhra hostů

Frymburk přeci ještě neprohrál, ale nemůžu si pomoci. Bude to velký boj. Hodně velký boj, ale Dolní Dvořiště hraje fotbal, kde si každý hráč plní to co má a je velmi těžký si vytvořit více golových příležitosti

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích